Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti Turniir 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas jansa Vaata postitust
    .. ma iseenesest tellisin küll meie bussirahvale ära ... ära pahanda
    Deem! Mõni ka ei õpi...
    Jalgpallihaigla liige
    Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Kaalikad ärge siis unustage ,et Jurmalas toimub ka fännidevaheline jalgpalliturniir . Nii ,et võtke igaks juhuks mingid mängimiseks mõeldud jalavarjud kaasa. Täpselt ei ole teada ,kas mängitakse kunst või pärismurul. Üks võomalus on ,et isegi rannavutti saab taguda.
      FCF Forever

Kommentaar

Kunn sa lööd kingavarbaga liigvarbaliste puuri täis siis Said juba meie juures harjutada ju.

Kommentaar

Väljasõit nädala pärast, kuna Rävala parklas ei saa enam peatuda siis väljumine Staadioni 8 eest parklast, peatuse teeme ka Männiku teel Risti peatuses (Statoili juures), Pärnu bussijaamas orienteeruvalt 10.00
          Vabu kohti bussis veel 10.

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
            Väljasõit nädala pärast, kuna Rävala parklas ei saa enam peatuda siis väljumine Staadioni 8 eest parklast, peatuse teeme ka Männiku teel Risti peatuses (Statoili juures), Pärnu bussijaamas orienteeruvalt 10.00
            Vabu kohti bussis veel 10.
            ..mis arvate plaanist ühiselt bussidega startida ja Riiga sõita... massides pidavat jõud olema vms.?
            RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
              ..mis arvate plaanist ühiselt bussidega startida ja Riiga sõita... massides pidavat jõud olema vms.?
              aga muidugi, hea mõte!
              meil start ilmselt 8.15 kuna Vosemil lõpeb vahetus 8 ja siis kimab taksoga Staadioni tn-le.

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                aga muidugi, hea mõte!
                meil start ilmselt 8.15 kuna Vosemil lõpeb vahetus 8 ja siis kimab taksoga Staadioni tn-le.

..suhtleb siis sel teemal järgmisel nädalal kuna ise pole 100% starti ja selle alguskohta kokkulepinud veel aga tõenäoliselt lepime selle kokku täna õhtul trennis...
                RummaBastards!

Kommentaar

Autodega reisijad ,kui soovite oma sõiduvahendit Eesti värvides autolipuga kaunistada siis võtke ühendust minu firma www.supportergrupp.ee toodab neid ja saate üsna odavalt osta 50.- eeki tk.
                  FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                    Autodega reisijad ,kui soovite oma sõiduvahendit Eesti värvides autolipuga kaunistada siis võtke ühendust minu firma www.supportergrupp.ee toodab neid ja saate üsna odavalt osta 50.- eeki tk.
                    Väga hea ja selge sait.Endalegi pakuvad mõned tooted sealt huvi.
                    Kuid juhiks tähelepanu sellele,et esilehel vasakul pool on teil kirjas teie aadress. Kuid seal on kirjutatud Tallinn, 3 L-iga. "Paplite pst. 2-2, Talllinn"
                    >>

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                      Bussi kaunistame ka nii seest kui väljast nende lippudega ära!

Kommentaar

nii
                        avastasin, et mul on ka suurepärane võimalus balti turneed külastada
                        aint et mina lähen tartust häälega
                        et kui riias suudan orienteeruda, küll ma siis ka mänge näen
                        ja küll sinna jurmalasse ka jõuab...
                        tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Ma ei saa aru, kas EJL ja Läti vutiliit üleüldse midagi omavahel koordineerivad. Lätlaste lehel on reedene Eesti-Leedu noortemäng ülikooli staadionil, EJL pakub oma nädalakavas endiselt Daugava staadionit.
                          Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Siin peaks olema õige kava:
                            29.05. Läti U-21 - Eesti U-21 Jūrmala 18:00
                            30.05. Eesti U-21 - Leedu U-21 LU 15:00
                            30.05. Läti - Eesti Skonto 19:00
                            31.05. Läti U-21 - Leedu U-21 LU 13:00
                            31.05. Eesti - Leedu Jūrmala 16:00
                            01.06. Läti - Leedu Skonto 14:00

Kommentaar

ega kellelgi, kes on minemas laupäeval (või siis reedel peale lõunat?) pole auto peal vabu kohti?

Kommentaar

Algselt postitas pedro
                                kas fännid külastavad ainult A koondise mänge või minnakse ka U21 noortele kaasa elama?
                                Eesti-Leedu U21-mängule on kindlalt kavas jõuda ja seda vist mitme bussi rahval, seega toetust peaks jaguma
                                Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Working...
                                X