Algselt postitas jansa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Balti Turniir 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustVäljasõit nädala pärast, kuna Rävala parklas ei saa enam peatuda siis väljumine Staadioni 8 eest parklast, peatuse teeme ka Männiku teel Risti peatuses (Statoili juures), Pärnu bussijaamas orienteeruvalt 10.00
Vabu kohti bussis veel 10.RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..mis arvate plaanist ühiselt bussidega startida ja Riiga sõita... massides pidavat jõud olema vms.?
meil start ilmselt 8.15 kuna Vosemil lõpeb vahetus 8 ja siis kimab taksoga Staadioni tn-le.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustaga muidugi, hea mõte!
meil start ilmselt 8.15 kuna Vosemil lõpeb vahetus 8 ja siis kimab taksoga Staadioni tn-le.
..suhtleb siis sel teemal järgmisel nädalal kuna ise pole 100% starti ja selle alguskohta kokkulepinud veel aga tõenäoliselt lepime selle kokku täna õhtul trennis...RummaBastards!
Kommentaar
-
Autodega reisijad ,kui soovite oma sõiduvahendit Eesti värvides autolipuga kaunistada siis võtke ühendust minu firma www.supportergrupp.ee toodab neid ja saate üsna odavalt osta 50.- eeki tk.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustAutodega reisijad ,kui soovite oma sõiduvahendit Eesti värvides autolipuga kaunistada siis võtke ühendust minu firma www.supportergrupp.ee toodab neid ja saate üsna odavalt osta 50.- eeki tk.
Kuid juhiks tähelepanu sellele,et esilehel vasakul pool on teil kirjas teie aadress. Kuid seal on kirjutatud Tallinn, 3 L-iga. "Paplite pst. 2-2, Talllinn">>
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustAutodega reisijad ,kui soovite oma sõiduvahendit Eesti värvides autolipuga kaunistada siis võtke ühendust minu firma www.supportergrupp.ee toodab neid ja saate üsna odavalt osta 50.- eeki tk.
Kommentaar
-
Algselt postitas pedrokas fännid külastavad ainult A koondise mänge või minnakse ka U21 noortele kaasa elama?Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar