Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saalijalgpalli (futsali) koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas trey Vaata postitust
    Nimi “futsal” tuleb portugali keelsetest sõnadest Futebol de Salao ja tähendab saalijalgpalli. See on ainuke sisejalgpalli vorm, mida aktsepteerib ka FIFA.

aga täpsem info www.futsal.ee
    eks ta tulene ka hispaania keelest
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Leidsin lõpuks üles teema saalijalgpallikoondisest. Uuendan seda, lisades, et Balti turniiril kaotati 1:6 Lätile.

Kommentaar

imelikul kombel futsali koondis enamasti koosneb, nendest, kes võib olla ei mängigi pärast aasta vahetust futsali (mõtlen siin Puuma mängijaid, kellel on esiliilga nina otsal), või nad ei mängi esiliigat, vaid kekenduvad futsalile? EM valikmängud on jaanuari lõpus ja ei usu, et niisuguse koondisega jõutakse alagruppist (sealt pääseb ainult üks).
        ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...

Kommentaar

noh futsalis ei tasu meie koondiselt mingit edu lähima 10 aasta sees oodata, oleme jäänud piisavalt kaugele teistest, noh taseme poolest Futsal on meil ikkagi ju alles noor poisikene..

Kommentaar

Täna, kell 19:00 Eesti koondis mängib Gruusiaga. Oodata suurt pole midagi, aga...kas keegi teab saab kuskil internetis vaadata seda mängu?
            ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...

Kommentaar

Seis on 11. minutiks 0:4 Gruusiaga.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                Seis on 11. minutiks 0:4 Gruusiaga.
                Kelle kasuks?
                Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                  Kelle kasuks?
                  Meie sõprade kasuks

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                    Meie sõprade kasuks
                    Arvata oligi
                    Ummi kuule, futsali koondisse kuulub palju tegelasi kelle nime järgi võib oletada, et nende emakeeleks on muu keel kui eesti keel. Oskad sa öelda kas nad kõik oskavad eesti keelt või kas üldse futsali koondisele kehtib see nõue?
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Miks Eesti koondis nii sitt on?

lisaks koosseisu siia? http://www.jalgpall.ee/nteam.php?nteam_id=14

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                        Arvata oligi
                        Ummi kuule, futsali koondisse kuulub palju tegelasi kelle nime järgi võib oletada, et nende emakeeleks on muu keel kui eesti keel. Oskad sa öelda kas nad kõik oskavad eesti keelt või kas üldse futsali koondisele kehtib see nõue?
                        eesti keele oskus on siin muidugi esmatähtis

lõppseis 0:8

Kommentaar

Algselt postitas valeskohas Vaata postitust
                          eesti keele oskus on siin muidugi esmatähtis

lõppseis 0:8

Pohlak on ju öelnud- eesti keelt mitteoskaval vennal pole koondisse asja. Sportlikust huvist lihtsalt tahtsin teada, kas sama kehtib ka futsali koondise kohta.

Kommentaar

Panin koondise protokolli ja ka koosseisu nüüd üles, täisvärk ikkagi. Küllap nad eesti keeltki oskavad. Švets ju kunagi venemaal mängides mainis, et ta ei oska hästi vene keeles suhelda, või midagi sellist.

Kommentaar

Ilja Antonov

Kommentaar

Blond ja puha. Puhas aaria rass.

Kommentaar

Working...
                                X