Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Hooajapilet

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Hooajapilet\'

Algselt postitas ats-wiking

muidu olen suga nõus, aga ära nii äärmuslik kah ole, Jumal
    hea küll, oma sünnipäeva pead olema kah nõus vahele jätma.
    Eesti surub kõik vastased vastu muru
    ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

edasi saab alati lükata.. nagu poleks seda sis tehtud.. eelmise aasta märtsi lõpp 26. ja 30. märts olid mängud.. sünnipäev nihkus järgmisele nädalavahetusele

Kommentaar

Algselt postitas Corinthian

Hooajapiletite fännid pangu ennast valmis, 24.mail saab Arenal näha Gruusiat. Loodame täismaja.
        ...on see mingi salainfo või lihtsalt lamppi paned?
        RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas god

kui sa oled Eesti koondise tõeline fänn siis olgu, kas või su vanaema matused ja sa oled ikka kohal. tööst ammu ilmagi rääkimata.
          Oletame, et mängin ise mingi team`i eest kossu Balti liigat või laulan Estonia laval etenduses j.n.e.
          Kas siis ei ole mul õigust olla jalgpalli \"tõeline\" fänn?
          Tundub, et sa ei tea millest räägid

Kommentaar

Algselt postitas hassan74

Kas keegi (kel konkreetset infot) võiks selgitada EM piletite kohta järgnevat.

Saan aru, et müüakse paketis.Kuna minu töögraafik on väga segane, siis on võimatu teada, mis nendel päevadel teen.Samas kui juhtub vaba olema külastaksin meelsasti mänge.Pole mõtet osta paketti, kui külastada saan vaid ühte-kahte mängu.Kas müüki tulevad ka üksikpiletid?
            1. Kui ma õigesti aru olen saanud, siis tulevad ka üksikpiletid müüki, kui palju sõltub sellest, kui palju müüakse hooajapileteid aga kõiki pileteid kindalsti hooajapiletiteks müüki ei lasta minu teada. (Vähemalt loodan, sest see oleks mõistlik variant.) Pohlak nagu mainis kunagi, et jäävad mõned piletid üksikmüügi jaoks ka.

2. Kindalsti on palju ka neid, kes ostavad hooajapileti aga ei saa kõikidele mängudele minna ja müüvad nonde konkreetsete mängude piletid maha. Ehk siis peaks saama ka suvaliste inimeste käest pileteid osta ja ma ei usu, et keegi Makedoonia või Iisraeli mängu pileti eest üle 200 küsib. Nii et võid nende piletite peale ka lootma jääda.

See ei ole mingi asjade ametlik seis, lihtsalt pakun huupi.
            It says so in the scriptures!

Kommentaar

Algselt postitas hassan74

Oletame, et mängin ise mingi team`i eest kossu Balti liigat või laulan Estonia laval etenduses j.n.e.
              Kas siis ei ole mul õigust olla jalgpalli \"tõeline\" fänn?
              Tundub, et sa ei tea millest räägid
              ära nüüd vihasta, ma tegin nalja. kõike ei pea kah tõsiselt võttma on olemas lihtsalt selliseid asju, milest ei saa kõrvale hiilida...
              Eesti surub kõik vastased vastu muru
              ja teeb neist üldse saepuru.

Kommentaar

Eks kõik ole iga inimese valikuline küsimus.
                Kas ja kuidas saadakse enda ajagraafikut juhtida vms.
                Sest siin ja praegu on ju aega ja plaane juhtides ette teada neljast kuust põhimõtteliselt pooleteist aastani.
                Tundmatu elab taas
                Seega Tundmatu1976 on nüüdseks ajalugu

Kommentaar

ära nüüd vihasta, ma tegin nalja. kõike ei pea kah tõsiselt võttma on olemas lihtsalt selliseid asju, milest ei saa kõrvale hiilida...
                  no koondise mängu asemel vanaema matustele minemist mina eriti kõrvale hiilimiseks ei nimetaks.
                  BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Jorgan

2. Kindalsti on palju ka neid, kes ostavad hooajapileti aga ei saa kõikidele mängudele minna ja müüvad nonde konkreetsete mängude piletid maha. Ehk siis peaks saama ka suvaliste inimeste käest pileteid osta ja ma ei usu, et keegi Makedoonia või Iisraeli mängu pileti eest üle 200 küsib. Nii et võid nende piletite peale ka lootma jääda.
                    Kui tõesti jääb variant paketist eraldi mängudele üksikuid pileteid müüa, siis pole sellest paketipõhisusest hangeldajate vastu suurt mingit tolku. Mis vist oli ju üks tähtsamatest põhjustest, miks sellise skeemi peale üldse mindi algselt.
                    Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

Algselt postitas Jorgan

Kui tõesti jääb variant paketist eraldi mängudele üksikuid pileteid müüa, siis pole sellest paketipõhisusest hangeldajate vastu suurt mingit tolku. Mis vist oli ju üks tähtsamatest põhjustest, miks sellise skeemi peale üldse mindi algselt.
                      Kui palju on siis võimalik Andorra, Makedoonia, Iisraeli, Horvaatia piletite pealt teenida?
                      Eriti, kuna neid tõenäoliselt puudu ei jää ja seega keegi ei ole nõus eriti maksma nende eest.
                      Ehk siis kui keegi maksab Jalgpalliliidule Iisraeli pileti eest 250 eeka (mõtteline osa sellest 1500st) ja müüb selle 150ga kellegile maha, kas siis on tegemist hangeldamisega ja kui palju Jalgpalliliit rahaliselt kaotab sellega? Ja kui palju kaotab see tüüp kes ostis pileti 150ga?
                      It says so in the scriptures!

Kommentaar

Hangeldajad igaveseks!!
                        Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Pask süsteem nii või naa tegelikult.

Ma tean ühte nippi kuidas saab ainult vajalikke pileteid

Kommentaar

Algselt postitas amority

Limpsi mulle kõrva seda nipikest...
                            Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Algselt postitas soxx

Algselt postitas amority

Limpsi mulle kõrva seda nipikest...
                              Sinul ei ole kahjuks sellest kasu. Vist. Läbi minu. Heal juhul.

Kommentaar

on keegi kursis, millal \"koidulaid\" väärtuslike paberite eest jagama saab hakata? ja kelle kaudu see täpsemalt siin toimuma hakkab. meie jalkaisa suust kuuldu järgi hakatakse eelisjärjekorras JH omadele müüma. kuna piletikomplekti lunastamissoov on suur, kas peab siis liikmeks hakkama?

Kommentaar

Working...
                                X