Algselt postitas ChelseaFC
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Horvaatia
Collapse
X
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmida teevad rooba kams viikmäe ja neemelo koondises? masendav, arvestadaes jelle aju mahtu siis ründes alustab viikmäe ja neemelo või siis viikmäe paremas äärel, suht loogilineRien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunners Vaata postitusttõesti Jelle, miks on Kams ja Rooba saanud kutsed. Levadias on olemas ka selline mehike nagu Purje, kes on kõvasti rohkem väärt, kui Kams. Kahju on mängijatest, kes peavad koos Kamsiga mängima. Ja Rooba asemel võinuks olla kasvõi lemsalu või Roops
viikmäe, kams - müstika miks nad nimekirjas on
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmasendav on see et mismoodi saab rooba aidata kes mängis viimati ametliku mängu juuni 2005?? ehk viimasel nädalal sai korraks velje eest platsile aga sellesgi kindel pole
viikmäe, kams - müstika miks nad nimekirjas on
et vaheta programmi või midagi.
edit: näe, vahepeal said juba aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitustkallis eestimees, sinu üheülbaline ila hakkab pisitasa närvidele käima ja ilmselt mitte ainult mulle.
edit: näe, vahepeal said juba aru.Rien en ce monde ne peut arrêter OM!
Ken Lee tulibu dibu douchoo
Kommentaar
-
Algselt postitas Peppone Vaata postitustkallis eestimees, sinu üheülbaline ila hakkab pisitasa närvidele käima ja ilmselt mitte ainult mulle.
edit: näe, vahepeal said juba aru.
tõsi tõsi ma olen nagu katkine plaat mis ketrab üht ja sama lugu aga miskipärats üks ja seesama idiootsus kordub ja kordub kellegi teisepoolt nagu hullem katkine plaat
Kommentaar
-
Algselt postitas TheGunners Vaata postitusttõesti Jelle, miks on Kams ja Rooba saanud kutsed. Levadias on olemas ka selline mehike nagu Purje, kes on kõvasti rohkem väärt, kui Kams. Kahju on mängijatest, kes peavad koos Kamsiga mängima. Ja Rooba asemel võinuks olla kasvõi lemsalu või Roops
Purje on selgelt alavormsi ning isegi alavormis Viikmäe on tema asemel teravam ning üldjuhul oskab Kristen mõne ära kobistada.
Vasakkaitses on meil valik. Rooba või Kruglov. Üks neis taastumas pikast vigastusest ja teine ei saa isegi duublis märgatavalt palju mänguaega. Roopsi valmisolekut näitas selgelt ka Transi mäng kus Gruznov omas teda korralikult.
Isiklikult minu jaoks täitsa loogiline koosseis. Loodetavasti usaldab Inglaste ja Horvaatia vastu Voskot ja Kinki koos. Kinki just ees kuna mängud Transi ja Zlagirise vastu näitasid Tarmo pädevust äärel.
Ma veel loodan.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustVasakkaitses on meil valik. Rooba või Kruglov. Üks neis taastumas pikast vigastusest ja teine ei saa isegi duublis märgatavalt palju mänguaega. Roopsi valmisolekut näitas selgelt ka Transi mäng kus Gruznov omas teda korralikult.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKlavan ei ole keskpoolkaitsja. Võiks nagu lõpuks mängida seal, kus ta harjunud on,
isiklikult arvan, et Jelle kasutab järgnevat koosseisu:
Poom - Jääger,Piiroja,Stepanov,Kruglov - Terehhov,Klavan, Dmitrijev,Lindpere - Vassiljev,Neemelo/Viikmäe.
Kommentaar
-
ehk nii parem poom-jäägr-stjopa-piir ja klavan (Kruglovi vorm on masendav hetkel ju)-terja-kostja-dima-viikmäe-vosko ja konsa. ei tea miks jelle kostja ja dima paari vastu on? eestis parim poolik duo ju, põhiliselt klavan täidab kostja kohta aga klavan on küll kehvem selles rollis kui kostja
krt kui inglismaal on paremal lennon ja meil vasakus kaitses kruglov ohjaah sealt tuleb läbisõidu hoov
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustehk nii parem poom-jäägr-stjopa-piir ja klavan (Kruglovi vorm on masendav hetkel ju)-terja-kostja-dima-viikmäe-vosko ja konsa. ei tea miks jelle kostja ja dima paari vastu on? eestis parim poolik duo ju, põhiliselt klavan täidab kostja kohta aga klavan on küll kehvem selles rollis kui kostja
krt kui inglismaal on paremal lennon ja meil vasakus kaitses kruglov ohjaah sealt tuleb läbisõidu hoov
Loodame, et inglismaal paremas ääres Beckham- siis veel veidigi leebem see asi Kruglovile
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar