Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Algselt postitas argo

on keegi kursis, millal \"koidulaid\" väärtuslike paberite eest jagama saab hakata? ja kelle kaudu see täpsemalt siin toimuma hakkab. meie jalkaisa suust kuuldu järgi hakatakse eelisjärjekorras JH omadele müüma. kuna piletikomplekti lunastamissoov on suur, kas peab siis liikmeks hakkama?
    Ei, sundlust ei ole, JPH\'s on liikmed ikka peaasjaikult vabatahtlikult

olen kindel, et enamik pileteid jõuab vabamüüki

Kommentaar

Algselt postitas users

Algselt postitas argo

on keegi kursis, millal \"koidulaid\" väärtuslike paberite eest jagama saab hakata? ja kelle kaudu see täpsemalt siin toimuma hakkab. meie jalkaisa suust kuuldu järgi hakatakse eelisjärjekorras JH omadele müüma. kuna piletikomplekti lunastamissoov on suur, kas peab siis liikmeks hakkama?

JH vabatahtlik, pole kahtlustki..
      see ju polegi oluline.. tähtis pigem see, et kõik jalkahuvilised ja eesti toetajad neeed piletid ka soovikorral kätte saaks. mina nende hulgas. ja pohlaku sõnul pidi eelisjärjekord olema just JH omadel.mis ka ju mõistetav.
      loodan, et siis ka siin hõigatakse, kui piletid müüki paisatakse..

Kommentaar

Algselt postitas users

Algselt postitas argo

Enamus peaks klubidesse minema, kust klubiliikmed saavad osta. Need, mis üle jäävad lähevad vabamüüki.(vist)

Kommentaar

siis tuleb loota, et vabamüügist ka mulle jagub..

Kommentaar

Algselt postitas TrevoR

Enamus peaks klubidesse minema, kust klubiliikmed saavad osta. Need, mis üle jäävad lähevad vabamüüki.(vist)
            See oleks küll väga vale ja vilets variant. Peaks olema nii, et kindel arv klubidele ja kindel osa vabamüüki, mitte ainult mingid riismed. Uurisin EJList ka selle kohta, vastust pole siiski veel saanud (nädalavahetus). Kui saan, eks annan teada.
            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent
              Algselt postitas TrevoR Enamus peaks klubidesse minema, kust klubiliikmed saavad osta. Need, mis üle jäävad lähevad vabamüüki.(vist)
              See oleks küll väga vale ja vilets variant. Peaks olema nii, et kindel arv klubidele ja kindel osa vabamüüki, mitte ainult mingid riismed. Uurisin EJList ka selle kohta, vastust pole siiski veel saanud (nädalavahetus). Kui saan, eks annan teada.

ootan huviga:P

Kommentaar

Eesti Loto kaudu on võimalik võita pileteid:

Keno Loto kampaania reeglid

Keno Loto lisaloosimise Kampaania toimub vahemikul 24.04.06 kuni 21.05.06 ostetud ja sel vahemikul kehtivate loosimistega mittevõitnud Keno Loto piletite vahel. Muul ajal ostetud piletid ei osale. Kampaania algus on 24.04.06 ja lõpp 29.05.06. Kampaania korraldajaks on AS Eesti Loto (asukoht: Pärnu mnt 106, 19089 Tallinn; edaspidi Korraldaja).
                Kampaanias osalemiseks tuleb osta Keno Loto pilet ja:
                tuua oma kontaktandmetega varustatud pilet lotomüügipunkti või saata Eesti Lotosse, aadressil: Pärnu mnt 106, 19089 Tallinn.
                või registreerida oma pilet kodulehel www.eestiloto.ee , selleks ettenähtud kohas.
                Pilet või nõutud piletiinfo peab olema Eesti Lotos hiljemalt 28.05.2006.
                Loosimine toimub 29.mail Eesti Loto kontoris. Kampaania võidufond on 14 160 EEKi. A

Auhindadeks 10 piletikomplekti jalgpalli EM valikturniirile.

Nii et esimesed 10 piletit lähevad siis lotosõpradele ...
                tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Eks lotosõbrad ole ka ju need kõige suuremad vutisõbrad. Tegelikult võiks ju kõik 14000 kohta lotoga välja loosida? See tagab, et poleks spekuleerimist ning kõik tõelised vutisõbrad näeksid jalgpalli...

Nagu näete olen endiselt seisukohal, et piletipaketid on EJL viimase aja üks kehvemaid otsuseid, millega võetakse raha ära tõelise vutisõbra taskust, kuid mis jalgpalli populaarsust vaevalt suurendab. Põhjendan ja ennustan:

1. Müügile tuleb 9000 (11 000?) komplekti pileteid hinnaga 250.- krooni mäng. Paadunud vutisõber ostab hirmuga (et äkki jääb inglise mängu piletist ilma) paketi ära. Selliseid tegelasi on meil umbes 1000 (vutisõber + võimalus 1500 kohe välja käia).

2. Ülejäänud piletid lähevad üksikmüüki. Kes ees, see mees. Järjekorras seista viitsivad tiinekatest Rooney fännid jooksutavad süsteemi küll alguses umbe, kuid saavad siiski 250.- krooni eest piletid. Ka spekulandid näevad oma võimalust ja ostavad hulgi pileteid kokku.

3. Inglise mängu päev. Värava taga müüakse pileteid u 800 krooni tükk. Kohal on 2000 inglast, umbes 2000 teismelist Rooney fänni + 2000 teismelist Beckhami fänni ning muud eestlased. Muidu on täitsa tore päev.

4. Mängudele Andorra, Makedonia ja Israeli vastu saab pileteid osta 125 krooniga. 1000 komplekti ostnud jalgpallisõpra on kohal oma poole kallimate piletitega. Kui on ilus ilm, siis tuleb veel paartuhat huvilist.

Piletikomplekt on andnud siis järgmise tulemuse: Tõeline fänn maksab umbes 500 krooni rohkem kui muidu, Inglise mängu piletitega spekuleeritakse ning kohal on palju Rooneyhuvilisi noori, tundmatute/nõrgemate vastastega mängudel on tribüünid endiselt tühjad.

Ehk natuke liiga must, aga mina näen asja nii...

Kommentaar

Algselt postitas tank

Piletikomplekt on andnud siis järgmise tulemuse: Tõeline fänn maksab umbes 500 krooni rohkem kui muidu, Inglise mängu piletitega spekuleeritakse ning kohal on palju Rooneyhuvilisi noori, tundmatute/nõrgemate vastastega mängudel on tribüünid endiselt tühjad.

Ehk natuke liiga must, aga mina näen asja nii...
                    Võib-olla ei olegi liiga must. Väidan siiski, et ilma paketitaktikata oleks spekuleerijaid sama palju. Sama kehtib tiinidest Rooneysärklaste kohta. Ei näe lihtsalt mitte mingit põhjust, miks see paketisüsteem neid juurde peaks tekitama.

Seega on piletikomplekt andnud järgmise tulemuse: Tõeline fänn maksab VÕIB-OLLA umbes 500 krooni rohkem kui muidu. Isiklikult olen nõus selle 500 krooni rohkem maksma, et vähemalt Inglismaa ja Venemaa piletid kenasti ette omandada ja olla kindel, et ma ei pea 800 krooni eest spekulandilt piletit ostma ega hirmpikkades järjekordades seisma.

Mis puutub sellesse, et tundmatute tiimidega mängudel on staadionid endiselt tühjad, siis jah, seda probleemi see paketivärk vist tõesti eriti ei leevenda. Veidi ehk on rohkem inimesi, kuna pilet on paketiga olemas, aga enamasti omandavad paketi siiski vast need, kes niikuinii kõigile mängudele tahaks minna.

Nii et üldiselt - stop whining. Olukord on parem kui eelmise süsteemi puhul.
                    League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Olukord ei saa parem olla, sest me paraku pole näinud, mis toimuma hakkab. Ja mulle tundub tanki stsenaarium üldjoontes vägagi tõenäoline. Paketisüsteem ei tekita küll ilmselt spekulante juurde, kuid ta ka ei paranda kuidagimoodi seda olukorda, mis nö high-profile mängude juures tekkida võib. Kui juhtub, et alguses ostetakse kiirelt tunduvalt suurem hulk pakette, kui tank ennustas, siis paraku juhtub see, et Inglismaa pileti eest on surve seda tugevam ja pooletoobiste satside mängudeks madalama hinnaga pakkumisi ka selle võrra rohkem.
                      Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas oku

Isiklikult olen nõus selle 500 krooni rohkem maksma, et vähemalt Inglismaa ja Venemaa piletid kenasti ette omandada ja olla kindel, et ma ei pea 800 krooni eest spekulandilt piletit ostma ega hirmpikkades järjekordades seisma.
                        Täpselt sama siin.

Tank, kuidas täpsemalt sa loosimise puhul selle tagad, et kõik \"tõelised vutisõbrad\" pileti saavad? Lisad osalemistingimustesse klausli \"peab olema tõeline vutisõber\", mida siinse foorumi helgematest peadest moodustatud pädev komisjon siis kontrollib? Loos on puhas joppamise asi, aga tegelikult on seda ju ka senine olukord. Rooney-Beckhami fännid ajavad müügi umbe nii ehk naa, lihtsalt nüüd pakutakse soovijale võimalus kindlustada pääs kõigile soovitud mängudele - kes tahab, see seda kasutab. 1500.- ei ole ju NII suur raha isegi minu meelest, kes ma ise oman kõvasti alla Eesti keskmise sissetulekut. Aega koguda on ju olnud ja on veelgi.

Ning tegelikult - enne kui paketi hind reaalselt selgub (seni on ju kogu info alles jutu tasandil), ei näe ma õigupoolest üldse mingit suurt mõtet kurvastada. Rahu, kotkad - süsteem võibolla parem ei ole kui enne, aga halvem ka kindlasti mitte.
                        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas tank 4. Mängudele Andorra, Makedonia ja Israeli vastu saab pileteid osta 125 krooniga. 1000 komplekti ostnud jalgpallisõpra on kohal oma poole kallimate piletitega. Kui on ilus ilm, siis tuleb veel paartuhat huvilist. Ehk natuke liiga must, aga mina näen asja nii...

oled kindel, et need mänge saab näha 125 eesti krooni eest? meenub justkui, et pohlak midagist 250st rääkis.

Kommentaar

Ma usun, et piletipaketid müüakse suures osas läbi. 1500 krooni Inglismaa ja Venemaa mängu eest pole eriline nõudmine.

Ainult, et sellise müügi miinus on see, et kunas müüakse tõesti klubidele ja muudele asjameestele, siis tavainimest on väga raske staadionile tõmmata - kasvõi selleks üheks Inglismaa mänguks.

Minu jaoks on see \"tõesti fänni\" argument täielik pask - Inglismaa mäng oleks ideealne võimalus saada staadionile 10 000 ignoranti, kes pärast seda kohtumist hakkaks ehk tulevikuski käima.

Aga noh, kui pakett, siis pakett.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

aga siis lisagu jalkaliit sinna paketti ka sõbrakate mängud siis ei vingutaks selle hinna üle, mis minu arust ei ole üldse suur plekkida, kuigi ma kahtlen, et ma ühele mängule jõuan, sest eesti armee vajab teenimist
                              Eesti surub kõik vastased vastu muru
                              ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

mina olen üks nendest 152st, kes on kahel käel hooajapileti poolt

loomulikult oleks parim variant kui kogu foorumirahvas jääks Inglismaa mängu ajal koju ning annaks võimaluse teistele, kes siis võibolla hakkavad MM2010 valiktsükli ajal usinasti koos meiega mänge vaatamas käima, oleks aga keegi siit sellega nõus?

klubidele müügiga seoses meenub kah ainult üks negatiivne asi, kuna klubi sai osta igale mängule eri arv pileteid, siis osteti Portugali mängule tõesti neid ootamatult palju, paketisüsteemiga on aga see probleem lahendatud
                                ning kui tõesti mingi imeläbi peaks tekkima olukord, et kõik piletid müüakse pakettina, siis tühi koht Andorra mängul (tegelikult arvan, kohale mittetulevate piletiomanike osakaal on väike), mille eest on makstud, on parem kui samasugune, mille eest pole makstud, lisaks säilib võimalus inglaste sektori arvelt (2000 kohta) külastada kõiki vähem kuulsamate vastastega mänge ka üksikpiletiga
                                kui aga hooajapileteid müüakse vaid 1000, siis pole jällegi mõtet seda süsteemi kiruda, sest selle osakaal on siis vaid 10% kogu piletimüügist

Igaljuhul ootan huviga augustikuud ja müüginumbreid

Kommentaar

Working...
                                X