Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viggo Jensen

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pohlak panebki ju koondist kokku. Vahepeal kui raha vähe võtab Levadalt kilo vanarauda ja laseb mõne tema poisi ka mängima, kuidas sa Ballack seda ei teadnud, sellepärast Jensen võetigi koondisesse, et ta on vana mees ja pensioniks pappi vaja. Lihtne ja loogiline, igal pool maailmas toimub nii.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
      EJL ei soovi Operi koondises näha, aga Viggo on ikkagi võtnud teda kutselehte... Ootan momenti, et Urmar, Ballak ning nendetaolised ütlevad-"näege, Viggo on ju iseseisevaks peatreeneriks!!!" : )
      Õpi ikka korralikult lugema ja sellest ka aru saama. EJL pole ju veel teatanud, et ei soovi teda koondises näha. Jutt oli ikka sellest, et kui taoline olukord peaks korduma, et klubis mängib ja koondises ei mängi! Kas said aru?

PS: mina ei usu, et sellised tüübid, kes lehest artikleid lugedes teevad jumala valed järeldused, saavad jalgpallist paremini aru, olles enda arust spetsialistid. No nagu sats ja eestimees näiteks.

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
        Lihtne ja loogiline, igal pool maailmas toimub nii.
        Arvad, et näiteks Pasi (meie koondise peatreeneri kohal) võttaks koondisse pallureid kellele EJL-u ametnikud näitavad?

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          Õpi ikka korralikult lugema ja sellest ka aru saama. EJL pole ju veel teatanud, et ei soovi teda koondises näha. Jutt oli ikka sellest, et kui taoline olukord peaks korduma, et klubis mängib ja koondises ei mängi! Kas said aru?
          Huvitav, et selliseid otsuseid teeb EJL ja mitte Viggo kui koondise peatreener. Või mõneti omapäraseks võib pidada sedagi, et Piiroja kollaste kaartite ajal oli EJLi hinnang, et süüdi on koondise staff ja nende asi see pole, kuid nüüd on järsku ütlejaks ja hinnangute andjaks EJL.

Millest selline muutus, et koondise asjad pole enam koondise staffi otsustada/vastutada?
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Sats1
            Arvad, et näiteks Pasi (meie koondise peatreeneri kohal) võttaks koondisse pallureid kellele EJL-u ametnikud näitavad?
            Pasi ainult neid võtakski kellele ametnikud näpuga näitavad, koondis koosneks ainult Flora mängijatest.

Kommentaar

See on nüüd küll naljakas, kui keegi hakkab veel pärast seda Operi asja väitma, et Pohlakul pole ega pole kunagi olnud mingit võimu koondise juures ja kõik peatreenerid on saanud täiesti vabalt otsusi vastu võtta.
              Algselt postitas budulojus
              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Arvestades, et Operi sõnul Jensenil talle etteheiteid pole ja Pohlak hakkas ikka kisama, siis mulle tundub küll, et lõpuks ometi on meil peatreener, kes ei pea vajalikuks kõike koondisesse puutuvat Pohlakuga läbi arutada.
                20 LEGEND

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
                  See on nüüd küll naljakas, kui keegi hakkab veel pärast seda Operi asja väitma, et Pohlakul pole ega pole kunagi olnud mingit võimu koondise juures ja kõik peatreenerid on saanud täiesti vabalt otsusi vastu võtta.
                  Kuidas tal see võim on siis kui Jensen Operi koondisesse ju kutsus:S selgita oma mõttekäiku palun.

Kommentaar

Kuidas tal see võim on siis kui Jensen Operi koondisesse ju kutsus:S selgita oma mõttekäiku palun.
                    No paistab, et ta ise vähemalt usub, et tal see võim on, kui ta lubab, et olukorra kordudes enam Oper koondisesse ei pääse.
                    20 LEGEND

Kommentaar

Kas EJL presidendil ei pea olema mingit võimu koondise juures? Mida see EJL president üldse teeb ma ei saa aru, kas ta on nagu Eesti President, paneb lipsu ette ja astub fotograafide ja laste ette?

Kommentaar

Mulle tundub, et Jensen on iseseisvam treener kui eelmised. Pohlaku sõnavõtust jääb mulle küll mulje, et ta on harjunud juba, et tal on võimu koondise juures.
                        Algselt postitas budulojus
                        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Kas EJL presidendil ei pea olema mingit võimu koondise juures? Mida see EJL president üldse teeb ma ei saa aru, kas ta on nagu Eesti President, paneb lipsu ette ja astub fotograafide ja laste ette?
                          Oleks loogiline, et EJLi presidendi asi oleks hinnata üldist tööd - kas Jensen saab hakkama. Praegu tegeleb president aga mängija hirmutamisega/selgituste nõudmisega ehk astub ju minu arust täiesti selgelt peatreeneri kohale või võtab need ülesanded enda kanda. Küsimus oleks, et miks? Jensen ei saa hakkama või?
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algul sa ei saanud aru, kuidas tal see võim on ja nüüd sa ei saa aru, miks tal ei või see võim olla.

Eks igaühel võib olla oma seisukoht, aga minu arvamus on küll, et mängijate valikuga peakt tegelema ikka koondise peatreener. Üsna jama olukord oleks ju, kui enne mängu antakse talle paarkümmend kindlat mängijat ette ja ta peaks nende järgi oma mänguskeemi ja taktika paika panema. Sama hästi võiks siis äkki olla Jalgpalliliidu president ka koondise peatreener?
                            20 LEGEND

Kommentaar

Kes siis praegu teie meelest tegeleb mängijate valikuga?

Kommentaar

ei noh uskumatud lohhid on siin ikka ametis? Kui mängijal on arusaamatusi, siis on muidugi alaliidu presidendil õigus ja ka kohustus sekkuda. Andke andeks, aga need kes panevad selle Operi juhtumi ühte patta mängijate koondisesse valimisega ... Tõesti, tahaks teada, kes teile sellise jampsi eest maksab? Kuidas saab selline veel ajalehes tööd leida?

Kas teie arvates on see täiesti tavaline lugu, et mees laupäeval mängib, kurdab vigastust, kolmapäeval mängida ei saa ja siis reedel äkki saab. See ei ole ju tavapärane juhtum ja pealegi lahenes see ju rahumeelselt. Ah, ega ei viitsi rohkem tõestada ka. Kui ikka ei taha aru saada, ega siis vägisi ei saa.

Mis veel nende kaartide lugemisse puutub, siis see oleks tõesti koondise siseasi ja minu arvamus oleks selline, ... aga ma ei ütle seda välja. Milleks? Arulagedad, nagunii saavad valesti aru

Kommentaar

Working...
                                X