Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Viggo Jensen

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas käbi Vaata postitust
    Levadial nagu poleks käind siis ju Kotenko, Šisov, Lemsalu, Vassiljiev, Dmitrijev, Smirnov, Kruglov, Voskoboinikov, Kink see ju nagu rohkem kui Flora omadest. Levada on vist saatanast ja mõjutab jalgpalliliidu kaudu koondise treenereid.
    Mis teevad nimekirjas Kruglov ja Vosko?
    Sama hästi võiks hakata loetlema et Floral Oper, Klavan, Jääger jne jne..
    Algselt postitas budulojus
    kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
      Mis teevad nimekirjas Kruglov ja Vosko?
      Sama hästi võiks hakata loetlema et Floral Oper, Klavan, Jääger jne jne..
      Sellepärast, et see kellele vastasin pani samamoodi kaks lambi nime kirja, kes polnd ma ei tea, mis ajast koondises käind. Loe asjad läbi.

Kommentaar

Sellepärast, et see kellele vastasin pani samamoodi kaks lambi nime kirja, kes polnd ma ei tea, mis ajast koondises käind. Loe asjad läbi.
        Ma vihjasin sellele, et Kruglov ja Vosko ei mängi enam Levadias, mitte et nad pole ammu koondises käinud.
        Algselt postitas budulojus
        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
          Jumal tänatud veel mitte aga kisub juba pikemat aega vägisi sinnapoole. 5-6 vene päritolu meest algkoosseisus pole enam mingi ime. Kusjuures ei saa jätta märkimata , et selline tendents sai alguse Goesi ajal, kelle "imeline" saldo on meile kõigile teada. Selles valguses ma ei saa tõesti aru neist, kes süüdistavad koondise mängijate valikus kedagi eesti rahvusest Flora mängijate soosimises.

sa oled küll nüüd juba teab mitmes kodanik siin foorumis,kellele mul on ainult ühte asja öelda - saa oma foobiatest üle.Kui muidu ei õnnestu,mine arsti juurde!

Kommentaar

Algselt postitas ALECOQQ Vaata postitust
            Ma vihjasin sellele, et Kruglov ja Vosko ei mängi enam Levadias, mitte et nad pole ammu koondises käinud.
            point on sama ju, kaks nime toodi, kes ei sobind valemisse.

Kommentaar

Järgmine treener võtab aserid koondisesse. Hoidku jumal nende eest. Rääkimata 0 punktidest ja 0 väravatest, nad ju löövad veel oma väravassegi. Venelased on selles suhtes vähemalt paremad eks........

Kommentaar

huvitav miks viggo pariekot ei külastanud? kas ta teab üldse et ta olemas on?

Kommentaar

"Hakkame sõltumata vastasest mängima kahe ründajaga – see on minu põhimõte"(c) Viggo.

Tõtt õelda ei oska kujutada ette et meie koondis mängiks kahe ründajaga võõrusel vs. Inglismaa, Horvaatia, Makedoonia...

Kommentaar

Vajub üks ründaja lihtsalt rohkem kaitsesse, tundub nagu sama taktika, mis oli Levadial Serbias.
                    EDIT rohkem pakub mulle pinget see, kes need kaks seal on. Ahjupera ja Voskoboinikov?
                    EDIT2 Juba treener valetab inimestele, räägib et klubil pole tähtsust kui ise külastab TVMK, FLora ja Levadia mänge ainult.

Kommentaar

"Viggo Jenseni reisihullus: 12 päevaga 8 mängu 6 riigis"
                      Artiklis oli selgelt öeldud, et pärast Andorra- mängu käib veel paaris kohas. Eks siis külastab teisi. Nende seas ka Pareiko, usun. Artiklis ei räägitud, aga kas Neemelot ka külastas ja Operit, võii jäävad need hilisemaks?
                      Appikene, Jensen viib meie jalgpalliliidu pankroti.

Kommentaar

Millest teil niipaljudel selline Pareiko kiimlus ??!! Tegemist on mehega, kes ise loobus koondise igasugusest esindamisest. Oskused samuti kehvad. Minuarust ei ole sellisest mehest üldse tarvis juttu teha.

Kommentaar

Algselt postitas -Marko- Vaata postitust
                          Millest teil niipaljudel selline Pareiko kiimlus ??!! Tegemist on mehega, kes ise loobus koondise igasugusest esindamisest. Oskused samuti kehvad. Minuarust ei ole sellisest mehest üldse tarvis juttu teha.
                          Ei, kustuta see parem ära, muidu Sats ja eestimees kirjutavad siin 3päeva kui koba Poom on ja kui palju on Florakaid ja kui vähe on igast muidumehi koondises.

Kommentaar

Ei, kustuta see parem ära, muidu Sats ja eestimees kirjutavad siin 3päeva kui koba Poom on ja kui palju on Florakaid ja kui vähe on igast muidumehi koondises.
                            Küsimus pole niivõrd Poomis kui Kotenko-Pareiko võrdluses. Kui Poomi võib neist kahest ehk küllaltki rahulikult kõrgemale tõsta, siis Kotenkot ma küll Pareikole niisama lihtsalt ei julgeks eelistada. Või veelgi vähem kedagi järgmist.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Oioi ma loodan et need kirjed kustutate enne kui Sats ärkab, saab jälle lugeda Poom nõrk Kotenko hea, Pareiko ei joo jutte mitu päeva.

Kommentaar

Algselt postitas Beaf Vaata postitust
                                Appikene, Jensen viib meie jalgpalliliidu pankroti.
                                Meie koondise kehv mäng, vaid mitte Viggo ametialased komandeeringud viib meie jalgpalliliidu pankroti. Mis telekanal ostab teleülekannet mängust kus võtab osa koondis kelle arvel on 0 pinkti ning 0 väravat seitse mängu pärast ?

Vajub üks ründaja lihtsalt rohkem kaitsesse, tundub nagu sama taktika, mis oli Levadial Serbias.
                                Sel juhul pole teada mis Viggo soovib muuta. Meie koondis just mängisidki kahe ründajaga enne Viggo tulekut…

Kommentaar

Working...
                                X