Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Andorra- Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

PASS VOD
    Access to one selected match differed as well as its highlights. Videos will be available about an hour after the end of the match. This pass will be valid for 24 hours.This 24-hour period starts when you watch a video for the first time.
    Price: 1.99 EUR

Panga kaudu käib asi ?
    Või noh seletage ära homme plaanis vaadata,wifi toidab ära?
    ja kas keegi kasutanud asja et tünga eisaa?

Kommentaar

Algselt postitas Kaspy Vaata postitust
      PASS VOD
      Access to one selected match differed as well as its highlights. Videos will be available about an hour after the end of the match. This pass will be valid for 24 hours.This 24-hour period starts when you watch a video for the first time.
      Price: 1.99 EUR

Panga kaudu käib asi ?
      Või noh seletage ära homme plaanis vaadata,wifi toidab ära?
      ja kas keegi kasutanud asja et tünga eisaa?
      Mina olen kasutanud seda, aga pane tähele, et Eestis ei saa Eesti koondise mänge vaadata. Teleõiguste asi.

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
        Mina olen kasutanud seda, aga pane tähele, et Eestis ei saa Eesti koondise mänge vaadata. Teleõiguste asi.
        Soomes olen

Kommentaar

Soomes olen
          No siis on OK, telli endale Live Pass ja saad otseülekandes vaadata.

Kommentaar

No siis on OK, telli endale Live Pass ja saad otseülekandes vaadata.
            See on see 5 eurone variant?
            Aga kui ma registeerin end ühtede andmetega ja raha kannan üle teise inimese kontolt siis asi ok?ja kui kiiresti asi aktiveerub

Kommentaar

See on see 5 eurone variant?
              Aga kui ma registeerin end ühtede andmetega ja raha kannan üle teise inimese kontolt siis asi ok?
              Teise inimese krediitkaarti peaks saama kasutada küll.

ja kui kiiresti asi aktiveerub
              Umbes 0.000001 sekundi pärast.

Kommentaar

parem vaadake sotimaa vs itaalia mängu ja elage braveheartidele kaasa

Kommentaar

Algselt postitas eestimees Vaata postitust
                  parem vaadake sotimaa vs itaalia mängu ja elage braveheartidele kaasa
                  tõeline eesti mees

Kommentaar

Betfairis on alla 2.5 koefitsient kukkund nagu kivi. Oper ei mängi või on selleks muud põhjused?

Kommentaar

Lindistan mängu arvutisse ja kuna minu kodune digi-tv tehnoloogia ei võimaldama samal ajal striimida, siis pakun välja et võiksid oma rahakoti raudu natuke avada: http://www.videosport.com
                      a no vat kuna samal ajal veel vähemalt paar põnevusmängu käimas, siis arvatavasti tuleb mul vahetada kanaleid pidevalt ja sel juhul muutub asja eest lisatasu maksmine hetkel mõtetuna. aga jätan kõrvataha selle saidi, ehk teinekord tuleb tõesti kasutusele. aga nagu ma aru saan siis Andorra TV ka mängu näitamas ja veebilingid ka ilusti netis juba olemas, nii et pole probleemi. aga tänud ikkagi!
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                        a no vat kuna samal ajal veel vähemalt paar põnevusmängu käimas, siis arvatavasti tuleb mul vahetada kanaleid pidevalt ja sel juhul muutub asja eest lisatasu maksmine hetkel mõtetuna. aga jätan kõrvataha selle saidi, ehk teinekord tuleb tõesti kasutusele. aga nagu ma aru saan siis Andorra TV ka mängu näitamas ja veebilingid ka ilusti netis juba olemas, nii et pole probleemi. aga tänud ikkagi!
                        Äkki saaksid need lingid siia kah panna - oleks kergem ei peaks otsima.
                        Tänud

Kommentaar

Hääled küll olemas aga pilti pole ees,sama teistel?

Kommentaar

Algselt postitas kuldar Vaata postitust
                            Äkki saaksid need lingid siia kah panna - oleks kergem ei peaks otsima.
                            Tänud
                            Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Hääled küll olemas aga pilti pole ees,sama teistel?
                              Mul avas media playeriga ja andorra tv tabloo on pildi näol olemas. Kas see ka kunagi tõeliseks pildiks muutub....loodetavasti

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
                                Mul avas media playeriga ja andorra tv tabloo on pildi näol olemas. Kas see ka kunagi tõeliseks pildiks muutub....loodetavasti
                                Ma natuke kahtlen - kuna kellaaeg näitab seal tablool praegusel hetkel 22.46
                                mis ei ole vist eriti loogiline. Ja kuupäev on kah eilne
                                Aga eks me näe

Kommentaar

Working...
                                X