Algselt postitas -mirko-
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viggo Jensen
Collapse
X
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitust"Stabiilsus" milles (konkreetselt)?
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustma ei räägi praegusest aastast ja ka mitte eelmisest. millal üldse Flora Eesti meister oli viimati? ennäe, 2003 aastal. peale seda on oldud kolmandad. Levadia oli meister 2004 ja 2006. TVMK 2005. kes siis nendel aastatel koondises olid? pole hetkel nimekirja käepärast, aga suht kindlalt võib öelda et enamuses oli Flora mängijad. võrrelduna siis Levadia või TVMK mängijatega. või eksin?
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMitu korda on juba läbi käind, et TVMKst ja LEvadiast ei ole ju rohkem kedagi võtta, Leitan ja Cepauskas vist ei sobi eriti kandidaatide hulka?
see ju vana teema tegelt. vaata kasvõi siit soccerneti foorumist, mida nii mõnigi foorumlane arvas Pijpersi ja Goesi valikutest. tekib küsimus et kas ikka valiti parimad koondisekandidaadid antud hetkel? seda valikuprotseduuri kirjeldas kaudselt minu teada ka Rüütli.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Praeguseks on siin teemas tõestatud kahte asja: 1. Levadiast on viimasel ajal poole võrra rohkem mängijaid koondises käinud kui Florast.
2. Levadiast ei ole enam kedagi võtta koondisesse.
Ma ei saa aru miks peab nii palava ilmaga seda kuuma õhku siin veel liigutama kah.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl15 Vaata postitustNüüd kohe jama kui asi tõestatud onreal
Kommentaar
-
minu arust koosneb koondise esirivistus eelkõige välismaal mängivatest ja levadia mängijatest, mis Flora foobia siin on? Nagu Simon Wiesenthal kes näeb natside käsilasi igal pool. Võiks kihla vedada, et nende 11 mehe seas, kes Andorra vastu platsile tulevad ei ole ühtki Floras hetkel mängivat pallurit.Antz (FCF)
Kommentaar
-
Algselt postitas karl15 Vaata postitustNo see on ükskord ,et siis öelda et nägite ei ole ainult flora mehed , aga järgmine mäng jälle vana lugu ja keegi enam ei õienda et flora mehed on ülekaalus, kuna üks mäng neid eriti polnud ju
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMitu korda on juba läbi käind, et TVMKst ja LEvadiast ei ole ju rohkem kedagi võtta, Leitan ja Cepauskas vist ei sobi eriti kandidaatide hulka?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustEJL väidab, et Leitan omab Eesti passi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Antz Vaata postitustajukääbikute hulk on nagu kuidagi kasvama hakanud? Aetakse lihtsalt igast jama mis suust välja tuleb...
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustKas Kams on oma arengus teinud mingi imehüppe ? Mullusest hooajast ta mulle küll millegi erilisega silma ei jäänud. Selliseid võitlejaid on igas meeskonnas . Mis on koondisesse kutsumise põhjus?
Küsimärgiga on teisigi mehi. Leetma?? Kas keegi teab ,mis on praegu tema tase ,kui mees oli pikka aega vigane? Reim??Algselt postitas -Antz- Vaata postitustPäris paljudel on katus sõitma hakanud. Et hakkame taas keset hooaega treenerit vahetama või? /.../Ärge siis üle kuumenege!
(P.S. ma naen siin teat. mustrit, aga tegelikult k6ik kaasfannid ei ole teemast olenemata igasugused asjad)GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar