Vastus teemale \'Eesti - Makedoonia\'
Irw, ära aja naerma, Zahot pole nyyd kyll kellelgi vaja, Viikmäe on temast iga kell parem
Algselt postitas Mayhem
Nr.9 kohal kolm valikut- Viikmäele eelistaks Neemelot või Zahovaikot. Näiteks Zaho tegi
Lyni vastu teisel poolajal ees ikka superesituse- võitis ja hoidis palli, söötis hästi edasi. Eks siis Jelle otsustab hetkevormi põhjal.
Nr.9 kohal kolm valikut- Viikmäele eelistaks Neemelot või Zahovaikot. Näiteks Zaho tegi
Lyni vastu teisel poolajal ees ikka superesituse- võitis ja hoidis palli, söötis hästi edasi. Eks siis Jelle otsustab hetkevormi põhjal.

ei saa põhimõttest aru et üks mädaneb juba 2 aastat kuskil venemaa avarustel ja teine näitab elu parimat mängu selle loogika järgi peaks nagu keegi teine kuuluma koondisse. ei usu et siin keegi väidaks mulle vastupidist...muidugi jelle loogika järgi võiks kristali ka tagais kutsuda...mida mina ka tean
...ma tean et see on virisemine vms aga olgem ausad see on idiootsus mis toimub..oii kuidas mulle meeldib kui eesti koondise nimekiri teatatakse ennem mäng alati leiab sealt huvitavaid nimesid
Kommentaar