Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Montenegro

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

NO kammoon

Miks on Rähn ikka veel koondises kui ta iga mäng midagi keerab pe***
    Palun, need kes näevad midagi positiivset temas, öelge
    Rahulik asjaarmastaja.

Kommentaar

Polegi midagi öelda. Parem meeskond võitis igati teenitult. Sinisärkides peale Lindpere ja kohati ka Dmitrijevi ei näinud ma väljakumeestest täna küll ühtegi meest kes vääriks A tasemel koondisekutset. Häbiväärne esitus. Sellise mänguga on mul tõsiseid kahtlusi, et me Andorralt üldse 3 punkti saame, mäletades läbi häda saadud võitu kodus üleaja viimasel minutil. Kuigi on löödud väravaid Viggo treeneriks oleku ajal, siis minus tekib iga mänguga sügav kahtlus taanlase sobilikkuses meie koondist tulevikus (2010 mm tsükkel) juhtima.

See standardolukordade spets lahendamine on juba naljanumbriks muutunud. Õigem oleks öelda, et mingit treenimist nagu poleks eelnevalt olnudki, sest mängus neid olukordi kasutades jätab see küll väga kaootilise lahtimängimise mulje.

Ühesõnaga praegune A-koondis on hetkel sisuliselt sama lootusetu juhtum kui U-21. Kurb
      Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas isspro10 Vaata postitust
        HIV on positiivne
        AILTON

Kommentaar

Noh? Mis juhtus? Kaotasime jälle napi kolme väravaga?
          Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
            tõesti ainukesed asjalikud on lindpere, klavan ja kink ning lisaks veel dimitrjevi. rähn positsioonil mängija peaks oskama taklata ja sööta, Rähn ei oska sedagi, masendav. mängupilt on nii sitt, et isegi Andorra on hulga sümpaatsem. teleka ees võis tõesti magama jääda. viggo pole selles süüdi et mängijatel puuduvad oskused. jelle oli imemees et midagi sellelt tiimilt välja suutis imeda!
            Järelikult on Viggo sitt motiveerija. Romb peaks nagu eeldama palju lühikesi sööte, kuid me ei üritagi neid teha. Ja siis see Rähn. Viggo on tola kui Jelle. Räägib enne mängu kus ta ikka meeleult vahetusi teeb ning põhisse mitte pääsenutele sitaks mänguaega annab.

Eeldavalt oli ka vasakpool kaitsest. Stjopa pidi koduaeg lappima Urmase ja Alo vigu.

Mis tegi teie silmis Klavani heaks?See, et ta jooksis palliga vastu mehi kui Urmas talle söötis või? Ma ei saa aru kuidas sel tüübil üldse ideid pole kuidas vastasest mööduda. Tehnikat tal ka pole. Isegi juki on 1-1-l parem.

Milles süüdistame ründajaid kui neile söödetud palle ei saaks isegi Crouch oma pikkusega omaks.

Järjekordselt üks tavaline eestlaste mäng. Ainuke positiivne vana oli täna Pareiko.

Kommentaar

Algselt postitas isspro10 Vaata postitust
              No suht masendav mees on! AGA ma eelistaks teda iga kell Reimile.
              36 aastane päkapikk ei ole kohe kindlasti see mees, kes oleks võimeline toimetama meie kaitseliini ees.
              Mängust jäi meelde tema hale taklamisüritus AS Roma mehe vastu, millele järgnes üliohtlik pealelöök ja sama mehe jooksu mahamagamine nurgalöögiajal, mille resultaadiks oli värav.
              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas fan of tottenham Vaata postitust
                Kink on pro milla sellest treener aru saab
                Miks sa arvad, et ta pole sellest aru saanud?
                Algselt postitas budulojus
                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                  No suht masendav mees on! AGA ma eelistaks teda iga kell Reimile.
                  36 aastane päkapikk ei ole kohe kindlasti see mees, kes oleks võimeline toimetama meie kaitseliini ees.
                  Mängust jäi meelde tema hale taklamisüritus AS Roma mehe vastu, millele järgnes üliohtlik pealelöök ja sama mehe jooksu mahamagamine nurgalöögiajal, mille resultaadiks oli värav.
                  tõsi reim pole parim, aga ajab asja ära. mina paneks dimitrjevi sinna, see on tema koht. rähni paneks ma veteranide MM-ile pensionäre taklama.
                  AILTON

Kommentaar

Algselt postitas fan of tottenham Vaata postitust
                    Ma ei ole kunagi aru saanud miks on selline mängija nagu Taavi Rähn koondises. Üritasin täna ja ka Inglismaa mänguga sellest aru saada aga veel ei ole õnnestunud. Keegi oskab mulle öelda miks ? :S
                    Selle kriitika peal ütleksin ma seda, et esmaspäeva hommikul oli Terevisioonis Oliver Jakobson, kes käis ka Wembleyl Inglismaa - Eesti mängu vaatamas. Ja ta rääkis seal sellest, et nüüd, kui Rähn lõi omavärava, kukutakse Eestis teda kohe materdama, aga Inglismaal olevat öeldud, et Rähn sai Oweni katmisega hästi hakkama ning Owenil polnud mingit võimalustki väravat lüüa ja see pärast tuligi vahetatigi Owen Lampsi vastu välja.
                    Aga tänases mängus ei paistnud ta millegiga silma
                    Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                      Samas kasutab ta teda järjekindlalt kääbuste vastu varus. Samas jälle hirmtugevate vastu paned teda põhisse. Tehke järeldused kus ta särab ja miks.

Kommentaar

Algselt postitas ALEKOK Vaata postitust
                        Treener ei ole teda õieti osanud kasutada veel, suht pointless teda nii lõpus väljakule panna. See puhtalt minu arvamus.

Kommentaar

Mõned harvad, ilmselt Albionil hullulehmatõppe nakatunud toetajad, vaevusid isegi peale sellist antimängu koondisele plaksutama. Kiiret paranemist teile.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Üks asi veel, mis mulle kohale ei jõua:
                            Tihti on olukord, kus keegi (ntx Neemelo) võtab palli, talle jookseb kaks-kolm venda peale ja võtavad karpi. Aga Neemelol pole mitte kellelegi sööta, teised passivad suu ammuli. Või ei tee häält :S

Nii ei saa ju rallit sõita!

Kommentaar

Mul on ausaltöeldes kahju sellest DVD'st, kuhu ma lindistasin Montenegro mängu
                              Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Algselt postitas Olympi Vaata postitust
                                Mul on ausaltöeldes kahju sellest DVD'st, kuhu ma lindistasin Montenegro mängu

Pane oksjonile

Minu hind 5.- krooni

Kommentaar

Working...
                                X