Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Algselt postitas robski

Algselt postitas Rein

Julgen vastu väita.Miks peaks inimene kes käib enamast ainult nn staarmeeskondasid vaatamas ostma selle komplekti?!Julgen kahelda selles.Selle komplekti ostjateks on pigem need inimesed kes nagunii käivad enamus koondise mänge vaatamas.Staarmeeskondasid vaatamas käiv pealtvaataja vaevalt kogu komplekti ostma hakkab.
    Aga kindlasti ei lõpetata ju üksikpiletite müüki...
    Üks ei välista teist.
    Ei välista,Samuti ona ka selge, et EJL ile ontunduvalt kasulikum määrata Inglismaa mängu pileti hinnaks 500(laest võetud hind) ja paista kõik piletid üksikmüüki.

Kartma peaksime hoopis seda süsteemi, et klubide kaudu hakatkse müüma pileteid.Broneeringuid on kindlasti rohkem kui staadion mahutab.Edasi võite ise arvata ise mis juhtuma hakkab.Vihjeks võin öelda, et kui üks F tähega algav süsteem bronnib hunniku pileteid , sama teevad ka teised klubid.Nõudlus ületab tunduvalt pakkumise, lühidalt öeldes.Raske arvata milliseid klubisid eeelistatakse.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Reinule peab ikka puust ette tegema. Saa nüüd aru ,et seoses sellega ,et Inglismaa on meiega ühes grupis müüakse selle valiktsükli mängude piletid paketina (kõik kodumängud 250 x 6= 1500.-) ja ainult paketina. Saada oma piletiraamatu ja kui ise igale mängule ei saa minna siis läheb tädi Maali või onu Volli.
      Ühesõnaga ,kui tahad nii väga Inglismaad näha siis lao 1500.- välja ja ülejäänud jaga kas või koolis lastele.
      Tuleks EJL-i poole ametliku kirjaga pöörduda ja ma usun ,et pakkumine võetakse vastu.

Ma olen 90% kindel, et sellist asja ei tule.Vähemalt selles tsükklis.Üks asi on see mida meie võime tahta.Teine asi on see kuidas Pohlak&Co otsustavad.Ärge tulge mulle mingit aadete juttu rääkima.aated ei maksa sittagi, maksab ainult raha.Kahjuks...
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

On meil praegu ,mingi SÜSTEEM ja nii hirm keeruline ,et lausa majanduslikult kahjulik oleks seda muuta. Minu meelest tulebki just situatsiooni ära kasutada ja võimalikult palju pappi teenida,sest järgmises tsüklis võibolla enam nii hästi ei lähe.
        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas Ramm

Pisut ikka naeruväärne tegevus,ühe riigi pärast hakata nüüd pileti süsteemi muutma...

Miks naeruväärne?!

Naeruväärne on hoopis EJLi senine käitumine.Ammu oleks pidanud selle nn. hooajapileti süsteemi välja töötama.Jutt ei käi ainult praegusest tsükklist.Ma arvan, et nii palju võiks ikka EJL vastu tulla neile fännidele kes käivad enamikel mängudel.

Kommentaar

Mis need aated praegu siia puutuvad? Ma ei saa aru. Rein, ära peksa segast!:P
            Tonn viiesajaga ostetakse kõik piletid ära ja need kes tahavad ainult inglast vaadata saavad oma piletid hiljem lihtsalt kellegile kinkida või müüa ,kui ostjaid on .Raha on saadud ja rahvas ka staadionil ja kõik on rahul.
            FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Mis need aated praegu siia puutuvad? Ma ei saa aru. Rein, ära peksa segast!:P
              Tonn viiesajaga ostetakse kõik piletid ära ja need kes tahavad ainult inglast vaadata saavad oma piletid hiljem lihtsalt kellegile kinkida või müüa ,kui ostjaid on .Raha on saadud ja rahvas ka staadionil ja kõik on rahul.

1500 on nn laest võetud summa.See hind on puhas spekulatsioon.EJL võib ka sama hästi hinnaks määrata ka 2000, 3000 või 10 000.

Samas ma ei usu, et Eestis leidub 7000-8000 inimest kes käiksid võimaluse eest näha Inglise koondist välja 1500 eeku.

Kommentaar

Ma arvan ,et neid inimesi on isegi rohkem ,kui 7-8 tuhat. Kindlasti kohe on rohkem.
                FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas Rein
                  Samas ma ei usu, et Eestis leidub 7000-8000 inimest kes käiksid võimaluse eest näha Inglise koondist välja 1500 eeku.
                  Õigus, kuid miks mitte valiktsükli piletit siiski katsetada?
                  Enne üksikpiletite müükipaiskamist võiks olla mingi periood, kus müüakse ainult kogu komplekti - saaks kohe teada palju selliseid fänne on, kes valmis kahe aasta muretu elu eest kohe suurema summa välja käima, arvan, et sellisel juhul ei ole õigust ka kellelgi eriti kobiseda, kui inglismaa piletist ilma jääb

Igaljuhul ei näe, kuidas selline variant saaks EJL\'ile kahjulik olla

Kommentaar

Algselt postitas users

Algselt postitas Rein
                    Õigus, kuid miks mitte valiktsükli piletit siiski katsetada?
                    Enne üksikpiletite müükipaiskamist võiks olla mingi periood, kus müüakse ainult kogu komplekti - saaks kohe teada palju selliseid fänne on, kes valmis kahe aasta muretu elu eest kohe suurema summa välja käima, arvan, et sellisel juhul ei ole õigust ka kellelgi eriti kobiseda, kui inglismaa piletist ilma jääb

