...või on siis väravavahid harjunud, et mängijad saavas eespostis seismisega ise hakkama.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Montenegro
Collapse
X
-
no samas peaks ikka keegi nurgalöögi ajal nii ohtlikku meest nagu Vucinic katma, mitte eestpostist nooruke ründaja tema peale jooksmaI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustReim: oleme kaotustest väsinud
kas see lause annab lootust et ta enam koondises pole?
viggo hoiab reimi sellepärast mängus, et ta teeks koondisemängude maailmarekordi
kui ma õigesti mäletan, on rekord midagi umbes 180 vms.
Kommentaar
-
Algselt postitas roolikas Vaata postitustviggo hoiab reimi sellepärast mängus, et ta teeks koondisemängude maailmarekordi
kui ma õigesti mäletan, on rekord midagi umbes 180 vms.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKui asi selles oleks, siis oleks Reim ka Wembleyl mängu pandud. Mõtle ikka natuke pikema aja peale ka. Seega mängunumbreid treener taga ei aja.
Kuid siiski, kas meie koondisel on vaja reimi. tegelikult ei ole. vähemalt montenegro mängu vaadates tundus nii. masendav on see, et meil ei tule peale 18-19 aastaseid noori keskväljale, kes suudaks ta koha üle võtta. ärge süüdistage siin reimi, et nii vana ja halb ning et miks ta mängib seal jne. ega ta ise ei palunud et ta koondisesse võetaks, treener ikkagi valis ta ju. oleks tahtnud näha montenegro mängus mõnda noort mängumees keskväljal. nt eino puri. reimi mängitamine sõprusmängudes on nüüd kyll natukene mõttetu minu arvates. aga jällegi- kui paremaid mehi pole, siis mis teha.
muutusi tahaks näha meie süsteemis. ei tea mis hetkeolukorda parandaks, aga midagi peaks muutma ikka.
Kommentaar
-
Algselt postitas pedro Vaata postitustkusjuures Wembley'l oleks pidanud Reimi mängu panema. Rähnil läks kõik halvasti ja ma lootsin vahetust juba poolajal.
Kuid siiski, kas meie koondisel on vaja reimi. tegelikult ei ole. vähemalt montenegro mängu vaadates tundus nii. masendav on see, et meil ei tule peale 18-19 aastaseid noori keskväljale, kes suudaks ta koha üle võtta. ärge süüdistage siin reimi, et nii vana ja halb ning et miks ta mängib seal jne. ega ta ise ei palunud et ta koondisesse võetaks, treener ikkagi valis ta ju. oleks tahtnud näha montenegro mängus mõnda noort mängumees keskväljal. nt eino puri. reimi mängitamine sõprusmängudes on nüüd kyll natukene mõttetu minu arvates. aga jällegi- kui paremaid mehi pole, siis mis teha.
muutusi tahaks näha meie süsteemis. ei tea mis hetkeolukorda parandaks, aga midagi peaks muutma ikka.MU FCUK
Kommentaar
-
Algselt postitas Neevitser Vaata postitustAga kes keelab Reimil loobuda koondisekarjäärist, asi ongi selles, et ta ise arvab ennast täitsa hea olevatUhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Algselt postitas silverman Vaata postitustKusjuures nii tobe kui see ka pole, ongi ta Eesti üldise taseme valguses täitsa hea. OK, kiirust pole, aga ta on ainuke vend kes oskab ettepoole liikumise-läbijooksu peale söötu anda.
Kommentaar
-
Algselt postitas tank Vaata postitustMe räägime Martin "söödan alati tagasi" Reimist??? Minule jääb tema mängu vaadates igatahes mulje, et ta elab veel Teituri aegades, st ei loo midagi keskväljal, vaid söödab sealt palli tagasi, et kaitsjad saaksid pika palli ette anda.
Point on lihtsalt see, et Reim on kindlalt kõige kõrgema jalgpalliintelligentsusega mees meie väljakumängijate seas.Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Algselt postitas silverman Vaata postitustPoint on lihtsalt see, et Reim on kindlalt kõige kõrgema jalgpalliintelligentsusega mees meie väljakumängijate seas.
Mis sa arvad "jalgpalliintelligentsuse" all (mitte Reimile vastavalt, vaid üldkokkuvõttes)?
Kommentaar
-
Algselt postitas silverman Vaata postitustMuide, tagasisöötmine ei pruugi sugugi halb asi olla, kui keskväljal peale käiakse. See eeldab aga, et meie kaitsemängijatel oleks mingisugunegi platsinägemine ja söödutehnika.
Kommentaar
-
Omg
Algselt postitas tank Vaata postitustMe räägime Martin "söödan alati tagasi" Reimist??? Minule jääb tema mängu vaadates igatahes mulje, et ta elab veel Teituri aegades, st ei loo midagi keskväljal, vaid söödab sealt palli tagasi, et kaitsjad saaksid pika palli ette anda.
Sa mingi õllekõhust tugitoolisportlane???
Kui poolkaitsjalt keegi ei küsi söötu, mis ta peaks suvalt ette kõmmutama pallI???? Tulebki tagasi sööta kui söötu pole
Ning ma ei saa aru mis teil Jenseni vastu on, arvate et ta teeb ühe-kahe mänguga sitast saia???Rahulik asjaarmastaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustMis sa arvad "jalgpalliintelligentsuse" all (mitte Reimile vastavalt, vaid üldkokkuvõttes)?Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar