Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglismaa - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Postimees lugedes tekkis 2 küsimust

a)Kes foorumlastest on abielus loomadega?

b)Kes peksab venelasi 15. augustil?
    Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Algselt postitas Olympi Vaata postitust
      Postimees lugedes tekkis 2 küsimust

a)Kes foorumlastest on abielus loomadega?

b)Kes peksab venelasi 15. augustil?
      Vastused:

a) Martin, Raimo, Eston, Rein ja Scooter

b) Ballack

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha Vaata postitust
        mis mõttes? ma teleka ees hakkasin ka 6-7 väravalise kaotuse peale mõtlema
        Sa polnud kahjuks ainus kes nii mõtles

Kommentaar

Algselt postitas Edson Vaata postitust
          Wembley elamus oli muidugi võimas, need kes kohale tulid, ei pidanud pettuma. Kusjuures ülekande ajal oli Eesti fänne mitu korda kenasti kuulda. Me ei pea ei tulemuse ega fännide pärast häbi tundma. Tore oli. Kolmapäeval näeme.
          Ei pidanud pettuma tõesti. London on meeletult ilus linn, kus kõigile on ruumi, isegi kitsarinnalistele eestlastele. Seda jubedam on tagasi tulla ja siit foorumist igasugust jampsi lugeda.
          Minu lemmikmoment oli vist pärast eestlaste väravat - kui kogu ülejäänud staadionitäis rahvast pöördus meie poole ja ilkus veidi aega. Endal näod naerul. Umbes nagu öeldes: no ega me seda tõsiselt mõtle, aga moepärast ikka peab. Tore oli.

Ja Eesti? Parim mäng see polnud ja arengut Jellega võrreldes väga ei märka. Samas sellised me hetkel oleme ja pole mõtet lahendust otsimata vaid paari aasta taguseid aegu igatseda.
          Neli nurgalööki järjest ennast uuesti püsti ajada ja istuma potsatada oli meeldiv. Miks need nurgalöögid vaid nii nigelad meil välja kukkusid?
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Miks need nurgalöögid vaid nii nigelad meil välja kukkusid?
            Viggo taktika ongi vastaseid uinutada ehk?
            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas kyps Vaata postitust
              1000.- õige vastuse eest? Piiroja sai, ootan raha õhtuks.
              oli vist jah nii, Rooney otsis siis l6puks lepitust, - nothing personal
              muidu koguaeg ju tootles Piiroja, mille peale siis viimane ka natuke tagasi teha tahtis

[i]Rooney had challenged for the ball in the air, resulting with the Estonia player falling to the ground.
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

tooooooooooooooooooge jelle tagasi

ei ei tegelt tahaks arnot, ta meeldis mulle siiski enim neist

Kommentaar

Mulle Viggo meeldib. Hea otsekohese ütlemisega. Ei hakka keerutama, ütleb kohe välja, et meil kvaliteetseid mängijaid lihtsalt kuigi palju pole. Pole mõtet pead liiva alla peita.
                  Ja oodake nüüd veidi, uus mänguskeem vajab veel seedimist. Igaljuhul pooldan kahe ründajaga formatsiooni. Oli ju näha, mis Jelle 4-5-1 kaasa tõi...: 0 väravat, 0 võitu.
                  Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas caesar112 Vaata postitust
                    Eesti koondis on lihtsalt sitt. Ei saa öelda, et kivi kotti või rind kummi, hoopis t*ra perse või midagi sellist.

Muide, Inglismaa hümni ajal tulid mul külmavärinad. Aga oleks pidanud Eesti hümni ajal tulema.

Niipalju siis teie arvamusest minu kohta, et ma veel ei vaheta kodakondsust, aga Inglismaa on jalgpalliriik ja Eesti põllumeeste ja kolhoosnikute riik. Kasvatavad oma porgandit, kartulit ja seav*ttu. Tehke midagi tarka!
                    sul, tseesar, midagi põllumeeste vastu või? olel on munarõngaid piisavalt, saad ühe endale!

tafka
                    Bolo should be drugged tested, and if found clear should be banned for 6 months.

Kommentaar

Üks küsimus:

miks valiti Gareth Barry mängu parimaks?

Kommentaar

sest ta oli mängu parim

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                          Üks küsimus:

miks valiti Gareth Barry mängu parimaks?
                          sümpaatsed mängud on ta viimased teinud ja ka selles mängus liigutas söötu nagu oleks vana koondisehai.
                          AILTON

Kommentaar

Miks vigastunud Pavel Londak sõitis koondisega Londonisse ning osales soojenduses?
                            Kas Pareiko jäi Tallinnas või sõitis koondisega Londonisse?

Kommentaar

sõitis Londonisse mu teada.

Kommentaar

Kui täna Aksalut Pareikole eelistatakse, siis on küll väga kahtlane värk seal..
                                Algselt postitas budulojus
                                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Working...
                                X