Minu meelest ka,ilus mäng,aga Eesti jälle ei saanud väravat.Masendav....
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Horvaatia
Collapse
X
-
Noh see ilus ja võitluslik kaotus on Eesti koondise nokia juba. Kuigi tõepoolest, nendest valikmängudest parim! Muutused kooseisus on ka väga õnnestunud minu meelest. Oot kui ma nüüd õieti tähele panin, siis täna polnud kooseisus ühtegi Flora mängijat.
Kommentaar
-
See mida kartsin saigi tõeksMängupildil polnud vigagi aga resultatiivsus on pehmelt öeldes null... Noh kunagi peab see värav ju tulema, Inglaste vastu sellevõrra nüd suurem võimalus
The only sensible way to live in this world is without rules!- The Joker.
If you're good at something, never do it for free- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger- See above.
Kommentaar
-
Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitustüks olukord nurgast oli väga napp kui klavan löögile ja pletikosa sai sõrmed vahele
Kommentaar
-
Algselt postitas Rams Vaata postitustTõesti hea mäng meie poolt, küll hakkab väravaid ka tulema kui sellist mängu edaspidigi näidata. Ei tasu enam nii mures olla koondise pärast.
Vosko oli täna hea.
Andke andeks, et julgesin üldse sõna võtta! Pärast Marcello veel pahandab, jumal hoidku mind selle eest.Last edited by Silver; 02.06.07, 23:38.
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustKas sa oled pime? Meeskond jäi igas elemendis vastasele alla. Ei olnud rünnakut, ei olnud poolkaitset, oli enam-vähem kaitse (v.a. äärekaitsed, kes lihtsalt palli auti toksisid või siis pikka ette lõid). Koondis on teinud väga suure taandarengu, sellise koosseisuga väravat loota, võidu nimel võidelda on päris lootusetu. On vaja uut hingamist, uut treenerit.
Hetkeseis ajab kergelt öeldes südame pahaks. Kahju kohe nii öelda, aga seis on päris kriitiline.
Kapten tenkezis enam guljašši ei söö-INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustSa Marcello hoia oma huumor enda teada. See ei kuku sul eriti hästi välja.
Ma tõesti ei oska härra maitsele reidi nalju teha aga oma eelmises postis ei üritanudki huumorit teha,nii et sul tuleb oma komplekse muudmoodi ravida!
See et sul ajab südame pahaks-äkki jätad enda teada?
Poisid vähemalt võitlesid aga tulla rääkima mingist taandarengust...INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustKas sa oled pime? Meeskond jäi igas elemendis vastasele alla. Ei olnud rünnakut, ei olnud poolkaitset, oli enam-vähem kaitse (v.a. äärekaitsed, kes lihtsalt palli auti toksisid või siis pikka ette lõid). Koondis on teinud väga suure taandarengu, sellise koosseisuga väravat loota, võidu nimel võidelda on päris lootusetu. On vaja uut hingamist, uut treenerit.
Hetkeseis ajab kergelt öeldes südame pahaks. Kahju kohe nii öelda, aga seis on päris kriitiline.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar