Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Wembley elamus oli muidugi võimas, need kes kohale tulid, ei pidanud pettuma. Kusjuures ülekande ajal oli Eesti fänne mitu korda kenasti kuulda. Me ei pea ei tulemuse ega fännide pärast häbi tundma. Tore oli. Kolmapäeval näeme.
Ei pidanud pettuma tõesti. London on meeletult ilus linn, kus kõigile on ruumi, isegi kitsarinnalistele eestlastele. Seda jubedam on tagasi tulla ja siit foorumist igasugust jampsi lugeda.
Minu lemmikmoment oli vist pärast eestlaste väravat - kui kogu ülejäänud staadionitäis rahvast pöördus meie poole ja ilkus veidi aega. Endal näod naerul. Umbes nagu öeldes: no ega me seda tõsiselt mõtle, aga moepärast ikka peab. Tore oli.
Ja Eesti? Parim mäng see polnud ja arengut Jellega võrreldes väga ei märka. Samas sellised me hetkel oleme ja pole mõtet lahendust otsimata vaid paari aasta taguseid aegu igatseda.
Neli nurgalööki järjest ennast uuesti püsti ajada ja istuma potsatada oli meeldiv. Miks need nurgalöögid vaid nii nigelad meil välja kukkusid?
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
1000.- õige vastuse eest? Piiroja sai, ootan raha õhtuks.
oli vist jah nii, Rooney otsis siis l6puks lepitust, - nothing personal
muidu koguaeg ju tootles Piiroja, mille peale siis viimane ka natuke tagasi teha tahtis
[i]Rooney had challenged for the ball in the air, resulting with the Estonia player falling to the ground.
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Mulle Viggo meeldib. Hea otsekohese ütlemisega. Ei hakka keerutama, ütleb kohe välja, et meil kvaliteetseid mängijaid lihtsalt kuigi palju pole. Pole mõtet pead liiva alla peita.
Ja oodake nüüd veidi, uus mänguskeem vajab veel seedimist. Igaljuhul pooldan kahe ründajaga formatsiooni. Oli ju näha, mis Jelle 4-5-1 kaasa tõi...: 0 väravat, 0 võitu.
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Eesti koondis on lihtsalt sitt. Ei saa öelda, et kivi kotti või rind kummi, hoopis t*ra perse või midagi sellist.
Muide, Inglismaa hümni ajal tulid mul külmavärinad. Aga oleks pidanud Eesti hümni ajal tulema.
Niipalju siis teie arvamusest minu kohta, et ma veel ei vaheta kodakondsust, aga Inglismaa on jalgpalliriik ja Eesti põllumeeste ja kolhoosnikute riik. Kasvatavad oma porgandit, kartulit ja seav*ttu. Tehke midagi tarka!
sul, tseesar, midagi põllumeeste vastu või? olel on munarõngaid piisavalt, saad ühe endale!
tafka
Bolo should be drugged tested, and if found clear should be banned for 6 months.
Kommentaar