320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Halvim hetkel Eesti koondislane.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #91
    Piiroja on lihtsalt oinas kui ta 88ndal minutil kollase teenib. Pärast jälle halab kui nuga seljas on ja üleüldse tema ei tea mittemidagi.
    Klavani ja Kingiga on see teema, et Klavan on hea kui ta saab pöhis väljakule ja Kink on siis hea kui ta varust tuleb. Täpselt nii vöiks neid kasutatagi, aga vahet pole - me vöime siin tühja kaagutada

    Kommentaar


      #92
      Algselt postitas NDRK Vaata postitust
      hmm. Tasemel?
      Kruglovi sitast (koos Kingi sitaga eelnevalt) tuli esimene värav
      Vunki kohta oleks häid sõnu olnud kui ta poleks teinud ühte "genaalset " söötu Torrese jalale, mille Piiroja pid pärast päästma koos kollasega.
      Dmitriev?????? Kas te ikka vaatasite staadionil mängu? Nii kui ma teda palliga silmasin järgnes sööt punastele. Selle Norra teise liiga mehe haipimisest ei saa ma ma üldse aru. Kui ta oleks nii jube hea ei mängiks ta selles honefossis või kantossis kus ta praegu ennast liigutamas käib.

      Ja muide - rahvuskoondis ei peaks olema kogemuste hankimise, vaid kogemuste realiseerimise koht.

      Kruglovi sitast , siis eelnevalt Kingi sitast jne. see värav siis juba sai alguse äkki 3 rünnakut varem, kui oma poolel pall kaotati. Nii ei saa võtta, Kruglov magas maha või siis ei saanud jh standardis oma meest kinni. Seda juhtub palju. Bärengrubi lollist penaltist tuli värav, mis tõesti Bärengurubi süü. Piiroja teenis ise endale selle lolli kollase, kees üle veits. Dmitrjevi roll on kaitsevpoolik, tema mustatööd oleks pidanud pigem jälgima mitte aint ta sööte. aga jh mis oli see oli, keskendume nüüd tänasele mängule! Ok!!!

      EDU !!!

      Kommentaar


        #93
        Taavi Rähn Rules!

        Kommentaar

        Working...
        X