Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti alagrupp 2010.a. MM-valikturniiril

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas vincent Vaata postitust
    Eelmine kord tulid vist mingi kaks kuud enne esimest mängu. Tuleb kalendri paikapanek ära oodata.
    Kuu aega enne esimest mängu tulid ikka. Juuli keskel kusagil.

Kommentaar

kuidas teema nime muuta saab

Kommentaar

Algselt postitas ekul Vaata postitust
        kuidas teema nime muuta saab
        Mine teemasse "rumalad küsimused ootavad vastuseid".
        Sealt saab kõigele vastuse.
        Algselt postitas Cule
        Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
          Kuu aega enne esimest mängu tulid ikka. Juuli keskel kusagil.
          Mõtlesin üks, kirjutasin kaks. Kuu jah.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

On kellelgi infot, mis kella paiku ajagraafikut võiks loota

Kommentaar

Eesti jalgpallikoondise alagrupi kalender läheb loosimisele

'palju õnne'
              Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Sealt see veebruari mäng tulebki...

Kommentaar

jumala hea ju.

Mulle meeldib. Mõtle, kui hispaanlased tulevad näiteks veebruaris, kui temp. on -10 Tallinnase mängima. Siis oleks võit peaaegu kindel
                  Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

'palju õnne'
                    no EM2004 valikmängude ajakava paikapanek oli ka noatera peal... tuleb välja, et siis läks isegi hästi, nüüd enam mitte

P.S. teleuudiste järgi pani juba sisuliselt kokkulepitud graafiku perse kohtumisele hilinenud Bosnia
                    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

nüüd juba hakkas huvitama, millised alagrupid üldse hakkama said ja suutsid loosi vältida?

Kommentaar

Mina küll eriti ei põe selle loosi pärast. Ma ei tea küll meie läbirääkijate diplomaatilisi oskusi, kuid üldiselt on suurematel jalgpalliriikidel üldjuhul tugevama õigus ja nad saavad paremini oma tahtmisi peale suruda. Võtame kasvõi viimase valiktsükli, kus meie mängijad said oma enesekindlust tõsta ja väravalöömist harjutada tsükli lõpus.
                        I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Kuna suvel väidetavalt mänge ei saa Eesti siis tuleb loota Leedu või Soome peale, et 2009 suvi Prantsusmaa, Saksa või Walesi mängu siin kandis näha. Sommidel pannakse või õigemini üritatakse graafik homme paika panna
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Päevaleht:

Eilse seisuga on ainsana kalendri paika saanud seitsmes alagrupp, kus Eesti lähinaabritest mängib Leedu, kes peab koduse põnevusmängu Prantsusmaaga 2009. aasta 28. märtsil.
                            armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                              Päevaleht:

Eilse seisuga on ainsana kalendri paika saanud seitsmes alagrupp, kus Eesti lähinaabritest mängib Leedu, kes peab koduse põnevusmängu Prantsusmaaga 2009. aasta 28. märtsil.
                              Ei jopanud...
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                                Kuna suvel väidetavalt mänge ei saa Eesti siis tuleb loota Leedu või Soome peale, et 2009 suvi Prantsusmaa, Saksa või Walesi mängu siin kandis näha. Sommidel pannakse või õigemini üritatakse graafik homme paika panna
                                Kus sa võtad, et suvel ei saa?

Vaevalt, et kellegil meeldib märtsis Eestis mängida. Peale venelaste ja eskimode muidugi.
                                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Working...
                                X