Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Horvaatia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kes sellest satsist parem poolikut mängib?

Kommentaar

Ilma Operita.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
        Kes sellest satsist parem poolikut mängib?
        Lindpere ilmselt. Klavan vasakul, Leetma ja Dmitrijev keskel, Vassiljev tuleb vahetusest. Oleks nagu loogiline. Samas kurat teab, ega neist viiest sinna tõesti nagu õieti keegi ei sobi.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
          Lindpere ilmselt. Klavan vasakul, Leetma ja Dmitrijev keskel, Vassiljev tuleb vahetusest. Oleks nagu loogiline. Samas kurat teab, ega neist viiest sinna tõesti nagu õieti keegi ei sobi.
          Siiski Jelle käekirja tundes mängib paremal kas Terja või Viikmäe. Samas saaks seal hakkama ka Kostja ju. Levadias ta ju sel samal positsioonil alustas oma karjääri.

Kommentaar

samas, kui Lindpere jatkab 2 kaitsva pooliku ees (kus v6ib ka Kink olla), on paremal ilmselt Terehhov (no eestimehe lemmik Kams tuleb raudselt vahetusest)

Siiski Jelle käekirja tundes mängib paremal kas Terja või Viikmäe
            Pras j6udis ette

ja kui Klavan peaks keskpoolkaitses olema, v6ib Terja ka vasakul olla
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

konstatin vassiljev peab mängima, kuna ta parim poolik hetkel eestis, ma lindpere vormi ei tea hetkel, oleme ausad igaüks teab et leetma vorm ja kvaliteet pole ligilähendanegi vasjale, dima ja vasja said ju mäletavatsi nufc vatsu hakkama ikka hästi ta vähemalt oskab mängu juhtida ja teha palliga midagi

Kommentaar

normaalne nüüd saab vosko võimaluse..vosko konsa huvitav ründepaar oleks

Kommentaar

see anton aristov mingi alam ju

Kommentaar

Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitust
                    see anton aristov mingi alam ju
                    ta mõistab vähemalt, et niisama lolli juttu pole ka mõtet ajada igasugustes foorumites. Sellised pstid nagu Barcelona Itaalia meistriks sobivad sellistesse portaalidesse nagu www.lastekas.ee
                    Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Ma ei tea, kuidas teiega lood on, aga mul on juba kõhus selline huvitav tunne

Kahe nädalapärast saab taaskord võimast jalgpalli lahingut näha!

Annaks jumal ainult põneva mängu...

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                        Ma ei tea, kuidas teiega lood on, aga mul on juba kõhus selline huvitav tunne

Kahe nädalapärast saab taaskord võimast jalgpalli lahingut näha!

Annaks jumal ainult põneva mängu...
                        milline oleks põnev? 0:0?

Kommentaar

Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitust
                          Põnevuse tipp oleks see, kui Jelle saaks kinga
                          Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

0:0 vast mitte. Peaasi, et Eesti värava(id) lööks.

aga Jellele kinga andmisel mina praegu küll mõteti ei näe :|

Kommentaar

Räägime kruudade ja sõõrumaadega ehk läbi nende toetuste oleks meil võimalik palgata korralik välismaine treener

Kommentaar

Räägime kruudade ja sõõrumaadega ehk läbi nende toetuste oleks meil võimalik palgata korralik välismaine treener
                                mis sellest treenerist kui poisid ise ka eriti suure innuga mängida ei viitsi.viimased mängud ikka väga kehvad old ja ei saa aint treenrit syydistada et kaotused tulevad.aga vahetusi võiks ikka varem teha kui on veel mida päästa mitte nagu tema kes alles kuskil 80ndal min esimese vahetus teeb
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X