Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglismaa - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nüüd on ka Tarbijakaitse seadusest lähtuvalt EJL il kohustus pilet tagasi osta.Juhul kui keegi ei soovi seda sealt hotelli urkast või staadionilt kätte saada.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

aitäh Martin et postitasid vastuse mis said EJL-ist. Nüüd asi palju selgem ja enam pole nii kuri

Kommentaar

Arvestades, et suurem enamus läheb oma piletile siiski staadionile järele, siis palju õnne EJL.
        Teades Eesti inimese mugavust, siis tullakse staadionile max 2 tundi enne mängu. 1800 piletit jöuda ära jagada ca tunni vöi kahega on üsna küsitav.
        Kaks tundi ja 1800 piletit teeb ju tervelt 4 sekundit pileti kohta. Jehuu! Kui see piletite jagamine veel kell 14 ära löpetatakse, siis peavad jagajate käed veel kiiremad olema.
        Palju teil neid jagajaid ongi?

Kui pöhiline mure on see edasimüümine, siis no kuulge. Eestlane, kes on endale ostnud lennukipileti, kinni pannud ööbimiskoha (EJL küsis neid andmeid) ei müü oma piletit maha. Vöi noh, kui müüb, siis peab ta ikka puhtaloll olema

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
          Arvestades, et suurem enamus läheb oma piletile siiski staadionile järele, siis palju õnne EJL.
          Teades Eesti inimese mugavust, siis tullakse staadionile max 2 tundi enne mängu. 1800 piletit jöuda ära jagada ca tunni vöi kahega on üsna küsitav.
          Kaks tundi ja 1800 piletit teeb ju tervelt 4 sekundit pileti kohta. Jehuu! Kui see piletite jagamine veel kell 14 ära löpetatakse, siis peavad jagajate käed veel kiiremad olema.
          Palju teil neid jagajaid ongi?
          Koondis pannnakse pileteid jagama
          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Võiks olla nagu Poolas aastal 2002. Tarmak ja üks teine töll tulid piletitega staadioni juurde ligi tund kokkulepitust hiljem ehk umbes pool tundi enne mängu algust. Needless to say - läks veits kiirustamiseks
            Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

pisut infot enne inglismaa mängu

nimelt on kapi all veel mõned inglismaa-eesti mängu sallid ning annan need ära päris muidu ehk 100 krooni eest, kellel huvi võtke aga ühendust
              5118371 või stiff@jalgpallihaigla.ee
              Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                Teades Eesti inimese mugavust, siis tullakse staadionile max 2 tundi enne mängu.
                Kas see on nüüd Eesti inimese (minu) mugavus, aga isiklikult küll ei näe kuigi suurt ahvatlust olla kell 1200 vms (sest 1300 on piletisappa juba veits kahtlane ilmuda, eks) juba staadionil (olgu see või Wembley, aga andke andeks, kuid kolme tundi ei ole seal mitte kui miskit teha ja pealegi läheb selle aja peale kõht tühjaks ja kurk kuivaks... kui just mõni ei soovi õgardada rõvedaid 3naelaseid hamburgereid).

3 tundi enne mängu algust ei ole kohal ka mitte ükski inglane, niiet päris laiskusest siinkohal siiski rääkida ei saa.
                Niiet sorri, Mihkel, aga see meede mind küll kuidagi rahulikuma südamega staadionile ei too. Sorri.

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
                  Võiks olla nagu Poolas aastal 2002. Tarmak ja üks teine töll tulid piletitega staadioni juurde ligi tund kokkulepitust hiljem ehk umbes pool tundi enne mängu algust. Needless to say - läks veits kiirustamiseks
                  Piletite kättesaamisega on koguaeg mingid jamad, S-Peterburgis olid ka kuskil hotellis kuhu pidi ise taksoga järgi sõitma, TelAvivis tundus juba et ei saagi piletit kätte ja tuleb piletikassast uus pilet omale osta kuna mänguni oli 15 minutit aega ja piletid tont teab kelle käes. Igaljuhul jällegi 5+ jalkaliit.

Kommentaar

Jalkaliidule soovitaks küll seda, et Wembley juurde tehakse valimisjaoskonnaga sarnane süsteem e. vähemalt 2-3 lauda ja piletinimekiri jagada samuti kaheks-kolmeks tähestiku alusel. Aga kui tuleb üks inimene, kes peab kontrollima nimekirja ja kõiki passe, siis... oi-oi-oi
                    Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
                      Jalkaliidule soovitaks küll seda, et Wembley juurde tehakse valimisjaoskonnaga sarnane süsteem e. vähemalt 2-3 lauda ja piletinimekiri jagada samuti kaheks-kolmeks tähestiku alusel. Aga kui tuleb üks inimene, kes peab kontrollima nimekirja ja kõiki passe, siis... oi-oi-oi
                      Ei. Üks laud, üks inimene, esimest korda tööl, piletid suvalises järjekorras ühes pakis ja kõik nimelised.

Ei maksa asju keeruliseks ajada!

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

ega jah, kui ta veel kurt ja pime oleks, siis oleks alles keeruline
                        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Ma lähen ise 13.okt Inglismaale, võibolla jõuan lennujaamast otse mängule. Seetähendab, et kui ma ei jõuagi enne kella 14.00 siis jääb mäng nägemata.

LOLLUS EJL!
                            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
                              Ma lähen ise 13.okt Inglismaale, võibolla jõuan lennujaamast otse mängule. Seetähendab, et kui ma ei jõuagi enne kella 14.00 siis jääb mäng nägemata.

LOLLUS EJL!
                              Sama siin !!!

Kommentaar

Isver ma olen kuulus
                                Delfi on mu juttu kasutanud. Nii ägä.

Kommentaar

Working...
                                X