Igaljuhul ei näe, kuidas selline variant saaks EJL\'ile kahjulik olla

Mul ei ole midagi selle hooajapileti vastu.vastupidi mulle meeldiks see isegi väga.Kahjuks on EJL il kasulikum tõsta inglise mängu pilet suht kõrgeks ja paisata see üksikmüüki.Raha tuleks ju nii rohkem.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

1500 on nn laest võetud summa.See hind on puhas spekulatsioon.EJL võib ka sama hästi hinnaks määrata ka 2000, 3000 või 10 000.
                      Ei ole laest võetud, see oli arvutus seniste hindadega.
                      EJL võib küll määrata kõrgema hinna paketile, aga iga hinnaga neid pileteid lihtsalt ei osteta. Ma arvan, et EJL-is on piisavalt arukad inimesed, kes suudavad optimaalse hinna välja arvutada.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Algselt postitas users

nii oleks tagatud fännidele (kes puuduvad vaid mõnelt üksikult kohtumiselt) üsna arvestatav soodukas ning kindlustunne samas jalkaliit saaks juba varakult osa piletitulust

Teatud inimestel jalkaliidust on suht savi fännidest.Nendele on kasulikum müüa igale mängule eraldi pileteid või maksimum juhul siduda omavahel kuni kolm mängu.Hooajapilet pole neile kasulik ja vaevalt see tuleb.Küll mõni härra teab kuidas EJL rohkem piletitega raha teenida saab.Kahjuks hooaja pilet selle hulka ei kuulu.Oleksin meeldivalt üllatunud ja rõõmus kui see tuleks.

Saame näha.
                        Kommenteeri palun. Mitte, et ma arvaks, et nad fännidest õnnejunnis oleks, aga loogika ütleb siiski, et kasulikum oleks müüa mingi suurema papi eest korraga pileteid, kui oodata järjekordset mängu. Saab rulli lihtsalt korraga ja suuremana kätte...

Muide mulle tundub ka nii, et sellise piletiraamatu hind võib teatud tingimustel tulla ka kallim, kui pileteid eraldi ostes. Sest siis maksab fänn selle eest, et talle on GARANTEERITUD pilet mängule inglastega.
                        Kui olla üdini aus, siis oleks mina valmis ilmselt maksma mingi summa selle eest, et olla juba PRAEGU kindel, et jah ma näen seda mängu.

ütleme nii, kunnil on õigus, müüa tuleks AINULT raamatuid. see oleks liidule kõige tulusam. rehnut tuleks teha selle loogika järgi, et külalistel on õigus 10% piletitest.
                        see tähendab, et raamatuid tuleb 90%. teiste mängude juures, läheb teistesse riikidesse kuni kümme, ja tuleb sealt siis palju tuleb, ülejäänud siin vabamüüki. simple.
                        14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Igati piletiraamatu poolt aga kuidas saavad alla 12 aastased mängudele.Tean ühte 10 aastast kes ühtki mängu vahele ei jätaks aga kas ta peab ka siis ostma 1500-2000 maksva raamatu?
                          Pakkuge lahendus
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Igati piletiraamatu poolt aga kuidas saavad alla 12 aastased mängudele.Tean ühte 10 aastast kes ühtki mängu vahele ei jätaks aga kas ta peab ka siis ostma 1500-2000 maksva raamatu?
                            Pakkuge lahendus
                            kahjuks. muidugi on lapse raamat tiba odavam. aga ainult tiba. ehk, kes teab kuidas on premjääri siisontiketiga? kas seal on selline lapsele odavam. ja alati JÄÄB ikkagi ka võimalus, et huvi inglise mängu vastu ei ole nii suur, et selle ootuses ostetaks välja kõik 90% raamatutest.

Muide nn. abonoment ei ole ju vist midagi uut. mäletan, et mul oli kunagi liidu meistrikate abonoment Kalevi kodumängudele
                            see on nüüd kuskil kolimise käigus kadunud. samas, sellel oli Sabonise ja Kurtinaitise autogramm. Kohtusin meestega trollis nr 2. mehed läksid Szolnoki restosse sööma
                            Nendega oli ka Tkatšenko. see mees oli nii ilge oma vuntsidega, et kui tahtis hakata mult pastakat haarama keerasin ma konkreetselt selja.
                            lapsepõlv, oh rsk...
                            14. september 2006, Tallinn

Kommentaar

Ma olen igatahes kahe käega poolt. Portugali mängule näiteks mina ei saanudki piletit, kuna Flora ostis vist 6-7 tuhat neist välja? Igatahes võiks esiteks see klubidele müümise pull ära jääda ning teiseks võiks see sama hooajapilet välja tulla.

Kommentaar

Algselt postitas Indrec

Ma olen igatahes kahe käega poolt. Portugali mängule näiteks mina ei saanudki piletit, kuna Flora ostis vist 6-7 tuhat neist välja? Igatahes võiks esiteks see klubidele müümise pull ära jääda ning teiseks võiks see sama hooajapilet välja tulla.
                                Flora ei ostnud kohe kindlasti mitte 6-7 tuhat piletit välja. Palun kontrolli oma informatsiooni. Siinkohal toonased piletisoetajad:

FC Flora 2306
                                FC Levadia 915
                                FC TVMK 192
                                FC Elion 180
                                Jalgpallihaigla 150
                                JK Tallinna Kalev 150
                                TJK 150
                                FC Klooga 150
                                jne...

Kommentaar

Working...
                                X