Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 alagrupid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'EM 2008 alagrupid\'

Eestile parimal juhul 4.koht, halvimal 6.koht
    Inglismaa - loomulikult tugev koondis, suht nadide väravahtidega (diledandi arvamus), kuid hea õnne korral võib kodumaal viik ka ära tulla.
    Horvaatia - karm ja ebamugav vastane, kuid Eesti on korra punkti napsand, eks näib müürkaitsega on kõik võimalik.
    Venemaa - ebastabiilne naaber. Võib tappa anda, aga võib kergelt Eesti kännu taha ka komistada. Tore oleks jalgpallivandersellidele mäng Peterburis (kuigi inimsööjate kohalike fännidega), kuid ilmselt Mahhatshkala või Tjumen.
    Iisrael - Sharoni jüngritega nalja ei ole. Raske ja ebamugav vastane
    Makedoonia - paljud alahindaks. Mõni ütleks, mis kuradi riik see on. Kuid Eestil tuleb valmis olla
    Andorra - võtab tugevaltelt punkte , kuid Eesti ei ole tugev ja nõrk lükab ikka nõrgemaid uppi. 6 punkti!
    Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Matis
      Makedoonia - paljud alahindaks. Mõni ütleks, mis kuradi riik see on. Kuid Eestil tuleb valmis olla
      Mina ei tee kumbagi, aga mulle tuleb kohe silme ette see üsna lootusetu pilt, mille makedoonlased Helsingis mängides viimati jätsid. See vastane on võidetav.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara

Algselt postitas Matis
        Mina ei tee kumbagi, aga mulle tuleb kohe silme ette see üsna lootusetu pilt, mille makedoonlased Helsingis mängides viimati jätsid. See vastane on võidetav.
        Makedoonia on madalseisus.Kodus saadi ka hädise mänguga 0-3 Soomelt peksa,rääkimata mannetust 5-1 kaotusest Helsinkis.
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Goran Pandev. Nuff said.

Kommentaar

Kaks viiki Hollandiga näitavad ka muidugi tõsist madalseisu. Ebastabiilsus on selle asja nimi, mitte madalseis...

Kommentaar

Soome -Makedoonia nägid?
              ebastabiilsusest oli asi kaugel,lihtsalt äpud oldi.Hollandi staarid oskasid kaks korda ühe reha otsa astuda.Soome alustas tormakalt ja oligi kööga.
              Selge see,et sügisel või järgmine kevad võib juba täiesti uus makedoonia vastu tulla aga Eesti on parem!
              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

elton john \"made in england\" sobiv laul tänasesse päeva

mina olen sillas et saab inlgismaa koondist eestis näha! mu unistus täitus!

raske alagrupp aga inglismaa koondis ületab kõik!

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

elton john \"made in england\" sobiv laul tänasesse päeva

mina olen sillas et saab inlgismaa koondist eestis näha! mu unistus täitus!

raske alagrupp aga inglismaa koondis ületab kõik!
                  see on, oli unistus väga paljudele ja vaadata kuidas vaparad eesti mehed võitlevad viigi välja kodus

Kommentaar

EPLi sõnameistrid at work jällegi:

Pohlak ei välistanud võimalust, et müüakse ka topeltpileteid kahele järjestikusele mängule korraga.
                    Sel juhul oleks võimalik lisaks kodumaal korraldatava turniiri vaatamisele näha näiteks ka varem toimuvat Andorra ja Inglismaa vahelist mängu.

Ühesõnaga EJL hakkab müüma paketti, kuhu kuuluvad Eesti-Inglismaa ja Andorra-Inglismaa mängu pilet. Ma tean oma kogemustest, et intervjuud võttes võib tihtipeale nii mõnigi asi segaseks jääda, aga oma peaga mõtlemist nüüd päris ära vist ei ole veel ka keelatud?
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

EPL-i mehed jälle foorumites tuhninud:

Inglismaa jalgpallifännid ei rõõmustanud just väga E-alagruppi sattumise üle. Foorumites arutlesid jalgpallisõbrad, et taas kord õnnestus inglastel sattuda kõige igavamasse ja lihtsamasse alagruppi. “Meie koondise uuele peatreenerile on see lihtne viis meeskonnaga harjuda,” pakkus üks inglasest jalgpallisõber BBC foorumis.

Kommentaar

Lihtsalt hale ja veel kord hale on lugeda enamike vanade sõjaratsude kommentaare.
                        Kurat nagu tuppasittunud kassid oi,oi ,oi saame siit ja sealt. Tra ,tehke endale selgeks , et need ajad on jäädavalt möödas ,kui paanikas palli ette peksime. Vene võtab tõsiselt ja see ja teine. Kuradi mökud olete. Vandid ise kardavad meid ja kiruvad ,et jälle see tugev Eesti tuli vastu. Unustage see orja mentaliteet ja me läheme siit grupist nagu nalja teisena edasi . Tuleb uskuda aga mitte vinguda .
                        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Lihtsalt hale ja veel kord hale on lugeda enamike vanade sõjaratsude kommentaare.
                          Kurat nagu tuppasittunud kassid oi,oi ,oi saame siit ja sealt. Tra ,tehke endale selgeks , et need ajad on jäädavalt möödas ,kui paanikas palli ette peksime. Vene võtab tõsiselt ja see ja teine. Kuradi mökud olete. Vandid ise kardavad meid ja kiruvad ,et jälle see tugev Eesti tuli vastu. Unustage see orja mentaliteet ja me läheme siit grupist nagu nalja teisena edasi . Tuleb uskuda aga mitte vinguda .
                          No Inglismaa jääb meist ette ning siis saavad turniiri lõpus juudid laevadel olevatelt ameeriklastelt lisahääled ja nii jäämegi kolmandaks.
                          Küll Zuroff suudab sinivalged Eesti vastases mängus korralikult häälestada

Kommentaar

kunn ülbitsed nah, esimesena minnakse edasi! Alahindad värki või?

Kommentaar

pull on see, et Inglismaal mangule saab eestlasi vat et samapalju kui kodus alekoqil olema
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo
                                pull on see, et Inglismaal mangule saab eestlasi vat et samapalju kui kodus alekoqil olema
                                Ka mina mõtlesin selle üle ,iseasi kuidas EJL toimetab..

Kommentaar

Working...
                                X