Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Belgia - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Avapoolaja järel pole küll mille üle rõõmustada. Ikka suhteliselt nutune üleolek. Kaitsjad taovad pikka ja nii ongi. Belglastel on stardikiirendus igatpidi parem ja meie omad ei saa krambist üle. Jama ikka. Loodame, et teine poolaeg tuleb parem..

Kommentaar

Esimene poolaeg oli Eesti poolt ikka masendavalt sitt.

Ja seda terve meeskonna poolt. Ehk ainult Londaku ja Zenjovi esitust saab hinnata rahuldavalt, teised on küll täiesti tujutult ja tuimalt mänginud.

Kommentaar

huvitav, ma just veidi teisel arvamusel. mis te lootsite siit võrdsete mängu või? mingil määral on Belgia üle ja just kindluse mõttes. kuid lastakse se meil mängida. nii et pole hullu
        Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Mängu algul ei saanud Belgia oma mängu käima, mis sundis neid kõrgemate pallide peale mängima. Hiljem läks neil asi paremuse poole ja lõpuks hoiti eestlasi niikaua surve all, kuni tehti oma löök ära.
          Teisel poolajal tuleb natukene julgemalt rünnakule liikuda, sest nagu näha võis pole belglased just mitte eriti kindlad, ja kui üks ära lüüa, siis oleks nende seis ekstra hull.

Kommentaar

Persse küll, no ei saa väravat puhtana hoida raisk. Et rohkem kui 0 punkti teenida on vaja imet!
            The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
            If you're good at something, never do it for free - See above.
            I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

poolaja esimesed viis minutit olid head, aga ülejäänud
              #20 FLORA!

Kommentaar

Rumeenia - Leedu seis poolajal 0-2. Eesti võiks õppust võtta.

Kommentaar

Ma julgeks väita, et keskkaitsepaar Piiroja-Bärengrub on ka ikka väga südi olnud. Kahjuks Piiroja nüüd küll välja vahetatud. Äärekaitsjad (Jääger ja Kruglov) on silmatorkavalt rumalaid eksimusi omale lubanud.

Praeguse seisuga ei oska küll kuskilt näha seda võimalust viigiväravaks. Standardolukordadest ehk...mänguliselt näib vähe lootust olema. Õnneks on jalgpall ettearvamatu ja mine tea, mis ja kuidas teisel poolajal tekib.
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

No Krugluv on hunniks sitta, nagu ta on seda alati olnud, va üks mäng Portugali vastu. Piiroja tegutses suht asjalikult, nüüd tema ka väljas, Londak on siiani rahuldav olnud ja Zenjov kah vähemalt üritab, aga ülejäänud kardavad neid belglasi.

Kommentaar

Ma ei nõua mingisugust imemängu, aga pilt võiks olla vähemalt selline, et suure tööga võidetud pall ei pandaks kohe esimese puutega lambist ettepoole, sinna kuhu juhtub. Meil on praegu selline skeem, et kaitse saab palli vahelt kätte, siis esimesega kohe lampi ette poole.. raske on midagi saavutada, kui võitlus võidetakse ja pall antakse uuesti kohe võitluse peale. Kindlust pole ja seda on kahju näha. Rüütli rääkis, et ta ei taha mingit target-man'i ründesse, kelle peale peapalle mängitakse vaid tehnilisemaid kutte, kes suudavad midagi ise ka ära teha. Praegune mängupilt näitab just seda, et meest, kes peapalli kätte saaks, hetkel ei leidu. Selline on minu pessimistlik arvamus asjast, palun vabandust. Ja jutt, et ma loodan koondiselt maailmatasemel mängu on vale, palliga võiks vähemalt proovida midagi teha. Sitta see kaotus, vähemalt võiks kaotada ilusa mänguga ja üritades, mitte lootes, et järsku vastane ei löö ja suudame 0 hoida. Kamoon, väravat on vaja.

Kommentaar

Algselt postitas aws0m3 Vaata postitust
                        poolaja esimesed viis minutit olid head, aga ülejäänud
                        Aga kas mitte iga Eesti mäng pole selline

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                          Vist väga ei õnnestu
                          Seni on vähemalt õnnestunud.
                          Algselt postitas budulojus
                          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Eesti ei saa kahjuks millegiga hakkama. Kaitseliin taob ainult palli ette keskväljale kus enamast meie poolikud ei suuda seda võita ja kui võidetakse, siis midagi mõistlikku sellega teha ei suudeta. Oper ka saab juba aru, et muud võimalust palli saada pole kui keskväljale ise seda otsima minna. Kahjuks ei ole ka sellest abi.

Kahjuks ei näe kuskilt Eesti väravat
                            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Nu nutune on mängupilt,aint puhtaks peksmisega pole midagi teha.
                              Olen see kes olen

Kommentaar

Ma ei tönka ka, mis teil Kruglovi vastu on?

ei, ma ei ole nagu Sats1 ja ei ütle, et Dima on seetõttu hea, et ta teeb palju sööte pikki ette risti rästi ja mida iganes, aga no. sitt ta kindlasti pole!

Kommentaar

Working...
                                X