Algselt postitas vincent
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti alagrupp 2010.a. MM-valikturniiril
Collapse
X
-
Algselt postitas ekul Vaata postitustkuidas teema nime muuta saab
Sealt saab kõigele vastuse.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustKuu aega enne esimest mängu tulid ikka. Juuli keskel kusagil.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
'palju õnne'
P.S. teleuudiste järgi pani juba sisuliselt kokkulepitud graafiku perse kohtumisele hilinenud BosniaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Mina küll eriti ei põe selle loosi pärast. Ma ei tea küll meie läbirääkijate diplomaatilisi oskusi, kuid üldiselt on suurematel jalgpalliriikidel üldjuhul tugevama õigus ja nad saavad paremini oma tahtmisi peale suruda. Võtame kasvõi viimase valiktsükli, kus meie mängijad said oma enesekindlust tõsta ja väravalöömist harjutada tsükli lõpus.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustPäevaleht:
Eilse seisuga on ainsana kalendri paika saanud seitsmes alagrupp, kus Eesti lähinaabritest mängib Leedu, kes peab koduse põnevusmängu Prantsusmaaga 2009. aasta 28. märtsil.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustKuna suvel väidetavalt mänge ei saa Eesti siis tuleb loota Leedu või Soome peale, et 2009 suvi Prantsusmaa, Saksa või Walesi mängu siin kandis näha. Sommidel pannakse või õigemini üritatakse graafik homme paika panna
Vaevalt, et kellegil meeldib märtsis Eestis mängida. Peale venelaste ja eskimode muidugi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar