Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viggo Jensen

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mis krdi Vassiljevist te sonite? Millal sellenimelist meest viimati mängimas nähti?
    Millegipärast meenub ainult mehe mõne aasta tagune koondisest väljaheitmine koondise ja koondiseliikmete suhtes halvustavate kommentaaride ajakirjanduses levitamise eest .
    Samuti juhtum, kus mees hoidis koondisekutsest vigastust väites kõrvale, mängides samaaegselt klubimänge.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
      Mis krdi Vassiljevist te sonite? Millal sellenimelist meest viimati mängimas nähti?
      Millegipärast meenub ainult mehe mõne aasta tagune koondisest väljaheitmine koondise ja koondiseliikmete suhtes halvustavate kommentaaride ajakirjanduses levitamise eest .
      Samuti juhtum, kus mees hoidis koondisekutsest vigastust väites kõrvale, mängides samaaegselt klubimänge.
      Anna siis vihjeid, kes oskaks meil mängu ehitada? Samas ega sa ju tema mänge enne vigastust ka ei näind vist. Vassiljev on kindlasti meie ML parim keskpoolik. Selgelt oli ka Juki mängust näha, et keskel ta hakkama ei saa ehitamisega.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
        Koondise eest näiteks nii Horvaatia kui Inglismaa vastu terve mängu. Minu silmis ka üldse mitte kehvasti. Aga pole hullu, see on mõistetav et sulle see ei meenunud. Eks Operi teemas virisemine võttis juba su mõistusest viimase. Soovitan sul veidi puhata.
        20 LEGEND

Kommentaar

Kink sobix kindlasti ryndesse järgnevatex mängudeks...Zelinski ju ka ytles et ründajad peaksid rohkem äärele mängima jakink sedaju teebki igakord kui ta koondises mängind on ja eriti hästi oli seda näha andorra mängust,ma arvan et ründepartneriks pannakse talle Neemelo.Kuigi neemelo on minuarust kõige haledam jalgpallur keda ma elu see olen näind...Pallikontrolli mehel ju polegi
          Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas krissucool Vaata postitust
            Kink sobix kindlasti ryndesse järgnevatex mängudeks...Zelinski ju ka ytles et ründajad peaksid rohkem äärele mängima jakink sedaju teebki igakord kui ta koondises mängind on ja eriti hästi oli seda näha andorra mängust,ma arvan et ründepartneriks pannakse talle Neemelo.Kuigi neemelo on minuarust kõige haledam jalgpallur keda ma elu see olen näind...Pallikontrolli mehel ju polegi
            kehamän jälle hea,ega koller ka teab mis pallivõlur pole aga kolle on löönud igasuguseid ja janker oli ka samat masti mees
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
              kehamän jälle hea,ega koller ka teab mis pallivõlur pole aga kolle on löönud igasuguseid ja janker oli ka samat masti mees
              Tõsi,aga Neemelo ei löö kolle ...Eesti liigas kyll suutis,aga mis ryndaja sa oled kuisa pidevaalgkoosseisu mehena Rootsi ESILIIGAS mingi 5 väravat hialjuhul ära lööd???Ja koondises sammuti 19 mängus vist oli lausa1 väravaja 120tuhat raisatud võimalust
              Giggs will tear you appart.

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
                seevastu Klavanit pidas ka eilse slolehe paberversioon mängijatele punkte jagades Eesti koondise kehvimaks, 'kes enne punast kaarti millegagi silma ei paistnud'
                Postimehe paberiversioonis Kalvik kirjutab et Klavan oli meie koondises (vs. Andorra) üks parematest... Samas artiklis (mängu skeemil) ta kirjutab, et Voskoboinikov mängis rünnakul paremal äärel : )

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
                  Vassiljev on kindlasti meie ML parim keskpoolik.
                  Parem kui Nahk?

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                    Sats1 tõi enne välja Klavani ja Reimi statistika, kus oli kahe peale kokku 4 ette söötu esimene poolaeg. Sats1, kas see number ei ole mitte suurem kui Terehhovi ette söödud 10st mängust?
                    Kas sa minuga pole nõus et Klavani ja Reimi kahe peale kokku 4 ette söötu esimesel poolajal?
                    Mul ei ole käes selle hooaja Terehhovi mängude (koondises) salvestusi ning ma ei saa vastata su küsimusele. Ma ei tea kes mängib paremal poolkaitsja ning tagumise keskpooliku kottadel vs. Horvaatia, Inglismaa, Makedoonia, Andorra aga saame arvutama söödude (ette)/võidanud palli äravõtmiste(tackles) arvu ning võrdlema Klavani ning Reimi arvutega.

