Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jelle Goes

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Refieus Vaata postitust
    Kurat ma genereerisin oma arvamuse ümber peale 2 viimast mängu. Kuigi tulemus oli negatiivne ma siiski hakkan vaikselt Jelle töövilju nägema. Andekas vend kes on äärmiselt sihikindel. Usun, et valiktsükli lõpuks on ka rünne vastavale tasemele jõudnud ning seesama geenius jätkab ka edaspidi meie tüüri juures.

Nüüd kus pinged on maas, saavad Jelle ja koondis viimastes mängudes näidata oma tõelist sisu. Loodetavasti lõppeb ka koondise tegemisi saatnud ebaõnnejada ja Jelle saab kasutada maksimaalset koosseisu. Ootan huviga millist juttu siinsed kiibitsejad novembris ajama hakkavad ... paraku on siis juba pöördumatult hilja Tänan Jelle! Sa viisid eesti jalgpalli (koondisest rääkimata) hoopis uuele tasandile!
    299195

Kommentaar

Vaatasin ja kuulasin Eurospordi kordusest nüüd veidi rahulikuma pilguga, mismoodi meie mehed mängisid ja mis juttu kommentaatorid ajasid. Põhitoon oli meestel selline, et kiitus Eestile - ei istuta kaitses, vaid minnakse julgelt väravat üritama ka endast oluliselt tugevama vastase vastu. Et selle mänguga võib kaasneda rohkem sisselastud väravaid, pole mingi ime, aga umbkaitses istudes ei olegi iial võimalust kuskile jõuda. Ja tuli selline lihtne ajaline telg silme ette: alguses me kaitsesime. Siis õppisime kaitsma. Nüüd ründame. Ja küll tuleb ka see aeg, kui õpime ründama. Ka tugevate vastu ja nii, et kaitsesse auke ei jääks. Kas see aeg jõuab kätte veel Jelle käe all või juba uue treeneriga, eks seda elu näitab, aga tulemata ta ei jää.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas TheGunners Vaata postitust
        http://epl.ee/sport/388943

Saksa treeneritest võiks proovida kedagi Rudi Völleri sarnast. Muidu sooviks ikka näha toolil Rüütlit
        Kui sakslast tahetakse, siis võiks juba Otto Rehhageli võtta. Kuid tema tahab ilmselt seitsmekohalist aastapalka, eurodes.

Kommentaar

Üldiselt mina Eesti koondise pooldaja ei ole ja mänge olen üsna vähe vaadanud, kuid minul isiklikult on kurb lugeda seda p**arahet, mis Goes endale kaela on saanud. Lugesin siinse teema üsna diagonaalis läbi, nii et vabandust, kui mu kriitika fännide suhtumise osas valesse auku läheb (a ma ei viitsi ühtegi teist Eesti jalkafoorumit otsima ka hakata, kuid suud kinni hoida ka ei oska, olen patoloogiline).

Olen näinud paari mängu sellest ajast, kui see eelmine klemm peatreener oli (sry, nime ei mäleta) ja see oli masendav! Tüübid istusid 90 minutit umbkaitses ja kogu lootus oli pandud sellele, et ehk õnnestub ette ründajale pikk pall anda. Jelle on aga suutnud väga edukalt meeskonna taktikalist külge arendada ja mehed isegi üritavad veidi rünnata, 10-0-0 formatsioon on minevik, õnneks. Jah, hetkel on selle tagajärjel tekkinud olukord, kus ei suuda teie väravaid lüüa ja teile lüüakse neid palju, sest ei toimu enam umbkaitset. Kuid peatreener saab töötada ainult sellega, mis talle on võimaldatud ja olgem ausad - see kaader seal platsil on enam kui masendav (füüsilised võimed null, pallihaldamis- ja pealelöömisoskus null jne). Peatreenerilt EI SAA nõuda tulemust, kui tal ei ole materjali (korralike mängijaid) kellega tööd teha! Eesti fännid peaksid Goesi ees maani kummardama, sest see mees on meeletu töö mängulise külje arendamiseks ära teinud. Töö, ilma milleta oleks järgmine peatreener täpselt sama s**as seisus kui praegune, sest seda külge ei saa tähelepanuta jätta! Ja need, kes seda tunnistada ei saa/taha/oska on lihtsalt tänamatud tolgused.

Kommentaar

Algus oli paljulubav, aga lõpp kiskus tavaliseks perse saatmiseks.

Loomulikult on kõigile selge, et Jelle on koondist arendanud, aga kui valikmängudelt punkte ei tule, tähendab et midagi on valesti ning tuleb sisse viia muudatusi.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
              Tuleb arutleda sel viisil-kes vaba treeneritest (välismaalt) on rahul 4500-5000 euro kuupalgaga?
              Neid pole palju ja minu arust kui juba sakslast tuua, siis mees, kellel on mingeid töösaavutusi ka ette näidata, mitte et hakkab alles siin miskit katsetama. Sats1 poolt toodud summa eest saame aga ilmselt suht 3-4 järgulise fritsu. Ja kui Pohlak räägib distsipliinist mänguskeemis, siis minu arust Teituri ajal juba oli see hästi paigas ning ega Jellegi valitsemisperioodil ju nii väga pead seljas ringi joostud.
              Oluline oleks järgmise treeneri puhul just mingite tulemuste pagas, et saaksime veenduda, kas tal treenerina ka jumet on. Selles valguses oli kunagi väga hea kandidaat rootslane Hans Backe, kes ju Skandinaavia mastaabis tipptreener, vähemalt klubitasandil. Mitmekordne Taani meister FCK-ga ja lisaks veel Aalborg, Salzburg ja väga lühikest aega ka eelmisel aastal Panathinaikos. Kui selle mehega saaks palganumbris kokkuleppele, siis oleks tegu väga hea kandidaadiga. Muuseas hetkel mees treeneriametit ei pea ja minu teada sõlmis hiljuti Rootsi TV 4-ga jalgpallikommentaatori koha asjus pikema lepingu.

