Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Inglismaa - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas pedro Vaata postitust
    Tore, et Viggo kaasas Kaimari jälle. Aga oleks võinud siis rohkem noori juba võtta, sest Saag pole parem kui Purid nt. Saag on Levadia varumees, kes pole Meistriliigas veel silma paistnud. Mina arvan, et nt Zenjov on parem kui Saag. Zenjovil üle 10 värava juba liigas ja vorm peaks ka enam-vähem olema(kuigi praegu vigastus vist väike). EI tea mida erilist viggo kaimaris näeb. Kuigi hea et noori kaasatakse. Tahaks näha koondises siis juba lisaks saagile ka zenjovi, purisid, ojamaad,morozovit ja lutsu. Võiks ju proovida. Kaotame niikuinii. Kõik need noored paremad kui viikmäe nt. Ei tea miks tema võeti. Täielik nali. Selgitage nüüd palun mulle miks on koondises viikmäe aga mitte neemelo. Eesti meistriliiga keskpärane ja küllaltki vana(eesti mõistes) ründaja, kes pikalt olnud vigastatud, võetakse koondisesse inglismaa mänguks. oeh viggo. miks küll. targad, palun seletage.
    Viikmäe on vist viimasel ajal täitsa normilt mänginud, kuid koondise kohta ta küll väga ei vääri, samas ega meil erilist valikut pole. Samas Konsa on ju viimasel ajal alavormis ning Saag Levadia varumees..
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Kus on Neemelo, ma küsin?

Kommentaar

Algselt postitas hyttynen Vaata postitust
        ..eindhoveni mängu piletid saime bussist kätte, vist poolas olles kui ma õigesti mäletan
        Tuleb meelde, et ise tulin sellele mängule otse välismaalt ja olin juba paar päeva Eindhovenis omasid oodanud. Koos kanadalasest sõbraga reisisime.
        Ja mul oli kirjateel jäänud kokkulepe, et staadionil asuva piletikioski juures saan Annega (tollane Flora tegevjuht) mängueelsel päeval mingi kell kokku. Mäletan et küll oli ootamine pikk (olime just teatud kohvikute külastamise tuuril) ja tabamata ise millega täpsemalt riskime, jalutasime mõnusas suminas suvalisel ajahetkel minema...
        Õnneks oli Anne meid eemalt märganud ja jooksis staadioni juures tunglevas rahasummas meile järgi. Tegime adekvaatsed näod ja tänasime viisakalt, pomisedes midagi vististi ka vastuseks.
        Hiljem mõistsime küll, et sellisele tähtsale kohtumisele suundudes võinuks siiski "kohvitamisega" piiri pidada.

Kommentaar

Viggo ja tema standardolukorrad ju! Meil vaja võimasaid ründajaid standardite jaoks nagu Viikmäe ja Saag
          Meie eduvõti saab olema kindlasti ka raudne ja läbipääsmatu poolkaitse, mida kaitseliini eest juhendab väsimatu ja kuuendas nooruses olev Martin Reim.

Tõotab tulla vingemat sorti tappasaamine! fakk raisk.
          kõigepealt keeravad suht korralikult nood piletitega tegelevad EJL-ist ja siis veel äpuViggo ka
          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Ma ei taha kyll midagi kriitilist öelda, aga panen vist müüki oma 4 piletit mängule. Kas ma tõesti maksan suurt raha selle eest, et näha Kristen viikmäed wembleyl?

Ma vist hakkan hulluks minema
            Martin Kaalma EESTI HOKIKOONDISESSE!
            ROSSONERI!!!!!

Kommentaar

õnneks ma pole eesti koondise fänn (vähemalt hetkel) (see pole koondis vaid kellegi eralõbu) seega ei nurise, jumalast pohh on mul aga siiski pean komenteerima -

Urmas ROOBA – kas horvaatia mäng ei näitanud et mees on nii masendav kui veel saab olla?

Martin REIM – kui reimil oleks vähegi eneseaustust/mõistust siis ta ei tuleks koondisse, miks tulla koondisse kui sa oled selline päss jalgpallimaailma mõistes? reimist jääb sitt mälestus kui ta lõpetab, oleks ta seda varem teinud meenutaks tema ilusaid väravaid ja kenasid mänge aga nüüd on ainult üks sitt mälestus tast

Sergei TEREHHOV – ei, aga keda teist siis? levadia mäng näitas et kui terjal keegi kaitses ees korralikult juba eesti liigas siis tal mõistus jookseb kinni ja peksab palli, klubis saab hakkama aga koondises lootusetu mardikas

Oliver KONSA – selge alavorm
              Kristen VIIKMÄE – eesti andetuim jalgpallur taas koondises ag ategelt see müsteerium miks ta floras ja koondises on on seepärast et nagu vormel 1 toob ta oma sponsorid meeskonda kaasa

Kommentaar

Kirjuta teinekord teised variandid, keda kasutada ka järgi, kuigi olen täiesti nõus, et need mehed ei tohiks seal olla. Aga praegu ma pole piisavalt adekvaatne, et teisi variante nimetama.

Kommentaar

ei no kuradi Slava võiks kasvõi olla Viikmäe asemel...

muidu ei vigisegi, aga see ründeliin on küll otse aanusest.
                  armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Täitsa pepu kui Viggo eelistab Konsat Neemelole.

Kommentaar

Algselt postitas Beaf Vaata postitust
                      Täitsa pepu kui Viggo eelistab Konsat Neemelole.
                      Pigem Viikmäed Neemelole..
                      Samas äkki on neil mingid lahkhelid, igastahes loogiline see küll pole, et Neemelo välja jäi, eriti kui Vosko ja Oper on väljas.
                      kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                        ei no kuradi Slava võiks kasvõi olla Viikmäe asemel...

just mõtlesin, et kirjutan sama!

Kuna tulemusse Inglismaal ma ei usu (ja peatreeneri valikute järgi, ilmselt ka tema mitte) siis võib ilmselt öelda ka head teed taanlasele.

Bring back Arno or Jelle!
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

viikmäe viimased mängud

22.09.2007 17:00 Tallinna FC Levadia - Tallinna FC Flora 1:1
                          18.09.2007 18:45 Tallinna FC Flora - JK Tallinna Kalev 4:1
                          15.09.2007 17:00 JK Tallinna Kalev - Tallinna FC Flora 1:3

24.07.2007 18:45 Narva JK Trans - Tallinna FC Flora 0:3

päris masendav ikka 09 3 mängu ja ennem seda oli viimati 24.07 maaaaaaaaaaaaasendav, käi perse viggo

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                            viikmäe viimased mängud

22.09.2007 17:00 Tallinna FC Levadia - Tallinna FC Flora 1:1
                            18.09.2007 18:45 Tallinna FC Flora - JK Tallinna Kalev 4:1
                            15.09.2007 17:00 JK Tallinna Kalev - Tallinna FC Flora 1:3

24.07.2007 18:45 Narva JK Trans - Tallinna FC Flora 0:3

päris masendav ikka 09 3 mängu ja ennem seda oli viimati 24.07 maaaaaaaaaaaaasendav, käi perse viggo
                            samas ta lõi nendes kolmes mängus ka kolm väravat, aga see ei vabanda välja tema kutsumist koondisse..

Kommentaar

Äkki Viggo on aru saanud,et Neemelo sugune ahelsuitsetaja ei tee wembleyl sittagi
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                                Äkki Viggo on aru saanud,et Neemelo sugune ahelsuitsetaja ei tee wembleyl sittagi
                                Neemelo lööks inglastele peaga 2 väravat

Kommentaar

Working...
                                X