Algselt postitas trey
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saalijalgpalli (futsali) koondis
Collapse
X
-
imelikul kombel futsali koondis enamasti koosneb, nendest, kes võib olla ei mängigi pärast aasta vahetust futsali (mõtlen siin Puuma mängijaid, kellel on esiliilga nina otsal), või nad ei mängi esiliigat, vaid kekenduvad futsalile? EM valikmängud on jaanuari lõpus ja ei usu, et niisuguse koondisega jõutakse alagruppist (sealt pääseb ainult üks).ZIMBABWE IS A BEAUTIFUL COUNTRY...
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSeis on 11. minutiks 0:4 Gruusiaga.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMeie sõprade kasuks
Ummi kuule, futsali koondisse kuulub palju tegelasi kelle nime järgi võib oletada, et nende emakeeleks on muu keel kui eesti keel. Oskad sa öelda kas nad kõik oskavad eesti keelt või kas üldse futsali koondisele kehtib see nõue?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustArvata oligi
Ummi kuule, futsali koondisse kuulub palju tegelasi kelle nime järgi võib oletada, et nende emakeeleks on muu keel kui eesti keel. Oskad sa öelda kas nad kõik oskavad eesti keelt või kas üldse futsali koondisele kehtib see nõue?
lõppseis 0:8
Kommentaar
-
Algselt postitas valeskohas Vaata postitusteesti keele oskus on siin muidugi esmatähtis
lõppseis 0:8
Pohlak on ju öelnud- eesti keelt mitteoskaval vennal pole koondisse asja. Sportlikust huvist lihtsalt tahtsin teada, kas sama kehtib ka futsali koondise kohta.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar