Algselt postitas Hampton
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saalijalgpalli (futsali) koondis
Collapse
X
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustsamas ei ole mul põhjust Qipsi vastuses ka kahelda (kui ta nalja ei teinud), sest ise ei ole kursis asjaga, sellepärast soovingi, et härra Qips ütleks papude tootja nime ja kui võimalik, ka mudeli, lasen mõnel tuttaval uurida.
Hr. veskimäe värav leedu vastu oli ka samade papudega löödud
Ja need mis olid lasnamäel 100`ga müügis on koopiad ju suhteliselt samad aga need vene omad peavad ikka siga hästi vastu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Qips Vaata postitustmul papud kodus, võin suts nimega eksida aga peaksid olema Exsis`ed. Täpse kirjapildi uurin sulle välja.
Hr. veskimäe värav leedu vastu oli ka samade papudega löödud
Ja need mis olid lasnamäel 100`ga müügis on koopiad ju suhteliselt samad aga need vene omad peavad ikka siga hästi vastu.DELFI kommijad ahju!
Kommentaar
-
Algselt postitas Hampton Vaata postitustMul pidasid need sajaeegused üle kolme aasta vastu.kujutan ette et need kestavad veel aastaid.... isegi pesuga ei tõmba riidest papud kokku...
ainus jama asi on kui mängid wismari sisehallis laudpõrandal, siis saavad kannad kõvasti tuld, muidu tolmuse põranda korral väga hea pidavus.
ahjaa, papude hind oli tookord 700 eek vms
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkeegi võiks pealkirja ära muuta ja panna lihtsalt futsalikoondise tegemised"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Algselt postitas PETSINHO Vaata postitustFutsal ikka natuke teine mäng, kui saalijalgpall ju!"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Hehe, ma jäin ka mõtlema, et mis erinevus siis neil on. Pole just spetsialist ka, aga ma olin siiani arvamusel, et tegu on ühe ja sama mängu, kuid erineva kirjapildiga. Üks siis nagu selline internatsionaalsem nimevariant."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Futsal is played between two teams of five players, one of whom is the goalkeeper, and up to seven substitutes per team. Unlike some other forms of indoor football, the game is played on a hard court surface delimited by lines; walls or boards are not used. Futsal is also played with a smaller ball with less bounce than a regulation football
Kommentaar
-
Nimi “futsal” tuleb portugali keelsetest sõnadest Futebol de Salao ja tähendab saalijalgpalli. See on ainuke sisejalgpalli vorm, mida aktsepteerib ka FIFA.
aga täpsem info www.futsal.ee
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar