Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
OT aga mingi uus mood fänniseltskondi Ultrateks nimetada? Minu arusaamad ultratest on veits teised, kui harilikud fännid
ultrated on 4 põhimõtet:
1) mitte kunagi ei jäta laulmist
2) mitte kunagi ei istu
3) neil on omad lipud, sallid jne
4) neil on oma kindel sektor kus nad pesitsevad
OT aga mingi uus mood fänniseltskondi Ultrateks nimetada? Minu arusaamad ultratest on veits teised, kui harilikud fännid
ultrated on 4 põhimõtet:
1) mitte kunagi ei jäta laulmist 2) mitte kunagi ei istu
3) neil on omad lipud, sallid jne
4) neil on oma kindel sektor kus nad pesitsevad
Amorityt tundes võin öelda, et ta istub mängu lõpul valge-helesinisesse lippu mähitult ning pisar silmanurgas põhjatribüünil. Ning nutab oma kaotatud raha taga
Arvad, et Juudi poistel pole erilist sansu meie vastu.
Konstatin Naha, je muude meeste ülistamise vahele küsiks et mis kell ronkäik homme algab ja kas muid vahvaid üritusi on ka veel plaanis?
Lape, millal ma oma raha olen taga nutnud Igatahes, mängu vaatan ma Inglistelt viinapudeli tagant perekondlikel põhjustel ja teen poisile viinasokke.
Tutvu näiteks Soome ja Norra liigade ultratega ja siis võrdle neid näiteks Shveitsi ,Itaalia ja Kreeka omadega ning ütle veel peale seda ,et sul on ühene arusaam ultratest .
Postimees pakkus et täna alustavad äärtel Haavistu ja Terehhov. Ma loodan et ajakirjanikud on seekord debiilid, mitte Jelle. Ja ühesgi ajalehes ei pakuta algkoosseisu Vassiljevi :/
.kui samasugust ilma jätkub siis Lilleküla jalgpallitelk avab väravad u. 15o mängueelseks prepartyks
Saab soojenduseks kaeda ka P-Iiri vs Islandi mängu mis kell 17:00 algab
...läen juba shaslõkki ostma ja kesvamärga
Täna paneme juudid ahju, rsk..........
Algselt postitas jansa
paneme juudid ahju, rsk..........
Peaasi et selleiste väljendite eest KAPO tutituti ei tee.
Kapo paneme ka ahju
Siis võiks juba küsida, et kust niivõrd suure ahju saab? Kalevi kommivabriku uued saiaahjud?
Sellest postimehe eeldatavast koosseisust kah. No neemelo ehk toob jõudu ja Oper kiirust. Haavistu hetke mänguvormist pole mul ettekujutust. Terehov vaevalt on nüüd paari nädalaga Soomes hoo sisse saanud. Ülejäänud ehk ületavad oma eelmise korra panust.
Peaasi et ei kardetaks rünnata nagu Makedoonia vastu. Oli näha, et ei julgetud minna teise palli peale, kartes niiviisi jätta kaitsesse auku. Seda nii äärte, keskpoolikute ja ründeliini poolt. Ehk Oper jagab natuke paremini söötu kui Lindpere eelmine kord ja ehk Neemelo saab omaks ja ehk lööb ära, aga need kõik vaid oletused ja lootused.
Ise lähen tribüünile mängu vaatama olles valmis ka kõige halvemaks resultaadiks, iga pügal ülespoole teeks aga tuju rõõmsamaks.
Kommentaar