Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
super et jäi!
Jelle ise ütles et ei sea eesmärgiks Em-ile pääsemist vaid arengut jätkata....niiet EM-ile ei üritatagi?
ja see küsimus ka et millal EM2008 valikgruppide loosimine?
super et jäi!
Jelle ise ütles et ei sea eesmärgiks Em-ile pääsemist vaid arengut jätkata....niiet EM-ile ei üritatagi?
Kui natukenegi ringi vaataksid, siis leiaksid selle teema. Ja tõepoolest - Eesti ei osale see kord.
super et jäi!
Jelle on üks parimaid treenereid euroopas... kõige noorem ja arukam!! ei kritiseeri mehi ajakirjanduses nagu mõni jobu treener teeb! üks parimaid asju mis Eesti koondisega juhtunud on...
mina arvan et järgmine valiktsükkel suudab Jelle meid teisele kohale viia alagruppis....
Eesti surub kõik vastased vastu muru
ja teeb neist üldse saepuru.
ausalt öeldes lugedes EPL-ist intervjuud Jellega ning eriti viimast lõiku toonitades, oleks päris siiras ja aus asi Eesti koondise fännide poolt mingi kaart/kingitus jõuludeks nende perele. Tean isiklikult kui raske on kui sinu perekonnas peaks keegi erivajadustega laps sirguma. Puhas ja siiras soov oleks ilus arvan ma.
ausalt öeldes lugedes EPL-ist intervjuud Jellega ning eriti viimast lõiku toonitades, oleks päris siiras ja aus asi Eesti koondise fännide poolt mingi kaart/kingitus jõuludeks nende perele. Tean isiklikult kui raske on kui sinu perekonnas peaks keegi erivajadustega laps sirguma. Puhas ja siiras soov oleks ilus arvan ma.
Väga hea mõte.
Kui asi konkreetsemaks läheb, toetan vajadusel nõu ja jõuga
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
vot mina ei valinud..värniku kuld, ganteri h6be ning heino puuste treenerioskused kaaluvad praegu minu silmis kahjux veel operi ja jelle yle... samas loodan, et j2rgmisel aastal v6ix m6ne eesti jalgpalluri v6i jalgpallitreeneri esikoht olla sama kindel kui on seda kergej6ustiklastel.
Kommentaar