Algselt postitas Aff
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Belgia - Eesti
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustütle sis põhjus miks vunk väljakule sai??kas ta on parem kui vassiljev???sina meil kõige targem ehk oskad siis põhjendadaAlgselt postitas budulojuskle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar
-
Mõned on kohati ikka päris lootusetud toetajad siin foorumis. Vaadake fkin mäng korralikult lõpuni, mitte ärge käige iga valesöödu peale foorumis parastamas või nutmas. Halenaljakas lugeda, kuidas mõni vend kiidab esimest viit minutit, aga kui 0-1 tuleb, siis on Eesti koondis ikkagi maailma kõige sitem ja kui lüüakse viik, siis hoopis maailma parim ning uuesti kaotusseisu jäädes tunnistatakse, et siniste esindus on täiesti lootusetu juhtum. Ja nii edasi! Mõne venna tujud vahelduvad hullemini kui mõnel emopoisil, kelle ta tüdruk just maha jättis ja tuju läheb uuesti rõõmsaks, kui kapist terve žiletitera leiab."You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Aff Vaata postitustRüütli üllatus???
Minu arvates puudus meil igasugune mängupilt. Ma pakuks ise et käskväli oli kehvake, kaitse toimis mu arust kenasti. Ründemehed lõid mõlemad kolli. Ja kas mulle ainukesena tundus, et peale Stjopa rasket vigastust meie supertreener vahetusmeestest platsile ei saatnud(kui asi oli teisiti, siis ok, ei saa telekast kõike jälgida)?
ahjaa, Kaljuveeri enam kuulata ei jaksa!
Mõlemad väravad olid välja mängitud ehk enne väravani jõudmist tehti sööte-kombinatsioone, mis lõpuks väravani viisid (kas läbi õnne või mitte, on teine teema). Mina olen mänguga väga rahul sest nüüd püütakse mängida ja palli vallata, mitte ainult viigiseisu hoida.
Kui varasem joonis "pikk ette ja loodame et Oper vastased üle jookseb" kellelegi rohkem meeldis, ei saa ka seda pahaks panna.
Kommentaar
-
hetkel ei hakka isegi mängu lahkama. oli hea või sitt- suht pohhui. enne magama ei lähe ei kui stjopa seisu ei tea. isegi minu 9ndat kuud rase naine ei suuda magama jääda, oodates uudiseid. loodetavasti positiivseid...keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustkle mulle tundub ét sinu näol on tegemist tõelise ahviga või lihtsalt oled Vunki talendi astaja
ahjaaa, meil on keegi paranoiline tegelane, kelle nime ei meenu, stas vms, temal on väga tore omaarvamus.Jalgpallihaigla liige
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustütle sis põhjus miks vunk väljakule sai??kas ta on parem kui vassiljev???sina meil kõige targem ehk oskad siis põhjendada
Kommentaar
-
Algselt postitas vibu Vaata postitustenne magama ei lähe ei kui stjopa seisu ei tea. isegi minu 9ndat kuud rase naine ei suuda magama jääda, oodates uudiseid. loodetavasti positiivseid...
Bosnias ta muidugi ei mängi. Piiroja kohta pole veel kindel, kas mängib. Püüan mingi uudise ka sellest kirjutada.
Kommentaar
-
Tänud URMAR. Mingi selgus ja hingerahu on nüüd olemas. Naine ohkas kergendatult ja kebis tuttu. Eks viskan nüüd isegi pikali, et juba hommikul esimese asjana uurida olukorda. Tänud veelkord.
P.S Ja mängust. Me võime kiita mängu. Me võime needa mängu. Kuid ühega peaksid mõlemad pooled nõus olema- sellist emotsioonide laksu- põrgust taevasse, siis tagasi põrgusse ja siis jälle taevasse- pole juba ammu olnud. MIna olen ise vähemalt nagu tühjaks pigistatud sidrun ja saan aru, miks ma jalgpalli kui MÄNGU armastan.
Head ööd kõigile...keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....
Kommentaar
-
Algselt postitas vibu Vaata postitustP.S Ja mängust. Me võime kiita mängu. Me võime needa mängu. Kuid ühega peaksid mõlemad pooled nõus olema- sellist emotsioonide laksu- põrgust taevasse, siis tagasi põrgusse ja siis jälle taevasse- pole juba ammu olnud. MIna olen ise vähemalt nagu tühjaks pigistatud sidrun ja saan aru, miks ma jalgpalli kui MÄNGU armastan.
Head ööd kõigile...
Päris hästi öeldud. Jah, kohe kergem hakkas poole kahe paiku.
Kommentaar
-
veider mäng ja vastuolulised emotsioonid. kui väravaolukorrad välja arvata, oli ju üdini mannetu ja nüri mäng, mis võõrsil Belgia-suguse vastase vastu on küll igati ootuspärane (kuigi ikkagi naaseb masendus iga kord uue hooga, kui näed, kuidas vastased on lihtsalt kiiremad, tugevamad, tehnilisemad ning et Eesti koondise mänguskeem sisaldab endiselt 8 kaitsjat). samas, tuletan meelde, eelmises valiktsüklis kulus väravaarve avamiseks kaheksa mängu .. ning parem kaotada sita mänguga ja seisuga 2-3, kui hea mänguga ja 0-1, nagu Jelle ajal kombeks oli (edit: okei, tegelikult pole siin vahet -- üks näitab kaitseliini, teine ründeliini küündimatust).
laialivalguv pläma, aga sellise mängu kohta on raske midagi ühemõttelist kirjutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas vibu Vaata postitust
P.S Ja mängust. Me võime kiita mängu. Me võime needa mängu. Kuid ühega peaksid mõlemad pooled nõus olema- sellist emotsioonide laksu- põrgust taevasse, siis tagasi põrgusse ja siis jälle taevasse- pole juba ammu olnud. MIna olen ise vähemalt nagu tühjaks pigistatud sidrun ja saan aru, miks ma jalgpalli kui MÄNGU armastan.
Head ööd kõigile...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar