Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Anastamise all mõistavad arenenud alkosportlased, vahendeid valimata
võimalikult teravas ja tuntavas erinevuses üldiste tavade taustsüsteemist,
teiste inimestega (soovitavalt võõrastega) verbaalse suhte loomist, mille
eesmärgiks on vastastikusel empaatial põhineva suhte transformeerimine omakasuks
Kuigi oleks võinud ikka 3 kolli ka lüüa, oleks väravate vahe viiki saanud. Nüüd jäi 16-17. Ja Neemelo mängis ikka s-ti. Kolm suurepärast võimalust ja jälle ei midagi. Ja seda poolproffide-amatööride vastu.
Olgu mis on, kuid Viikmäed ma ei taha enam koondises näha, Neemelo esitused on mäekõrguselt üle .... kui see pall nüüd kolme posti vahele ka vaid mahuks
Mees töötab, võitleb, teeb tohutult musta tööd, eks need kollid ka lõpuks tulema hakkavad
Olgu mis on, kuid Viikmäed ma ei taha enam koondises näha, Neemelo esitused on mäekõrguselt üle .... kui see pall nüüd kolme posti vahele ka vaid mahuks
Mees töötab, võitleb, teeb tohutult musta tööd, eks need kollid ka lõpuks tulema hakkavad
andke neemole aega iga asi omal ajal kui yhe ära lööb jääbki lööma
vaatamata sellele, et Neemelo ära ei löönud, ikkagi on ta asendamatu ründepartner Operile ja minu meelest võiks ta olla põhis. Mäng polnd suurem asi, palju kasutamata võimalusi ja Kotenko oli tõesti täna vilets. Aga võitjate üle kohut ei mõisteta, palju õnne!!
vaatasin siis kah tänast mängu. minu arust mängis eesti vastase nõrkust arvetsades suht kehvalt. palli ei suudetud hoida ja taoti mõttetut pikka palli. söötude kvaliteet oli täitsa perses. pärast reimi-smirnovi mängutulekut läks mängupilt oluliselt turvalisemaks. hakati mängu kontrollima.
neemelo, keda siin üksteise võidu ülistatakse, on minu arusaamist mööda üks igati keskpärane target man. loomulikult on ta selles rollis parem, kui viikmäe. samas ütleksin täna nähtu põhjal, et teeverist on neemelo siiski sitem, kuna ta on veel staatilisem, ning õhus minu arust isegi kehvem. oskamatus ära lüüa on ravitav ja selle tõttu ma ei põeks.
viikmäe omakorda on väga tore jalgpallur, kuid eesti koondises näen talle küll ainult operi asendaja rolli. selleks sobib ta minu arust jällegi toredasti.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar