Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Balti Turniir 2008
Collapse
X
-
-
Kaalikad
ärge siis unustage ,et Jurmalas toimub ka fännidevaheline jalgpalliturniir . Nii ,et võtke igaks juhuks mingid mängimiseks mõeldud jalavarjud kaasa. Täpselt ei ole teada ,kas mängitakse kunst või pärismurul. Üks võomalus on ,et isegi rannavutti saab taguda.
FCF ForeverKommentaar
-
..mis arvate plaanist ühiselt bussidega startida ja Riiga sõita... massides pidavat jõud olema vms.?RummaBastards!Kommentaar
-
..suhtleb siis sel teemal järgmisel nädalal kuna ise pole 100% starti ja selle alguskohta kokkulepinud veel aga tõenäoliselt lepime selle kokku täna õhtul trennis...RummaBastards!Kommentaar
-
Autodega reisijad ,kui soovite oma sõiduvahendit Eesti värvides autolipuga kaunistada siis võtke ühendust minu firma www.supportergrupp.ee toodab neid ja saate üsna odavalt osta 50.- eeki tk.FCF ForeverKommentaar
-
Väga hea ja selge sait.Endalegi pakuvad mõned tooted sealt huvi.Autodega reisijad ,kui soovite oma sõiduvahendit Eesti värvides autolipuga kaunistada siis võtke ühendust minu firma www.supportergrupp.ee toodab neid ja saate üsna odavalt osta 50.- eeki tk.
Kuid juhiks tähelepanu sellele,et esilehel vasakul pool on teil kirjas teie aadress. Kuid seal on kirjutatud Tallinn, 3 L-iga. "Paplite pst. 2-2, Talllinn">>
Kommentaar
-
Bussi kaunistame ka nii seest kui väljast nende lippudega ära!Autodega reisijad ,kui soovite oma sõiduvahendit Eesti värvides autolipuga kaunistada siis võtke ühendust minu firma www.supportergrupp.ee toodab neid ja saate üsna odavalt osta 50.- eeki tk.Kommentaar
-
Ma ei saa aru, kas EJL ja Läti vutiliit üleüldse midagi omavahel koordineerivad. Lätlaste lehel on reedene Eesti-Leedu noortemäng ülikooli staadionil, EJL pakub oma nädalakavas endiselt Daugava staadionit.Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - RosenborgKommentaar
-
Eesti-Leedu U21-mängule on kindlalt kavas jõuda ja seda vist mitme bussi rahval, seega toetust peaks jagumaAlgselt postitanud kasutaja pedro pooltkas fännid külastavad ainult A koondise mänge või minnakse ka U21 noortele kaasa elama?
Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - RosenborgKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar