Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Isegi kui ta natuke ülbelt paneb, on see tõele tunduvalt lähemal kui hüsteerilised appikarjed teiste inglise spordiajakirjanike poolt.
Ebausklik nagu ma viimasel ajal olen, panin panuse 28,38EUR www.bwin.com 'is sellele, et Inglismaa võidab. Nüüd olen ma küll kõik endast oleneva teinud, mida enne mängu meie meeskonna toetuseks teha annab. Jääb ainult staadionile tulla ja hääl siniste eest ära röökida. Eeldan siis siniste võitu või vähemalt viiki !!!
Ebausklik nagu ma viimasel ajal olen, panin panuse 28,38EUR www.bwin.com 'is sellele, et Inglismaa võidab. Nüüd olen ma küll kõik endast oleneva teinud, mida enne mängu meie meeskonna toetuseks teha annab. Jääb ainult staadionile tulla ja hääl siniste eest ära röökida. Eeldan siis siniste võitu või vähemalt viiki !!!
Inglismaa võidab???? Midamida Sillukene?
Rahast oled ilma igaljuhul.
Inglismaa võidab???? Midamida Sillukene?
Rahast oled ilma igaljuhul.
No selles ju kogu mõte ongi, et ma ohverdan võidujumalanna Nike'le eurosid.
Või kui teisiti sõnastada, siis arvestades minu läbisaamist Fortuna nimelise tegelasega ja mitte väga õnnelikku kätt, siis peaksin ma raudselt sellest rahast ja sellest tulenevalt Inglismaa oma võidust ilma jääma.
Oskab keegi öelda, kas staadioni kõrval mingisugune õlletelk ka seekord on? Tuleb välja et piletit naljalt vist enam ei saa, aga melust väga kaugel ka ei tahaks olla ega ilusa ilmaga baaris passida.
Oskab keegi öelda, kas staadioni kõrval mingisugune õlletelk ka seekord on? Tuleb välja et piletit naljalt vist enam ei saa, aga melust väga kaugel ka ei tahaks olla ega ilusa ilmaga baaris passida.
Karta on ,et mingisugustel absurdsetel turvakaalutlustel on seekord piletita fännid jäetud ilma sellisest toredast võimalusest melust osa saada nagu oleks olnud õlletelk suure ekraaniga.
Ma pole küll 100% kindel, kuid minu mälu järgi Eesti vs Venemaa mängu ajal oli telk ainult seetõttu, et mänguaeg nihkus 2 ja pool tundi hilisemaks, et rahval oleks enne mängu kui saabus piletil märgitud ajal, kusagil aega veeta.
Vastus ei pretendeeri tõele, kuid minu mälu ütleb nii
Kommentaar