Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
normaalse gruppi saime! Euro 2008 siit me tuleme.
jälle see venemaa, raisk küll. aga nüüd näeb buchamit ja ruunit, nii tore...:P
hea et A-gruppi ei saanud
A-alagrupp:
Portugal
Poola
Serbia ja Montenegro
Belgia
Soome
Armeenia
Aserbaid˛aan
Kasahstan
Tõepoolest Soomlastel ei joppanud jälle. Täielik õudukas, samas Lätakad said päris mõnusa loosi.
Selline küsimus targematele siis, et kas külalismeeskonna treeningut näha ka saab? Ma arvatavasti staadionile ei kipu, las sini-must-valged fardid minna. Aga Inglaste treeningut tahaks näha siiski.
kui ma ei eksi..siis mingi üks treening peaks olema selline.. kus need fkin ajakirjanikud ja muud inimloomad ligi saavad..vist?
aga jah!!! nüüd ma kogun raha hästi palju ja sõidan inglismaale!!!!!! MILLAL MA VEEL NÄEN EESTIT INGLASTEGA MÄNGIMAS!!??? imeline. pisara võtab silma lausa. lemmik.
ühesõnaga inglismaal vedas grupiga ikka üsna lahedalt.
eestil peaaegu sama lahedalt. venelastelt on meil punktide noppimine selge. Horvaatidega saame ka hakkama. Emaküsimus on muidugi Iisrael. mina ei tea sellest mansast küll ööd, ei mütsi
Selline küsimus targematele siis, et kas külalismeeskonna treeningut näha ka saab? Ma arvatavasti staadionile ei kipu, las sini-must-valged fardid minna. Aga Inglaste treeningut tahaks näha siiski.
saab vast ikka kui mängu pilet olemas, kui muidugi avatud treening on.
Et siis ikkagi mängu piletiga. Bollocks. Ega midagi siis
Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!
Päris hea grupp tegelikult. Samas 2.-6. koha osas midagi ennustada küll ei julgeks Seal võib ikka tõesti kõike juhtuda ja viimaste voorudeni pinge säilida.
Lühike kommentaar, et fänni jaoks on grupi kõige viletsam vastane Iisrael. Sinna kohale minna..., no ma tahaks näha kes hakkab sinna reisima Ja Tallinnas hakkavad nad igal võimatul juhul end muru peale pikali viskama ja seal püherdama. Mõni viis aastat tagasi Flora mängis euromänge mingi Iisraeli klubiga, väga ebameeldiv mulje jäi neist.
Mängule Inglismaaga tahaks juba pileteid ostma minna.
Muidu ei meeldi. Iisrael ja horvaadid on suht jubedad. Venemaaga teada mis värk ja Makedooniaga võib samuti sitasti minna.
Kommentaar