Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Montenegro

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Minu meelest on naljakas juba see, et ründes mängib Kaimar Saag, kes hooaja alguses ei suutnud Kalevis mitte midagi korda saata. Eriti mõnus on see, et mees ei saa regulaarselt Levadia eest kah põhisse. Päris arulage. Samas tuleb tõdeda, et valik sellele positsioonile on suht kasin. Samas ma eelistaks iga kell Zahot, Neemelot, Teeverit või keda iganes seal, kui Saagi.

Kuidas ta saaks üldse koondises läbi lüüa, kui isegi meistriliigas näiteks TVMK vastu väljakule tulles, mehe jalg värises. Imeline!
    Nõus. Müstika kogu see tegevus .

Kommentaar

kes kuhu kust jalutab ?!?

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
        "Siis saab näha, kas Poom on asendamatu või mitte."

Kas sa tõesti usud seda, et Poom on hetkel Eesti jalgpallikoondisele asendamatu?
        Öeldakse, et asendamatuid inimesi pole. Aga võta ükskõik milliselt meeskonnalt 2 liidrit ära ja vaata mis juhtub. Loodame siiski parimat, õnneks Piiroja II pa kuulduste järgi mängib.
        Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

aga võtke seda Saagi asja positiivsemalt... näiteks ei ole ta päris kasutu ka seal.. oli ju osaline Eesti väravas.. lükkas pea/seljaga palli edasi päris hästi..
          ja vb ongi õige nooremale anda võimalus areneda.. ma millegi pärast ei usu, et Viikmäe ja Neemelo teeksid mingit suuremat arenguhüpet.. Saagi puhul asi ikkagi veel võimalik. Kiirust peaks rohkem olema näiteks Neemelost ja ka vast Viikmäest. Seda vist ongi vaja Eesti koondisel. Mingeid tehnikuid ei ole meil eriti võtta. Mina arvan küll, et hetkel õige mängumees koondises.

Kommentaar

Mis sa tahad öelda, et ühe situatsiooni põhjal peaks mees koondises olema? Saag oli kogemata ühel korral õiges kohas, suutis palli peaga ette lükata ning nüüd peaks koguaeg mängima? Päris nii ikka võtta ei saa. Usun, et meie palju loodetud Saag ei oleks mitte mingisugust muutust põhjustanud ka U-21's kui ta oleks nende eest mänginud.

Usun, et mõnes teises Euroopa koondises selline mees ei saaks üldse pildilegi. Meil on ta põhis. See on umbes samast klassist, kui koondisel mängiks põhis Kuresoo, vennad Purid või mõni muu noorsell. Kahjuks nende tase lihtsalt ei mängi A-koondist hetkel välja. Kas hakkab üldse mängima, eks seda tulevikus näeb.

Eesti vajab väravaid, aga mina eriti Saagi väravatesse ei usu.

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust

Eesti vajab väravaid, aga mina eriti Saagi väravatesse ei usu.
              mu arust eesti vajab kõigepealt värava puhtana hoidmist, küll siis väravateni ka jõutakse
              AILTON

Kommentaar

kui ma oleks Jensen

GK: Aksalu (II pa siis Pareiko)

LD: Rooba
                CD: Jääger
                CD: Bärengrub (II pa siis Piiroja)
                RD: Allas (paneks Jäägeri Stepanovi asemele keskele)

DMF: Reim (C) (toks toks Rähn ole varus)
                MF: Dimitrjev (siin ma prooviks ka Smirnovi aga ta pole nimekirja arvatud)
                MF: Klavan
                AMF: Lindpere

F: Neemelo
                F: Kink
                Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Ei tea kas oleks palju loota, et tänase mängu ajal Venemaa-Inglismaa tulemust köva häälega ei teatataks. Marumönus oleks koju tulla ning vaadata mängu videolt tulemust teadmata. Ilmselt tühi lootus.

Seda ka, et ma küll aru ei saa miks on vaja taanlasel mittepäristerve Piiroja mängima panna. Mängija löhkumine, millele klubi kindlasti positiivselt ei vaata.

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                    mu arust eesti vajab kõigepealt värava puhtana hoidmist, küll siis väravateni ka jõutakse
                    Kahjuks sellise mõtlemisega et "hoiame oma värava tühjana", väravateni eriti ei jõuta. Parim kaitse on rünnak. Muidu juhtub jälle nagu Iisraeli või Makedoonia vastu kodus ehk 0-1 vastastele siis. Väravad on ju jalgpalli alus ja suurim eesmärk mängus on nende löömine. Me vajame väravaid, palju väravaid!
                    The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                    If you're good at something, never do it for free - See above.
                    I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas yheksa Vaata postitust
                      Ei tea kas oleks palju loota, et tänase mängu ajal Venemaa-Inglismaa tulemust köva häälega ei teatataks. Marumönus oleks koju tulla ning vaadata mängu videolt tulemust teadmata. Ilmselt tühi lootus.
                      fännisektoris on lootus, et kõlarid karjutakse naabrite ja enda poolt üle, mujal istud lihtsalt kuhugi kaugemale.. kuhugi keskvälja koha peale ning võid kindel olla, et mitte halligi nendest kõlaritest ei kuule.
                      BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas Edson Vaata postitust
                        Öeldakse, et asendamatuid inimesi pole. Aga võta ükskõik milliselt meeskonnalt 2 liidrit ära ja vaata mis juhtub. Loodame siiski parimat, õnneks Piiroja II pa kuulduste järgi mängib.
                        Mina nüüd küll Poomi hetkel eriliseks liidriks ei nimetaks, ta pole viimastel aastatel väga palju mänginudki Eesti koondise eest, pigem on minu arust liidrid Piiroja ja Oper. Kui keegi on asendamatu hetkel Eesti koondises, siis see on Oper, ilma kelleta on ründetegevus ikka päris hale. Kas sa mõtled liidri all vaimset liidrit või mängulist liidrit?
                        Algselt postitas budulojus
                        kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Poomil on üli suured kogemused, mis koondisele ülimalt vajalikud on. Minu meelest on nad küll Piirojaga kaks liidrit kui meeskonnamängus võib nii öelda.

Kommentaar

Reim võiks täna oma 154. etteaste koondise eest teha, alustades algkoosseisus.

Kommentaar

Algselt postitas Homie Vaata postitust
                              Reim võiks täna oma 154. etteaste koondise eest teha, alustades algkoosseisus.
                              Eks see paras klounaad tule.

EESTI: 30-Mihkel AKSALU, 17-Enar JÄÄGER, 19-Alo BÄRENGRUB, 3-Andrei STEPANOV, 13-Urmas ROOBA, 7-Martin REIM-kapten, 6-Aleksandr DMITRIJEV, 9-Ragnar KLAVAN, 10-Joel LINDPERE, 18-Kaimar SAAG, 23-Tarmo NEEMELO.
                              Varus: 12-Sergei PAREIKO, 2-Teet ALLAS, 4-Raio PIIROJA, 21-Taavi RÄHN, 11-Aivar ANNISTE, 29-Sergei TEREHHOV, 15-Tarmo KINK, 16-Oliver KONSA, 24-Kristen VIIKMÄE.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Võiks ju mõne standardolukorra vahetevahel väravaks ka realiseerida või on seda palju loota.
                                name of the game- FOOTBALL

Kommentaar

Working...
                                X