Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Luksemburg - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Luksemburg - Eesti\'

nüüd võib rahuliku südamega magama minna ööd!

Kommentaar

Algselt postitas kullox

ei näinud korralikult, mille eest
      neemelo tõmmati maha

Kommentaar

Algselt postitas Jaak

Algselt postitas kullox

neemelo tõmmati maha
        Käsi vist ikka oli
        Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

Algselt postitas hmf

Algselt postitas Jaak

Algselt postitas kullox

neemelo tõmmati maha
          Käsi vist ikka oli
          Muidugi et käe eest anti pennal.

Kommentaar

2:0 meie võit
            ANASTAMINE - see on ühiskonna vapustamise kunst.

Anastamise all mõistavad arenenud alkosportlased, vahendeid valimata
            võimalikult teravas ja tuntavas erinevuses üldiste tavade taustsüsteemist,
            teiste inimestega (soovitavalt võõrastega) verbaalse suhte loomist, mille
            eesmärgiks on vastastikusel empaatial põhineva suhte transformeerimine omakasuks

Kommentaar

Võit.
              2 - 0 (7., 79.(pen) Oper)
              Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

korralik mäng meite poolt

Kommentaar

Hea mäng Eestilt
                  Kahju on ainult sellest, et Neemelo jalga valgeks ei saanud

Kommentaar

Kuigi oleks võinud ikka 3 kolli ka lüüa, oleks väravate vahe viiki saanud. Nüüd jäi 16-17. Ja Neemelo mängis ikka s-ti. Kolm suurepärast võimalust ja jälle ei midagi. Ja seda poolproffide-amatööride vastu.
                    Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

tunne on hea, aga m2ng ise mitte,
                      eriti sellise keskp2rase vastasega arvestades

(6nneks ei l2inud Portugal meile olulist m2ngu t2na kaotama- tasuks meile 4.koht grupis)
                      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Olgu mis on, kuid Viikmäed ma ei taha enam koondises näha, Neemelo esitused on mäekõrguselt üle .... kui see pall nüüd kolme posti vahele ka vaid mahuks

Mees töötab, võitleb, teeb tohutult musta tööd, eks need kollid ka lõpuks tulema hakkavad

Kommentaar

Algselt postitas z3ro

Olgu mis on, kuid Viikmäed ma ei taha enam koondises näha, Neemelo esitused on mäekõrguselt üle .... kui see pall nüüd kolme posti vahele ka vaid mahuks

Mees töötab, võitleb, teeb tohutult musta tööd, eks need kollid ka lõpuks tulema hakkavad
                          andke neemole aega iga asi omal ajal kui yhe ära lööb jääbki lööma

Kommentaar

vaatamata sellele, et Neemelo ära ei löönud, ikkagi on ta asendamatu ründepartner Operile ja minu meelest võiks ta olla põhis. Mäng polnd suurem asi, palju kasutamata võimalusi ja Kotenko oli tõesti täna vilets. Aga võitjate üle kohut ei mõisteta, palju õnne!!

Kommentaar

mitte keegi ei hakka kohe alguses ju väravaid laksima (isegi tippründajad mitte) see on täiesti loogiline.

Kommentaar

vaatasin siis kah tänast mängu. minu arust mängis eesti vastase nõrkust arvetsades suht kehvalt. palli ei suudetud hoida ja taoti mõttetut pikka palli. söötude kvaliteet oli täitsa perses. pärast reimi-smirnovi mängutulekut läks mängupilt oluliselt turvalisemaks. hakati mängu kontrollima.

neemelo, keda siin üksteise võidu ülistatakse, on minu arusaamist mööda üks igati keskpärane target man. loomulikult on ta selles rollis parem, kui viikmäe. samas ütleksin täna nähtu põhjal, et teeverist on neemelo siiski sitem, kuna ta on veel staatilisem, ning õhus minu arust isegi kehvem. oskamatus ära lüüa on ravitav ja selle tõttu ma ei põeks.
                                viikmäe omakorda on väga tore jalgpallur, kuid eesti koondises näen talle küll ainult operi asendaja rolli. selleks sobib ta minu arust jällegi toredasti.
                                «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                                «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Working...
                                X