Kommentaar

[QUOTE=Sats1;806767]Kas sa minuga pole nõus et Klavani ja Reimi kahe peale kokku 4 ette söötu esimesel poolajal?
                      Mul ei ole käes selle hooaja Terehhovi mängude (koondises) salvestusi ning ma ei saa vastata su küsimusele. Ma ei tea kes mängib paremal poolkaitsja ning tagumise keskpooliku kottadel vs. Horvaatia, Inglismaa, Makedoonia, Andorra aga saame arvutama söödude (ette)/võidanud palli äravõtmiste(tackles) arvu ning võrdlema Klavani ning Reimi arvutega.[/QUOT

Mulle isiklikult Reimi mäng pole kunagi meeldinud, kuid kas see tema ettesöötude arv pole positsiooniga seotud, palju rohkem oleks võind sealt positsioonilt viia mängu vasakule, kus Klavan ootas palli mida edasi anda saaks.

Kommentaar

Söödud mängus (esimesel poolajal) VS. ANDORRA (!!!):

Stepanov:kokku 38 söötu(25 ettepoole,13 tagasi/põigiti)
                        Piiroja: kokku 24 söötu (8 ettepoole, 16 (!) tagasi/põigiti)
                        Kruglov:kokku 27 söötu (20 (!) ettepoole,7 tagasi/põigiti)
                        Jääger: kokku 24 söötu (13 ettepoole, 11 tagasi/põigiti)
                        Dmitrijev: kokku 18 söötu (6 ettepoole, 12 tagasi/põigiti)
                        Lindpere: kokku 6 söötu (2 ettepoole, 4 tagasi/põigiti)
                        Zelinski: kokku 18 söötu (4 ettepoole, 14 (!!!) tagasi/põigiti), 0 lööki raamisse
                        Vosko: kokku 2 söötu (0 ettepoole, 2 tagasi/põigiti), 0 lööki raamisse
                        Reimi ning Klavani kohta ma kirjutasin varem.

Prakk söödudes-teine asi, mis me kunagi küll arutleme.

On selge mis jalgpalli Viggo sisendab meie koondisele…

Kommentaar

Sats1 - mida sa nüüd täpselt öelda tahad? Et peaks rohkem sööte olema ettepoole? Võimida?
                          Noorte klassi jalgpall on see, kus palli ainult ette lüüakse. Kui äärte pealt läbi mängimine on see tagasi/põigiti, siis on ju köik öige?
                          See Kruglovi 20 ettesöötu(lööki), on seesama üsna kirutud palli ette tagumine, mis ei too tulemust.

Ma ei saa ikkagi aru

Kommentaar

yheksa,

Mu postitus on pöördunud inimestele kes saavad jalgpalli aru. Nad teevad õigeid järeldusi.

Kommentaar

Oi, vabandust. Kas ma peaksin seda nüüd kuidagi isiklikult vötma? :P

...järelikult ei saa ma midagi aru. Minu paha.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                                Söödud mängus (esimesel poolajal) VS. ANDORRA (!!!):

Stepanov:kokku 38 söötu(25 ettepoole,13 tagasi/põigiti)
                                Piiroja: kokku 24 söötu (8 ettepoole, 16 (!) tagasi/põigiti)
                                Kruglov:kokku 27 söötu (20 (!) ettepoole,7 tagasi/põigiti)
                                Jääger: kokku 24 söötu (13 ettepoole, 11 tagasi/põigiti)
                                Dmitrijev: kokku 18 söötu (6 ettepoole, 12 tagasi/põigiti)
                                Lindpere: kokku 6 söötu (2 ettepoole, 4 tagasi/põigiti)
                                Zelinski: kokku 18 söötu (4 ettepoole, 14 (!!!) tagasi/põigiti), 0 lööki raamisse
                                Vosko: kokku 2 söötu (0 ettepoole, 2 tagasi/põigiti), 0 lööki raamisse
                                Reimi ning Klavani kohta ma kirjutasin varem.

Prakk söödudes-teine asi, mis me kunagi küll arutleme.

On selge mis jalgpalli Viggo sisendab meie koondisele…
                                Sellel statistikal puudub igasugune mõte. Üks asi on söötude arv, teine asi on söötude kvaliteet. Kruglov-põki pidevat suvalist etteuhamist ei saa kuidagi võrrelda mõne teise mängija mõtestatud söötudega.

Samas, ega kui aus olla, siis Eesti koondisel polegi kunagi suurt mõtestatud söödutegevust olnud, mille tõttu ei jäägi põkil midagi muud üle, kui suvaliselt ette lahmida kellegi suunas.

Kommentaar

Working...
                                X