Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma vastan kõigile, loodan, et saate sellest mängust aru, sest see on nagu vajalik asi!
Miks on sitt???????
1. Sest, et treener ei saa üldse sellest mängust mitte midagit aru! Ja kuna ta ei saa mängust aru siis ta võtis valeid mängijaid ! Hakkab kõik treenerist pihta.
2. Meil on meeskond kes on kaks aastat parim saalijalkas, võeti ainult ühe mängija! Absurd!!!!!
3. Sest meie kõrgematele ülemustele, on õks kõik selle alale, ja nad on valmis panna üks kõik keda et las kautavad üks kõik mis seisuga!!!!!
Nii et ärge uluge, kõik küsimused ülese!!!! On võimalik kohe teha hea meeskond kes võrdselt mängiks sellel valiksarjal!!!!
Ja veel, MA IKKA IMESTAN MIS TEIL MÕNEDEL PEAS ON: KAS NAD SEAL RÄÄGIVAD EESTI KEELT )))))))))))) TÄITSA P....S!!!!
lAS TA OLLA KAS VÕI KURT, AGA PEASET MÄNGIKS HASTI!!!! EI OLEKS NII HÄBI!!!!!! EESTI KEELEGA VÄRAVAID EI LÖÖDA!!!
Ma vastan kõigile, loodan, et saate sellest mängust aru, sest see on nagu vajalik asi!
Miks on sitt???????
1. Sest, et treener ei saa üldse sellest mängust mitte midagit aru! Ja kuna ta ei saa mängust aru siis ta võtis valeid mängijaid ! Hakkab kõik treenerist pihta.
2. Meil on meeskond kes on kaks aastat parim saalijalkas, võeti ainult ühe mängija! Absurd!!!!!
3. Sest meie kõrgematele ülemustele, on õks kõik selle alale, ja nad on valmis panna üks kõik keda et las kautavad üks kõik mis seisuga!!!!!
Nii et ärge uluge, kõik küsimused ülese!!!! On võimalik kohe teha hea meeskond kes võrdselt mängiks sellel valiksarjal!!!!
Ja veel, MA IKKA IMESTAN MIS TEIL MÕNEDEL PEAS ON: KAS NAD SEAL RÄÄGIVAD EESTI KEELT )))))))))))) TÄITSA P....S!!!!
lAS TA OLLA KAS VÕI KURT, AGA PEASET MÄNGIKS HASTI!!!! EI OLEKS NII HÄBI!!!!!! EESTI KEELEGA VÄRAVAID EI LÖÖDA!!!
Võta üks rahustav tablett! Kelle ees sul häbi on? Eesti koondise mängijad võiksid hümni ikka laulda osata ju, eesti oma siis.
Kui ülejäänud postitusega võiks võib olla isegi nõustuda, siis selle osaga mida ma tsiteerin ei nõustu ma kunagi!
Mul on küll häbi kui meie riiki esindavad umbkeelsed. Nii palju ikka võiks olla austust riigi vastu kelle kodakondne oled, et õpid selle maa keele ära.
Edit: mul on piisaval vene rahvusest tuttavaid kes on eesti keele selgeks saanud. Ma imestan mis nendel inimestel peas on kes ei suuda eesti keelt selgeks õppida. Pazor!
Edit2: nagu näha oled sina eesti keele ilusasti selgeks saanud. Oli siis tõesti nii raske?
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Me peaks selle eraldama, keele oskuse ja mängimise!
Keeleoskusest,
Ma arvan juba ammu kõik oskavad eesti keelt, aga vot mängida saalijalkat ikka keelga ei saa!
Küsimus mitte keeles, vaid mängu oskustes, mind keele küsimus üldse ei huvita. Ma vaatan tulemust! Tulemus on tõesti sitt!!!!
Nüüd hümni suhtes!!!
Kui sa oled adekvaatne, siis sa nõustud minuga! Hümni laulmine ei mõju sinu mängu oskustele mitte raasugi, kui sa ei oska mängida ja laulad hasti või võimsalt siis sa pead minema ikka laulma mitte saalijalkat mängima! Ma arvad see asi arusaadav!
Häbi on selle üle, et kui kõik on olemas miks seda ei tehta!!!!!! Et vist on nii harjunud nende kautustega, et 8:0, on taitsa ok!!!! Kas teie ise võita ei taha, ma ei usu! Teil koguaeg leidub mingi põhjus, et veel oleme noored, ei ole seda ei ole teist, peame kõvemini karjuma eesti, siis võidame! Tulge kuupealt maha, on vaja mängida!
Kallis Sergei, ma ei viitsi sellel rahvusteemal vaielda. Olgu sul oma arvamus ja mul oma.
Samas peab nõustuma sinuga, et antud momendil on ikka midagi väga valesti. Nii edasi minna ei saa ja vaja on midagi muuta.
Enne kui koondis turniirile sõitis rääkisin ühe inimesega, kes teab saalijalgpallist suht palju ja ta ennustas,et läheb nii nagu esimeses mängus läks.
Tuleb lihtsalt rohkem trenni teha
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Me peaks selle eraldama, keele oskuse ja mängimise!
Keeleoskusest,
Ma arvan juba ammu kõik oskavad eesti keelt, aga vot mängida saalijalkat ikka keelga ei saa!
Küsimus mitte keeles, vaid mängu oskustes, mind keele küsimus üldse ei huvita. Ma vaatan tulemust! Tulemus on tõesti sitt!!!!
Nüüd hümni suhtes!!!
Kui sa oled adekvaatne, siis sa nõustud minuga! Hümni laulmine ei mõju sinu mängu oskustele mitte raasugi, kui sa ei oska mängida ja laulad hasti või võimsalt siis sa pead minema ikka laulma mitte saalijalkat mängima! Ma arvad see asi arusaadav!
Häbi on selle üle, et kui kõik on olemas miks seda ei tehta!!!!!! Et vist on nii harjunud nende kautustega, et 8:0, on taitsa ok!!!! Kas teie ise võita ei taha, ma ei usu! Teil koguaeg leidub mingi põhjus, et veel oleme noored, ei ole seda ei ole teist, peame kõvemini karjuma eesti, siis võidame! Tulge kuupealt maha, on vaja mängida!
Tulemus on alla igasugust arvestust, olen sellega 117% nõus, koondis ei ole koht kus proovida ja katsetada, sinna peavad kuuluma parimad mängijad, mitte nagu hetkel olukord on...
Olen nõus et hümni laulmise oskus ei mõjuta mängimise oskust, kuid kui mina vana puujalg mängiks kasvõi Vietnami koondises siis õpiksin selle riigi keele niipalju selgeks, et hümni oskaks ikka laulda. Asi ei ole laulmises ja mitte laulmises vaid põhimõttes, ajsa tuleb teha südamega ja hümni laulmine käib sinna juurde. Hümni laulmise oskus ja mitte oskus näitab austust või siis selle puudumist...
Tean et saan palju negatiivsest vastukaja, kuid sry vene keelne publikum austa seda maad ja keelt kus sa elad!
Niisama pole mötet suust vahtu välja ajama hakata, loodan et vastu kommetnaaril(del) on ka point sees.
Aga teemasse tagasi tulles, oleks vaja uut peatreenerit, kes sellest mängust vähe rohkem jagab, mitte et Kerdi vastu midagi oleks, kuid asja tuleb vaadata natuke suuremalt. Kui koondis mängib kalju/sparta ühisatsiga viiki, siis on ikka miksit mäda. Mölemad satsid on head ja sealt võiks nii mõnedki kandiaadid koondisesse olla ning asendada praeguseid, kuid see on juba peatreeneri valik. Edu edaspidseks.
Jutt juba on läinud pikale, aga mulle see korda ei lähe
Mis hümni kaasalaulmisest ja riigikeele oskusest me siin räägime kui Eesti koondise väravavahil (Mark Boskin) pole EJLiidu koduka andmetel Eesti kodakondsustki.
Et lõpetada selle natsionaalse teema, ma teile ütlen, mul ei ole mitte midagit selle vastu, et keegi laulab või ei laula hümni, see on isiklik asi, aga see ei puudu saalijalkasse mitte kuidagi. Usu mind, et kui sa käid mangimas sellisel tasemel et sull on piisavalt austust mitte lauldes ka!
Ma ikka ei saa teist aru, et teie väidate et on vaja hümni laulda ja kautada näiteks 15:0, või mitte laulda ja teha näiteks viigi 2:2!
See kes on mänginud rahvusvalelisel tasemel saab aru et isegi viiki on väga raske saalijalkas mängida!
Ja ma veel kord ütlen, et juba kõik räägivad eesti keelt!
Teine asi Mark Boskin, esiteks tal on kodakonsus 100%, lihtsalt seal vanad andmed! Ma liktsalt arvan et KESA, ei ole üldse kokkupuutunud saalijalkaga, sest Mark Boskini koht koondisest on raudne, tema on absoluutselt parim väravaht, see ei ole ainult minu arvamus, käi lihtsalt rohkem mänge vaatamas, mitte istu ja jama kirjuta.
Kui poleks Marki väravas, võid julgelt tulemuse korrutada kahega.
Ma ei hakka teile kirjutama just saalijalkast nagu mängust, sest ma vaatan vähesed siin saavad aru ja pole mõtted seda siin teha. Ma lihtsal tahan tuua teieni infot, mis on tänapäeva fakt, et teie ei kirjutaks siis igasugust jama, keele suhtes mis iganes. Et vähemalt teil oleks ettekujutus mis toimub!!!! Sest paljudel kes kirjutavad pole aimugi mis realne seis on, et ainult vaadetakse, et ah jälle kautus 8:0!!! Et hakkame kirjutama, et Vasja või Sergei ei oska keel, selle pärast meil läheb nii kehvasti, lülitage pea sisse, hakkake objektiivselt mõtlema!
Aga see veel ei ole kõik , Macedoonia käest veel valusam tuleb kautus täna, sest neil on vaja värava vahet Gruusija vastu!
1. Suuremalt kui Eesti eile kaotas ainult Albaania. Vaatame mis toob tänane voor. Mängu küsimus, kas suudavad mõni värav ka lüüa. Lastakse küll mitte vähem kui eile.
2. Keelest, hümnist jne. Viimasel EM.l Azerbadžaani eest esinelikus mängisid ainult brassid, kes vaevalt oskasid kohaliku keelt ning hümni ka ei osanud, aga nad jõudsid poolfinaali ja kogu riik oli oma meeskonna üle õnnelik. Kui meie poisid oskaks mängida ja oleks nad võitnud midagi, siis usun, et kõgil oleks savi oskavad nad eesti keelt või mitte, aga kuna tulemus on selline, kui ta on, siis meenutakse nendele kõike.
2. Keelest, hümnist jne. Viimasel EM.l Azerbadžaani eest esinelikus mängisid ainult brassid, kes vaevalt oskasid kohaliku keelt ning hümni ka ei osanud, aga nad jõudsid poolfinaali ja kogu riik oli oma meeskonna üle õnnelik. Kui meie poisid oskaks mängida ja oleks nad võitnud midagi, siis usun, et kõgil oleks savi oskavad nad eesti keelt või mitte, aga kuna tulemus on selline, kui ta on, siis meenutakse nendele kõike.
Ära võrdle Eestit Azerbadžaaniga.
Eestlased nagu ka venelased on suht natsionalistlikud rahvused. Kas venelased oleksid heade tulemuste nimel kodustama koondistäie brasse? Vaevalt.
Vene koondises brassid juba ammu mängivad. 2-3 kindlasti. Ei ütle, et seal on kõik õnnelikud nende pärast, kuid suhtuvad nendesse rahulikult ja juba ammu harjunud, kuigi need brassid ei oska vene keelt, aga elavad seal suht kaua - u 5 a.
Panin sinna saalijalka koondise seniste mängude tulemused, mis leidsin. Nagu näha, kõik on kaotused. Kui mõni mäng puudu on, siis andke aga teada. Koosseise ma muidugi enam taastada ei ürita.
Kommentaar