Juhiksin tähelepanu asjaolule, et Piiroja hüppas vähemalt 2 korda pallist mööda. Õnneks ei olnud andorrakad sama osavad kui saudid. Ja kui Reim platsilt ära koristati muutus mäng kordades huvitavamaks. Kahjuks suutis herr Kink ilusad olukorrad ära susserdada.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Andorra- Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas Matis Vaata postitustLondak oli kindel, välja arvatud üks kord, kui ta oma värava all palliga taidlema hakkas.
Kommentaar
-
Algselt postitas -Silver- Vaata postitustBullshit. Londak oli ka tolles olukorras enesekindlus ise..
Ja Lindpere valiti teenitult fännide poolt mängu parimaks.Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nuutu Vaata postitustAhjaa... ülim rõõm on vaadata, kuidas Londak kiiresti rünnakuid alustab...ei mune seal palliga.
Londak võiks oma tehnika poolest rombis üle võtta ehitava poolkaitsja koha
Kurb, et Kink sellest platsist jagu ei saanud. Eriti meeldis aga see kuidas tekkis rünnak mille Oper, kahjuks suluseisus olles, väravaga lõpetas.
Dmitrijev andis ilus pehme passi ette, Saag Opile ja goal, Nii peakbki !
lol
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitusthttp://www.dailymotion.com/search/es...o-2008-q_sport - kesse tont seal taustal räuskab
Kommentaar
-
Ja tunnemegi siirast rõõmu ja uhkust selle üle, et võitsime meeskonda, kelle parim mees ei saanud osaleda, kuna pidi kuskil lage värvima vms?Mine küll eilse mängupildi põhjal optimismiks põhjust ei näe, sega olen täiesti nõus pessimist olema.
Kommentaar
-
Algselt postitas tank Vaata postitustJa tunnemegi siirast rõõmu ja uhkust selle üle, et võitsime meeskonda, kelle parim mees ei saanud osaleda, kuna pidi kuskil lage värvima vms?Mine küll eilse mängupildi põhjal optimismiks põhjust ei näe, sega olen täiesti nõus pessimist olema.
Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas tank Vaata postitustJa tunnemegi siirast rõõmu ja uhkust selle üle, et võitsime meeskonda, kelle parim mees ei saanud osaleda, kuna pidi kuskil lage värvima vms?Mine küll eilse mängupildi põhjal optimismiks põhjust ei näe, sega olen täiesti nõus pessimist olema.
Negatiivseid külgi võib leida iga kord. Ma küsin, kas iga kord on vaja neid taga otsida??? Millal fänn lõpuks ometi hädaldamise lõpetab? Kui Eesti võidab endast mitu korda tugevamat riiki? Kas see on see ainus kord, kui tohib olla õnnelik võidu üle? Sellisel juhul vaadates ajalukku, peame seda ühte õnnelikku korda ootama määramatu aja...
Kommentaar
-
mina olen ka õnnelik, sest võita endast nõrgmat ju seda näitabki et oleme tugevamad, võita ennast tugevamat näitab juba midagi muud... aga jah mäng oli täitsa ok, arvestades väljaku olukorda ja suurust, ei olnud häda midagi. Kohati ehk olid poisid pisut krampis, kuid kindel võit on kindlasti mõningane leevendus kogu selle tsükli kohta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Bobik Vaata postitustõige, õige. See on ju meie koondise süü, et vastased seekord nõrgemad olid. Seega ei peaks õnnelik olema, on ju?
Negatiivseid külgi võib leida iga kord. Ma küsin, kas iga kord on vaja neid taga otsida??? Millal fänn lõpuks ometi hädaldamise lõpetab? Kui Eesti võidab endast mitu korda tugevamat riiki? Kas see on see ainus kord, kui tohib olla õnnelik võidu üle? Sellisel juhul vaadates ajalukku, peame seda ühte õnnelikku korda ootama määramatu aja...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar