Kes sellest satsist parem poolikut mängib?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Horvaatia
Collapse
X
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustKes sellest satsist parem poolikut mängib?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustLindpere ilmselt. Klavan vasakul, Leetma ja Dmitrijev keskel, Vassiljev tuleb vahetusest. Oleks nagu loogiline. Samas kurat teab, ega neist viiest sinna tõesti nagu õieti keegi ei sobi.
Kommentaar
-
samas, kui Lindpere jatkab 2 kaitsva pooliku ees (kus v6ib ka Kink olla), on paremal ilmselt Terehhov (no eestimehe lemmik Kams tuleb raudselt vahetusest)
Siiski Jelle käekirja tundes mängib paremal kas Terja või Viikmäe
ja kui Klavan peaks keskpoolkaitses olema, v6ib Terja ka vasakul ollaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
konstatin vassiljev peab mängima, kuna ta parim poolik hetkel eestis, ma lindpere vormi ei tea hetkel, oleme ausad igaüks teab et leetma vorm ja kvaliteet pole ligilähendanegi vasjale, dima ja vasja said ju mäletavatsi nufc vatsu hakkama ikka hästita vähemalt oskab mängu juhtida ja teha palliga midagi
Kommentaar
-
Algselt postitas jalkameesFCKU Vaata postitustsee anton aristov mingi alam juRien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitustMa ei tea, kuidas teiega lood on, aga mul on juba kõhus selline huvitav tunne
Kahe nädalapärast saab taaskord võimast jalgpalli lahingut näha!
Annaks jumal ainult põneva mängu...
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustmilline oleks põnev? 0:0?Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustmilline oleks põnev? 0:0?
0:0 vast mitte. Peaasi, et Eesti värava(id) lööks.
aga Jellele kinga andmisel mina praegu küll mõteti ei näe :|
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustRäägime kruudade ja sõõrumaadega ehk läbi nende toetuste oleks meil võimalik palgata korralik välismaine treenerMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar