Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saalijalgpalli (futsali) koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Hampton Vaata postitust
    Mis krdi spets, tavalised tennised, idakeskuses müüdi varem, maksid mingi sott vist.
    Tra mingi Eesti tüüp mängis kunstmuruputsadega, eriti mannetu.
    samas ei ole mul põhjust Qipsi vastuses ka kahelda (kui ta nalja ei teinud), sest ise ei ole kursis asjaga, sellepärast soovingi, et härra Qips ütleks papude tootja nime ja kui võimalik, ka mudeli, lasen mõnel tuttaval uurida.

Kommentaar

Kahju jah, et Eesti läks esimesel Balti Cupil sinna nalja tegema. Oleks võinud ikka parimad välja ajada. Kunstmurukatega suur viga Futsali mängida, kiireid liigutusi raske teha saalipõrandal
      www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas taku* Vaata postitust
        samas ei ole mul põhjust Qipsi vastuses ka kahelda (kui ta nalja ei teinud), sest ise ei ole kursis asjaga, sellepärast soovingi, et härra Qips ütleks papude tootja nime ja kui võimalik, ka mudeli, lasen mõnel tuttaval uurida.
        mul papud kodus, võin suts nimega eksida aga peaksid olema Exsis`ed. Täpse kirjapildi uurin sulle välja.
        Hr. veskimäe värav leedu vastu oli ka samade papudega löödud

Ja need mis olid lasnamäel 100`ga müügis on koopiad ju suhteliselt samad aga need vene omad peavad ikka siga hästi vastu.

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
          mul papud kodus, võin suts nimega eksida aga peaksid olema Exsis`ed. Täpse kirjapildi uurin sulle välja.
          Hr. veskimäe värav leedu vastu oli ka samade papudega löödud

Ja need mis olid lasnamäel 100`ga müügis on koopiad ju suhteliselt samad aga need vene omad peavad ikka siga hästi vastu.
          Mul pidasid need sajaeegused üle kolme aasta vastu.
          DELFI kommijad ahju!

Kommentaar

kapis? mis siis juhtus, koi s6i 2ra?
            sajaeegused on sitt mis sitt.

Kommentaar

Algselt postitas Hampton Vaata postitust
              Mul pidasid need sajaeegused üle kolme aasta vastu.
              mul praegu 5. hooaeg samade papudega ja ainult ühe korra paelu vahetanud kujutan ette et need kestavad veel aastaid.... isegi pesuga ei tõmba riidest papud kokku...

ainus jama asi on kui mängid wismari sisehallis laudpõrandal, siis saavad kannad kõvasti tuld, muidu tolmuse põranda korral väga hea pidavus.

ahjaa, papude hind oli tookord 700 eek vms

Kommentaar

keegi võiks pealkirja ära muuta ja panna lihtsalt futsalikoondise tegemised
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                  keegi võiks pealkirja ära muuta ja panna lihtsalt futsalikoondise tegemised
                  Futsal ikka natuke teine mäng, kui saalijalgpall ju!
                  "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
                  www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas PETSINHO Vaata postitust
                    Futsal ikka natuke teine mäng, kui saalijalgpall ju!
                    Huvitav, mis nende kahe erinevused on?
                    "You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."

RocknRolla (2008)

Kommentaar

Hehe, ma jäin ka mõtlema, et mis erinevus siis neil on. Pole just spetsialist ka, aga ma olin siiani arvamusel, et tegu on ühe ja sama mängu, kuid erineva kirjapildiga. Üks siis nagu selline internatsionaalsem nimevariant.
                      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Mina saan nii aru, et ühes on poordid (nagu Aastalõpukal) ja teises mitte. Aga kumb on kumb ei julge pakkuda.

Kommentaar

futsalis on pall ka teistsugune kui tavalises saalijalkas ju
                          FC Flora

Kommentaar

Futsal is played between two teams of five players, one of whom is the goalkeeper, and up to seven substitutes per team. Unlike some other forms of indoor football, the game is played on a hard court surface delimited by lines; walls or boards are not used. Futsal is also played with a smaller ball with less bounce than a regulation football

Kommentaar

Pange pealkirjaks siis Futsali/saalijalgpalli koondis.

Kommentaar

Nimi “futsal” tuleb portugali keelsetest sõnadest Futebol de Salao ja tähendab saalijalgpalli. See on ainuke sisejalgpalli vorm, mida aktsepteerib ka FIFA.

aga täpsem info www.futsal.ee

Kommentaar

Working...
                                X