Eesti sugusele vutikääbusele oleks selline treeneripagasiga variant tõenäoliselt maksimum ning poleks ju paha seda varianti kaaluda juhul kui Backe ise ka huvitatud peaks olema.
              Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Kuigi suur osa koondiseid kasutab välistreenereid, siis mu mõte kindlasti paika ei pea, aga miks me peame kellegi teise nii öelda jalgpallikooli kasutusele võtma. Seni kasutasime Hollandi oma ja nüüd tahab Pohlak Saksamaalt kedagi. Mina pooldan siiski seda, et võtaks mõne eestlase ja parim variant on hetkel Rüütli. Igal rahvusel on ju oma iseloom ja temperament ja kes mõistaks eestlaste iseloomu ja temperamenti paremini kui teine eestlane.

Kommentaar

Algselt postitas Erko Vaata postitust
                  Kuigi suur osa koondiseid kasutab välistreenereid, siis mu mõte kindlasti paika ei pea, aga miks me peame kellegi teise nii öelda jalgpallikooli kasutusele võtma. Seni kasutasime Hollandi oma ja nüüd tahab Pohlak Saksamaalt kedagi. Mina pooldan siiski seda, et võtaks mõne eestlase ja parim variant on hetkel Rüütli. Igal rahvusel on ju oma iseloom ja temperament ja kes mõistaks eestlaste iseloomu ja temperamenti paremini kui teine eestlane.
                  Vaidleks natuke vastu sellesama Rehhageli näite põhjal. Kreeka koondis elas aastaid oma temperamendi ja iseloomuga (korralagedus), Otto tõi koondise juurde aga saksa iseloomu (kord majas) ja tulemus on meile kõigile teada.

Kommentaar

jube hea oleks kui pohlak ise hakkkaks treeneriks kogemusi oleks ju sajaga nii mängjana kui poeedina...võiks terve meeskonna õpetada haikusid kirjutama
                    b-day

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
                      jube hea oleks kui pohlak ise hakkkaks treeneriks kogemusi oleks ju sajaga nii mängjana kui poeedina...võiks terve meeskonna õpetada haikusid kirjutama
                      No vot see oleks isegi Pohlaku koha pealt liiga suur ettekujutus.
                      "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

midfielder,

Hea tase treener ei hakka meie koondisega töötama kui pakkunud palk on alla 10 000 euro/kuus.

10 000 ning üle euro/kuus saame pakkuma hea tase treenerile kui ta nõustub lisatööga (noortekoondised, FCF klubid jne.)

Me soovime Hiddinki või Jelle moodi treeneri? Hiddink asub Venemaal üks (summas) kuus aastal, Jelle elab Eestis peaaegu aasta ringi.

Kas hea tase treener elab Eestis aasta ringi või ilmub puhuti nagu Hiddink ?

Kommentaar

Algselt postitas kala2 Vaata postitust
                          jube hea oleks kui pohlak ise hakkkaks treeneriks kogemusi oleks ju sajaga nii mängjana kui poeedina...
                          eriti kui kogemused on olemas nii mängija, poeedi kui treenerina,
                          eksju

oli ta ju 1990-91 klubi esimeseks treeneriks enne Kotovase tulekut:

link
                          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Kivisild tagasi? Muu on ilmselt tavaline Õhtulehe plära.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Paras et Jelle lahti lasti. Tema pärast pole me ühtegi väravat löönud. Treeneriks tuleks ikka Mourinho sugune trener võtta, tema ikka oskab meeskonda ründama ja väravaid lööma panna. Ma arvan et eesti riik võiks hariduselt ja tervishoiult natuke raha vähemaks võtta, ning palgata Jose koondise etteotsa. Kellele seda tervist ja haridust ikka vaja läheb, niikuinii oleme kõik haiged ja rumalad. Jose võiks aga tõesti tulla, siis näeksin ka ise oma silmaga teda.

Ma toetasin mõnda aega tagasi Newcastle'it, aga nad hakkasid sitasti mängima viimasel ajal ning otsustasin chelsea fänniks hakata. nemad ikka võidavad ju. mina küll ei viitsi mingeid luusereid toetada. selle pärast tulebki eestil midagi ette võtta uue treeneri osas, muidu hakkan veel venemaad toetama. neil on ikka hiddink ju, kes jose järel teisel kohal. viimasel ajal mängivad venkud ju päris hästi.
                              jose eestisse, pohlak persse ning jelle kasahstani! siis oleksin mina rahul

Kommentaar

Hehe, kas keegi julgeb nüüd Chelsea fännide kasuks midagi öelda?

Kommentaar

Working...
                                X