Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

mentaliteediprobleem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'mentaliteediprobleem\'

Chiller, hästi öeldud! Iga mäng võib lehtedest lugeda, et vastane on favoriit ja kõvasti tugevam, kui meie eelmine vastane, kellele kaotasime. No mida fakki? Alekokk on oma fänne täis, publik elab kaasa, superkeskkond olemas - poisidi mängige! Aga ei, ikka vana jutt: et meie ei ole favoriidid ja kui kaotame, siis ei ole midagi hullu. Jelle ei julge veksleid välja tuua vaid loodab, et kui tõesti võit tuleb, siis on päris tore.

Mis mängijad sellest arvata võiksid, kui enne igat mängu ütleb Jelle, et meie pole favoriidid, vastane on tugevam.

Koondisel võiks olla suuremad ambitsioonid..

Kommentaar

Vastus teemale \'mentaliteediprobleem\'

Chiller, hästi öeldud! Iga mäng võib lehtedest lugeda, et vastane on favoriit ja kõvasti tugevam, kui meie eelmine vastane, kellele kaotasime. No mida fakki? Alekokk on oma fänne täis, publik elab kaasa, superkeskkond olemas - poisidi mängige! Aga ei, ikka vana jutt: et meie ei ole favoriidid ja kui kaotame, siis ei ole midagi hullu. Jelle ei julge veksleid välja tuua vaid loodab, et kui tõesti võit tuleb, siis on päris tore.

Mis mängijad sellest arvata võiksid, kui enne igat mängu ütleb Jelle, et meie pole favoriidid, vastane on tugevam.

Koondisel võiks olla suuremad ambitsioonid..

Kommentaar

Ma ka arvaks üle pika aja midagi.

1. See, mida Jelle räägib ajakirjandusele, ei ole kindlasti identne sellega, mida ta räägib koondisele enne mängu. Jellet peksta pole kellelgi mingit põhjust.
        2. Kink - andekas aga eputrilla. Naised saunas rääkisid, et need kaks BMWd ( X5 ja mingi 3.seeria oma ), mis hiljuti maha põletati keset valvatavat parklat, kuulusid just sellele poisile. Ise ei tea. Aga- kus suitsu, seal tuld.
        3. Jalgpall ja numbrid ( tulemused ) ei lähe absoluutselt tõsisele fännile korda. Koer lihtsalt ei jaga seda. Minu enda esimene koondisemäng oli Kadriorus, Eesti kaotas Soomele 0:7.... . Aga mis siis ? Seis oligi tollal nii kehva. Täna oluliselt parem

P.S. Jellet ei ole vaja sõimata. Mees teeb head tööd.

Kommentaar

Algselt postitas troll Vaata postitust
          Ma ka arvaks üle pika aja midagi.

1. See, mida Jelle räägib ajakirjandusele, ei ole kindlasti identne sellega, mida ta räägib koondisele enne mängu. Jellet peksta pole kellelgi mingit põhjust.
          2. Kink - andekas aga eputrilla. Naised saunas rääkisid, et need kaks BMWd ( X5 ja mingi 3.seeria oma ), mis hiljuti maha põletati keset valvatavat parklat, kuulusid just sellele poisile. Ise ei tea. Aga- kus suitsu, seal tuld.
          3. Jalgpall ja numbrid ( tulemused ) ei lähe absoluutselt tõsisele fännile korda. Koer lihtsalt ei jaga seda. Minu enda esimene koondisemäng oli Kadriorus, Eesti kaotas Soomele 0:7.... . Aga mis siis ? Seis oligi tollal nii kehva. Täna oluliselt parem

P.S. Jellet ei ole vaja sõimata. Mees teeb head tööd.
          ... kallis trollikene sinu superagentidest naisukesed saunast edastavad sulle 100% bulls....tta sest need kaks bemarit ei olenud teps mitte Tarmo Kingi omad (et sa teaksid on temal must A8) vaid ühe teise jalgpalluri omad (kes küll mitte nii tuntud palliplatsil pole kui mujal). Ehkki välisel vaatlusel on nad suht sarnased.... Fakt!
          RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
            ... kallis trollikene sinu superagentidest naisukesed saunast edastavad sulle 100% bulls....tta sest need kaks bemarit ei olenud teps mitte Tarmo Kingi omad (et sa teaksid on temal must A8) vaid ühe teise jalgpalluri omad (kes küll mitte nii tuntud palliplatsil pole kui mujal). Ehkki välisel vaatlusel on nad suht sarnased.... Fakt!
            Ok, naised saunas pole kunagi usaldusväärsed olnud :-)

Kommentaar

Jansa, ehk valgustad, kellega siis tegu?

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
                Jansa, ehk valgustad, kellega siis tegu?
                ...ei ole kunagi Eesti koondisesse kuulunud, hetkel mängib ühes esiliiga tipu satsis kes ka meistriliiga kohta noolib...rohkem pole vast oluline...
                RummaBastards!

Kommentaar

Esiliiga tipus on Levadia2 ja Kalev. Ei taha uskuda, et keegi sealsest satsist.

Pigem siiski Kaljust või Kuressaarest.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Kurest vaevalt, minuteada pole meil keegi lähiajal X5'ga sõitnud. Pigem pakuks Kaljut siis juba..

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                      Esiliiga tipus on Levadia2 ja Kalev. Ei taha uskuda, et keegi sealsest satsist.

Pigem siiski Kaljust või Kuressaarest.
                      Ma välistaks Kalju.

Jansa- sa palun räägi asjast, kui sa tead..... .

Kommentaar

Algselt postitas troll Vaata postitust
                        Ma välistaks Kalju.

Jansa- sa palun räägi asjast, kui sa tead..... .
                        ..pole asi millest suure suuga rääkida, on minu väga hea sõber ja kõik, Kink EI ole!
                        RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                          ..pole asi millest suure suuga rääkida, on minu väga hea sõber ja kõik, Kink EI ole!
                          Siis ma tean vist kellega on tegu.
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                          X