Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mu arust oli täna Dmitrijev suht nähtamatu... Oleks tahtnud tema asemel kindlasti näha kas Reimi või Vassiljevit. Hea, et Rähn vigastatud on..jumal hoidku selle eest et tema veel Eestit esindab.
Seda küll öelda ei saa nüüd. Tüüp pani mängu jooksul ei tea kui mitu spaaget maha ja võitis tegelt päris mitmel korral keskväljal palli meile tagasi. Tee silmad lahti
Mis teha. Eestil puudub rünnakut ülesehitav keskpoolik. Või siis kellele ehitada kui Operit pole?
Kas Vassiljev või Lindpere. Ma ei saa aru, miks pandi mängu Sido vasakule äärele ja Klavan topiti jälle keskele, mis pole üldse tema koht ja kus ta varem mängides ka tunnistanud, et see pole tema õige koht. Äär on tema leib. Ja attacking midfielderina oleks võinud proovida Vassiljevit. Kuna Opi puudus, siis pandi Juki tema asemele, muidu oleks tema ka ehk kandidaat. Aga jah tõsi ta on, et see ründava pooliku koht on meie koondise kirstunael juba taasiseseisvumisest peale. Äärepoolikud veel suudavad midagi arendada ja defensive midfielder peab nagunii enamikes mängudes palju kaitsetööd tegema ja kui ründav mees keskväljal puudub, kes ründajaid söötudega toidaks, siis on kõigi vastu raske, isegi Andorra vastu saab nii olema.
Mis teha. Eestil puudub rünnakut ülesehitav keskpoolik. Või siis kellele ehitada kui Operit pole?
Kas Vassiljev või Lindpere. Ma ei saa aru, miks pandi mängu Sido vasakule äärele ja Klavan topiti jälle keskele, mis pole üldse tema koht ja kus ta varem mängides ka tunnistanud, et see pole tema õige koht. Äär on tema leib. Ja attacking midfielderina oleks võinud proovida Vassiljevit. Kuna Opi puudus, siis pandi Juki tema asemele, muidu oleks tema ka ehk kandidaat. Aga jah tõsi ta on, et see ründava pooliku koht on meie koondise kirstunael juba taasiseseisvumisest peale. Äärepoolikud veel suudavad midagi arendada ja defensive midfielder peab nagunii enamikes mängudes palju kaitsetööd tegema ja kui ründav mees keskväljal puudub, kes ründajaid söötudega toidaks, siis on kõigi vastu raske, isegi Andorra vastu saab nii olema.
olen sinuga nõus.
Vassiljev või Lindpere
ma ei saa aru, miks Jelle ei pane Vassiljevit platsile? peab anda talle võimalust enda näidata, vist ta saab küll mängima rünnakut keskpoolikut...
Tere kullakesed-musirullikesed-ninnu-nännukesed ja muud Jelle sõbrad!
Clown of the Match - Terehhov ja Sidornekov
Terja arvele jäi 17 korda palli puudutamine neist 6 olid söödud. 2 kord spurtis ette. Jääger oli rohkem terve mängu ees kui Terehhov. Terja jäi silma ka korduvalt hilinenud tacklingutega. Küsimus kas ta mängis tegelt parematkaitset? Sest kui Viikmäe sai palli tormas Jääger ette ja Terja puhkas taga käed põlvede peal...Vana oled Terja!! 2 aastat mädanenud venemaa avarustel....oh jah Jelle sa oled ikka selline treener. kas Terja imeb sul et sa teda platsile paned?
Sidorenkov - 11 kord puutus palli neist 4 söötu...ma ei taha komenteerida teda isegi...katastroof.me ei pidanud ju eksperimente tegema!!! jube..milline rahuldus ohe käis fännnide suust läbi kui ta välja võeti..see pole flora ja lasnamäe ajaxi mäng kulla Jelle.
Kokkuvõttes katastroof oli äärtel.0 oli. Õige parem poolik oli Jääger kes tegi ilusaid liigutusi ees ründes ja üritas äärel olla terav..Jelle mida sa mõtled ah?
Kokkuvõttes Terja ja Sido mäng näitas et Purjet on vaja kes on neist küll kõvasti hetkel parem! Sidot peab näitama ju Pohlak tahab teda maha müüa.
MOM - Enar Jääger-meister
Ma ei ole pettund sest 1-0 kaotus oli tänase mänguga maksimum! Oh jah kõvem vastane oleks täna meid tükideks rebinud..ei ole pettund üldsegi ainult olen Jellest pettund..
Jelle mõtte ianet sulle märksõnad - Purje Vassiljev - sa oled tark mees küll ise oskad mõista
Mu arust oli täna Dmitrijev suht nähtamatu... Oleks tahtnud tema asemel kindlasti näha kas Reimi või Vassiljevit. Hea, et Rähn vigastatud on..jumal hoidku selle eest et tema veel Eestit esindab.
Seda küll öelda ei saa nüüd. Tüüp pani mängu jooksul ei tea kui mitu spaaget maha ja võitis tegelt päris mitmel korral keskväljal palli meile tagasi. Tee silmad lahti
Ma daywalkeriga ühel meelel - minu arust oli Dimitriev meil MoM ....tema najal seisiski keskväli koos. Oleks Oper omal kohal ja siis Lindpere alla, kus Klavan mängis ja Klavan äärel oleks kõik palju lõbusam.
Kommentaar