Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Balti Turniir 2008
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Esimese kohta sai juba öeldud, teisega nii ja naa, minu vinklist. Palli ju hoiti, söödud olid kenad, aga löögid väravale olid kas 30 m pealt või siis polnud üldse. Aga olen optimistlik, Viggo stiiliga võrreldes on mu hinnangul edasiminek.Supplies!Kommentaar
-
Tagantjärgi oled muidugi tark. Saa aru, et see tsirkus, mis need kolm tüüpi põhjustasid, oleks võinud lõppeda traagiliselt või vähemalt palju hullemalt. Pohlak ju ütles, et mingi tüüp oleks võinud surma saada. Aga äkki olekski surma saanud? Mis sa siis kostaks? Muidugi oleks see olnud politseinike süü, kuid ikkagi ei saanuks unustada, kes selle kogu jama alustasid.DELFI kommijad ahju!Kommentaar
-
kui jätaks turniiri ära siis poleks kaklust jah, ma arvan et siis oleks rahulik. Siis oleks Eesti koondisel vähem mänge ja oleks rohkem aega mitte fännata vaid kodus emaga kardinaid üles panna.Algselt postitanud kasutaja JT8055 pooltOlge aktiivsemad!Kommentaar
-
Algselt postitanud kasutaja budulojus pooltkle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi UuspõldeKommentaar
-
Ma ütleks omalt poolt et politsei oleks väga lihtsalt saanud aftermatch kaose ära hoida - oleks nad enne fännide tribüünidelt lahkumist 3 eesti meest kaubikusse ära pannud (st. rahva silme alt ära) mitte neid bussi najal tümitanud.
MOTTAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)Kommentaar
-
Kommentaar
-
Hakkame utreerima? kuradi inglased jne.. Aga vabandan, et selle teravat tõmbava, estoni logo kopeeriva tarkuri tekstiga üldse kaasa läksin. Vool, mis muu.Supplies!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar