Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EM 2008 alagrupid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'EM 2008 alagrupid\'

Algselt postitas jass

Mis siin ikka hõisata, ega me sellepärast mängi, et staadionile täismaja tuleb, Pohlak muidugi tahtis Inglismaad, staadion ju väljamüüdud. Tekib nii, nagu Portugali mängu ajal, pooled naised tulevad inglise \"ilusaid\" motherf...eid vaatama (mõtleks vaid: Rooney, Beckham, Owen). Makedoonia vastu ma võitu ei mäleta, Venemaa on pühaviha täis viiki ja kaotuse eest, Iisrealist ma ei räägi, ...
    Ma juba ootasin mingit sellist kommentaari. Halb nali. Lollakas.

Tsitaat toimetatud
    Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Hea töö priity. Operatiivsus 5+
      Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas MaRtin_12

Kuna mängude ajad teada saab?
        Postimees: \"Mängukalender lepitakse kokku Zagrebis 23. või 24. veebruaril.\"

Aga see on muidugi hea kild:
        «Olen kindel, et Rooney\'le, Lampardile ja Owenile tuleb lennujaama vastu vähemalt sama palju tütarlapsi kui Cristiano Ronaldole,» lisas Kannik.

armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

meil pooled tibid inglise särkides

Kommentaar

Oot, räägime me ikka sellestsamast Rooneyst kes näeb välja nagu pahalane \"Kolmanda planeedi saladusest\"?
            Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
            Cry welcome to the song.
            And as it lifts you, time to move on.
            We go!

Kommentaar

Gromozekat/Mürakat pead sa silmas? Ta ei olnud pahalane. Aga samas see paha siga, Vesselchuck Oo/Naljahammas O annaks kah mõõdu välja

Algselt postitas Sajets
              Oot, räägime me ikka sellestsamast Rooneyst kes näeb välja nagu pahalane \"Kolmanda planeedi saladusest\"?

Kommentaar

Vastaste arvamused
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Sajets

Üks sõna: raha.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Väga hea siis saan ma rooneyga pilti teha ja autogrammi kysida

Kommentaar

No minu kaks soovi said tõeks: Inglismaa loomulikult ja Venemaagi on tegelikult tore taas, vähemalt neid ma lootsingi vastavalt esimesest ja kolmandast potist.

Inglismaa mängul tuleb kindlasti kasutusele võtta see lisatribüün või lisatribüünid, Arena publikurekord kindlasti tulemas. Ja ma ei taha üldse mõeldagi, kui mõnna saab olema mäng võõrsil nendega. Pakun, et sinnagi saab kokku päris paraja fänniarmee! Loodetavasti Venemaa ja Horvaatia mängul ka täismaja... kuigi viimase puhul sõltub mängu ajast ka päris palju.

Kui aga mänguliselt rääkida, siis tuli tegelikult ikka suht raske alagrupp. Nagu me teame kõik, võib Inglismaa küll komistada, aga arvatavasti ei tee seda.
                      Horvaatia - punkt on võimalik, aga rohkemast ei julge ausalt-öeldes unistada... Kui kellegi poolt vaadatud statistikat uskuda, siis olevat Eesti ainus meeskond, kellele Horvaatia valikmängudes pärast Euro 2000ndet kodus väravat lüüa suutnud pole.
                      Venemaa - ühest küljest küll taas hea võimalus näidata, et pärast Eesti 2-1 võitu nende poolt välja öeldu (a la see oli juhus ja järgmises maeitemitmes mängus samade meeskondade vahel paneks Venemaa oma paremuse kindlasti maksma). Samas võib aga lõpuks meie õnn nende vastu otsa ka saada, rääkimata siis võõrsilmängust...
                      Iisrael - eelmise tsükli põhjal pahapaha vastane. 2-1 võidud Küprose ja viigid tugevate Prantsusmaa, Iirimaa ja Šveitis vastu on juba näitaja küll. West Ham võiks siis vähemalt Benayouni ja Katani mitte mängudele lasta. Hah. Noja peale selle veel mänguvälised issued...
                      Makedoonia - ei ole mitte kerge vastane. 2-4 kaotus neile paar aastat tagasi koduski selle märgiks. Rääkimata siis nende resultaatidest Hollandi, Inglismaa, Horvaatia, Ukraina, Iirimaa jne vastu lähiminevikus. Vastandina sellele ka mõned altminekud nõrgukeste vastu.
                      Andorra - 6 punkti pole sugugi mitte kindel.

Edit: see kollane lärakas on ikka suht kole

Kommentaar

täitsa mängitav alagrupp:P
                        inglismaa..lõpux saab neid ka näha
                        aga venemaa...nu see vähe halvasti ja iisreal..aga nuh lootust on
                        õlu, jalgpall ja naised

Kommentaar

mina paneks EJL onude asemel Eesti - Inglismaa kodumängu piletihinnaks 500 krooni. Päris äge oleks, kui koondise särgiga tütarlapsed ahastavad ja raha kokku kraabivad.
                          www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

Alagrupp sai päris paras pähkel.
                            Inglismaa on ilmselgelt vägagi atraktiivne vastane, ei osanud lootagi, aga nonäed, mõnikord joppab ka meil. Teine lugu küll punktidega..
                            Andorralt peab lihtsalt 6 punkti võtma. Muud varianti lihtsalt pole.
                            Iisraeliga läheb väga raskeks, ei tahaks küll pessimist olla, aga sunnik, nulliring tundub.
                            Horvaatiaga võib ühtteist venitada. Siinkohal meenub meie superlahe reis 2002sel aastal. Oh sa pele, vennad, deja vu?
                            Venemaaga peaks kodus samamoodi tugevalt edasi laskma, siis punkt ka. Väga rahul oleksin, kui selle saaks. Võõrsil ei julge suurt midagi loota.
                            Makedoonialt võiks küll kodus kolm punkti äravõtta, võõrsil nendega üsna raske. Kuigi 2004 saime nende käest kodus 2:4 pähe, ei tähenda see veel midagi, siis olid teised ajad, teised tuuled ja koondises olid Ott Reinumäe ja Erko Saviauk (no mis sellest, et mängis Soome vastu, keeras ikka korralikult käkki terve mäng nagu ikka).
                            Kui reisimise vaatevinklist vaadata, siis praegu tunduvad kõik variandid peale Iisraeli ja Venemaa üsna reaalsed.
                            The other line moves faster.

Kommentaar

Algselt postitas ilms

mina paneks EJL onude asemel Eesti - Inglismaa kodumängu piletihinnaks 500 krooni. Päris äge oleks, kui koondise särgiga tütarlapsed ahastavad ja raha kokku kraabivad.
                              ... ma täpsustaks...inglise koondise särgiga tütarlapsed....
                              RummaBastards!

Kommentaar

Kuidas see jalgpallile hea oleks? Et sina saaks naerda ja that\'s it? Ei tea, aga arvan, et enamus raha tuleb siiski teleülekande müügist. Staadionikohti on palju, 9000?

Algselt postitas ilms

Kommentaar

Working...
                                X