Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viggo Jensen

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui nüüd Operi kaitseks midagi öelda, siis tegelikult oleks ta võinud ja isegi pidanud teatama, et ta on paremas seisus, kui nädala alguses ja ilmselt reedel on võimeline mängima. Ja mingit jama polekski olnud.
    Kuna tegemist on uue treeneriga koondises, siis ilma treeningutes osalemiseta oleks Operil raske olnud liituda ja kuna nädala alguses polnud ta eriti heas tervislikus olukorras ja treenida ei saanud, siis oleks kõik ehk hästi lahenenud. Iseasi, kas Oper endale mängimisega uuesti viga ei teinud ja nüüd kardab seda välja öelda.

Kommentaar

Mingil imelikul moel kadus ära Martini kiri millele just vastata tahtsin? Igatahes, lugedes veelkord Pohlaku lugu Õhtulehes, ei leidnud ma seal mingisugust sõimamist Operi asjas? Oli lihtsalt faktide konstanteerimine.

Ja kuhu on kadunud muutmise link?

Kommentaar

Kas nüüd hakkabki nii olema, et viimast kirja saab muuta, et näiteks kirjavigu parandada ja siis juba tuleb jäädav tekst!

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
          Kui mängijal on arusaamatusi, siis on muidugi alaliidu presidendil õigus ja ka kohustus sekkuda.
          Sorri et ma uskumatu lohh olen ja aru ei saa, aga kui Operi juttu uskuda, siis ainuke inimene, kellel oli arusaamatusi, oli alaliidu president. Mulle jäi küll mulje, et mängija ja koondise peatreener said üksteisest suurepäraselt aru, sest vastasel juhul oleks Jensenil arvatavasti olnud ka midagi öelda selle situatsiooni kohta.
          20 LEGEND

Kommentaar

Mingil imelikul moel kadus ära Martini kiri millele just vastata tahtsin? Igatahes, lugedes veelkord Pohlaku lugu Õhtulehes, ei leidnud ma seal mingisugust sõimamist Operi asjas? Oli lihtsalt faktide konstanteerimine.

Ja kuhu on kadunud muutmise link?
            konstateerima.
            konstateerima.
            konstateerima.

Kommentaar

Algselt postitas Darren Vaata postitust
              konstateerima.
              konstateerima.
              konstateerima.
              Mis sõna see veel on?

Kommentaar

Algselt postitas vtp Vaata postitust
                Sorri et ma uskumatu lohh olen ja aru ei saa, aga kui Operi juttu uskuda, siis ainuke inimene, kellel oli arusaamatusi, oli alaliidu president. Mulle jäi küll mulje, et mängija ja koondise peatreener said üksteisest suurepäraselt aru, sest vastasel juhul oleks Jensenil arvatavasti olnud ka midagi öelda selle situatsiooni kohta.
                See on tegelikult rumal arvamus ka. Ma ei hakka selgitama miks? Pole mõtet, kuna teile võibki selgitama jääda. Uskuge mind, on väga loogilisi selgitusi miks nii ja miks naa.

Kommentaar

Igatahes, lugedes veelkord Pohlaku lugu Õhtulehes, ei leidnud ma seal mingisugust sõimamist Operi asjas? Oli lihtsalt faktide konstanteerimine.
                  On see fakt, et Oper vedas meid alt? Sõimamine ehk mitte, kuid halvustav siiski.

See on tegelikult rumal arvamus ka. Ma ei hakka selgitama miks? Pole mõtet, kuna teile võibki selgitama jääda. Uskuge mind, on väga loogilisi selgitusi miks nii ja miks naa.
                  Ürita palun siiski. Ma tahan ka areneda ja targemaks saada.
                  20 LEGEND

Kommentaar

Ah, ütlen viimast korda, et see, mismoodi Operil nädal välja kukkus, ei olnud ju ilus? Ikkagi võis ju tekkida tunne, et ta vedas Eestit alt? Pealegi oli tema kaasamängimine klubi eest ju seadusevastane. Selgituseks: mängija ei tohi mängida klubi eest siis, kui on koondisemäng. Ja küllap käib see sinna seaduse alla, kui läks nii, nagu läks.

Aga tõesti, asi on rahunenud, võit on ka käes, ma leian, et teema on ammendunud.

Kommentaar

Ma saan veel aru vahest ballacki pohlaku jne kaitsmisest, sest ta suudab vahest objektiivset hinnangut anda. Kuid sina urmar lihtsalt lahmid, sinu jutust jääb mulje, et Pohlak on püha lehm, kes mitte kunagi midagi valesti ei tee.
                      Algselt postitas budulojus
                      kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
                        Ma saan veel aru vahest ballacki pohlaku jne kaitsmisest, sest ta suudab vahest objektiivset hinnangut anda. Kuid sina urmar lihtsalt lahmid, sinu jutust jääb mulje, et Pohlak on püha lehm, kes mitte kunagi midagi valesti ei tee.
                        jah, ega ta ei eksi küll. Põhimõtteliselt arvan ma nii jah! Vahel võib muidugi ka veidi endamisi vastu vaielda, aga üldiselt ega ta ei eksi küll.

Kommentaar

Kuid sina urmar lihtsalt lahmid.
                          Huvitav, paljud veel nii arvavad, et mina muudkui lihtsalt lahmin? Tahaks lihtsalt teada, andke aga teada. Kedagi ei karistata.

Kommentaar

Mis sõna see veel on?
                            konsta.teerima: -.teerida, -teerin> sedastama, nentima, tõsiasjaks tunnistama. ▪ Konstateeris, et töö on ebaõnnestunud v konstateeris töö ebaõnnestumist

Kommentaar

Algselt postitas Kaarel Vaata postitust
                              konsta.teerima: -.teerida, -teerin> sedastama, nentima, tõsiasjaks tunnistama. ▪ Konstateeris, et töö on ebaõnnestunud v konstateeris töö ebaõnnestumist

http://www.keelevara.ee/login/?d=qs2...=konstateerima
                              no näed, nüüd saan minagi keeleliselt targemaks. tuleb välja, et minagi eksin. Istun, kaks

Kommentaar

Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                                Ootan momenti, et Urmar, Ballak ning nendetaolised ütlevad-"näege, Viggo on ju iseseisevaks peatreeneriks!!!" : )
                                Algselt postitas vtp Vaata postitust
                                lõpuks ometi on meil peatreener, kes ei pea vajalikuks kõike koondisesse puutuvat Pohlakuga läbi arutada.
                                Mulle tundub, et Jensen on iseseisvam treener kui eelmised.
                                Ballak, kus sa oled? : )

Kommentaar

Working...
                                X