Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andorra- Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kindel mäng täna Eestilt.
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Mängupilt oli normaalne aga võimaluste realiseerimine jätab ikka natuke soovida. Kuid kõiksetäthsam ehk siis kolm punkti tulid ära nii et ei saa nuriseda.
      The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
      If you're good at something, never do it for free - See above.
      I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Mäng oli väga hea, Andorral polnud lootustki. Kahju ainult, et väljak nii kehv oli ja kink ei saanud sedasi oma tehnikat kasutada.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
          Tsiteerin üht inimest -

eesti mäng on sama põnev nagu vaadata kärpseid keppimas
          LABANE JA LOLL
          Algselt postitas Cule
          Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

mulle see mäng meeldis. nats närvi ajasid küll Kruglovi põmmpallid tühja teisel poolajal ja rõve väljak, aga muidu täitsa nitsevo. mulle meeltmööda ka see, et 5 levadia mängijat lõpuks platsil olid - rohkem juba minu ideaalkoosseisu moodi
            kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

hea oli see, et Andorral polnud ühtegi väga head võimalust! ja veel parem oleks see, kui eestimees siin lällamise ära lõpetaks, sest hakkab tõesti tunduma, nagu tegu oleks mingisuguse jehoova tunnistajaga, kes pidevalt segab.

Oper pani selle ära, mis pidi ja isegi saag oli amatööride vastu täitsa tasemel! Oleks võind ka 4:0 olla

Kommentaar

Londak mängis väga hästi, lahendas kõik olukorrad super ilusti.
                Joel lõi aasta ilusaima värava!
                Algselt postitas Cule
                Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas magnisco Vaata postitust
                  Londak mängis väga hästi, lahendas kõik olukorrad super ilusti.
                  Joel lõi aasta ilusaima värava!
                  Ega suurt konkurentsi tal pole, nii et jamh.

Kommentaar

Mina eelistaksin pigem hõbepalli valimisel Makedoonia vastu löödud ilusast kombinatsioonist väravat..
                    Algselt postitas budulojus
                    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                      Mina eelistaksin pigem hõbepalli valimisel Makedoonia vastu löödud ilusast kombinatsioonist väravat..
                      eks ta ole jah, aga samas zelinski värav Andorra vastu oli ka kõva, sessuhtes, et lisaajal võiduvärav... see saaks ma arvan, et emotsioonivärava valikus esikoha.

Meeskonnatöö parim värav kindlasti Makedoonia vastu.

Ja puhtalt löögist siis vist tõesti jah Andorra vastu Lindpere poolt, sest löögis ikkagi jõudu ja täpsust oli.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                        Tsiteerin üht inimest -

eesti mäng on sama põnev nagu vaadata kärpseid keppimas
                        Mina näiteks ei teadnudki, et kärPsete kepp nii põnev võib olla

Kommentaar

Saag mängis ka koondise eest üllatavalt hästi

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                            Mina näiteks ei teadnudki, et kärPsete kepp nii põnev võib olla
                            ok...siis

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                            eks ta ole jah, aga samas zelinski värav Andorra vastu oli ka kõva, sessuhtes, et lisaajal võiduvärav... see saaks ma arvan, et emotsioonivärava valikus esikoha.

Meeskonnatöö parim värav kindlasti Makedoonia vastu.

Ja puhtalt löögist siis vist tõesti jah Andorra vastu Lindpere poolt, sest löögis ikkagi jõudu ja täpsust oli.
                            löödi vähe väravaid, aga need mis löödi, olid ilusad.
                            Algselt postitas Cule

Kommentaar

Võeti see kohustuslik asi ära, mis võetama pidi. Mängupilt eestlastelt midagi erilist ei olnud. Kobistamist oli liiga palju, aga väravad löödi professionaalide poolt professionaalselt ära. Londak oli kindel, välja arvatud üks kord, kui ta oma värava all palliga taidlema hakkas.
                              Andorra kasutas modifitseeritumat taktikat. Kui Lillekülas tegeleti vigade lausväljameelitamisega, siis nüüd üritati Eesti koondist lihtsalt vigaseks peksta.
                              See oli isegi hea, kui üks Andorra kehkadivei sai täpselt munadesse ja kääbusriigi iive sai hetkeks häiringu. Olgu see talle õpetuseks.
                              Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

njaa, kohustuslik võit tuli, andorra oli mannetu kah täna, väga must mäng, saag näitas ennast kui väga korraliku meeskonnamängijat, ei püüdnud ise imesid teha vaid mängis lihtsalt, samas kink võttis ehk liialt enda peale, see variant kus 2 petet tegi oli ju klavan tagapostis ootamas söötu,

aga mis seal ikka, arenguruumi kõvasti, ntx leedu võitis täna ukrainat 2:0, seda saab tulemuseks pidada juba

Kommentaar

Working...
                                X