Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Belgia - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Leivo-Tigu Vimb Vaata postitust
    ma ka imestasin sama, et kommetaatorid poole sõnagagi suluseisu ei maininud
    nagu ka tänastes lehtedes kipub olema

No õpi siis lugema

Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

no ma rääkisin teleülekandest ja tänastest lehtedest

Kommentaar

Ma oleks oluliselt kriitilisem kui enamik jalgpallisõpru.

Kaitse lekkis ikka päris korralikult. Esimese värava puhul lasti värava eest sööt läbi anda ja Kruglov jättis oma mehe värava ette täiesti vabaks. Sonckil polnud eriti raske sisse koksata. Umbes sama asi juhtus kohe minuti pärast uuesti, õnneks lõi ründaja siis väravast üle. Teise värava puhul lasi Stepanov, kes mängis kogu aeg ebakindlalt, ründaja endast puhtalt mööda ja edasi oli juba protsessi jätk, mis lõppes väravaga. Vedas, et üle 3 ei löödud. Hullemast päästis meid seekord Londak. Kuigi ka Londak pani paar kala, tõrjus mõne palli karsitusala keskele, mida ei tohiks teha.

Poolkaitses ei suudetud üldjuhul üle 3 söödu teha. Suurem osa ajast aeti palli taga ja kui kätte saadi, siis kaotati ruttu. Pall kaotatit tehniliste oskuste kehva taseme tõttu, polnud enesekindlust või oli füüsis kehva. Ehk kõiges jäädi alla. Kasutamata jäeti head väravavõimalused -Kink alguses (löök ikka täiesti metsa) ja Lindpere mängu lõpus.

1. värav tulid suuresti tänu eduseisus Belgia kaitse lohakusele, õnneks Zenjov realiseeris külmavereliselt. Teise puhul oli Opi muidugi väga tasemel. Samas vedas, kuna tegemist oli selge suluseisuga.

Positiivne on Opi-Zenjov löögirusikas. Ülejäänu oli nõrk. Aga noh, loodame ikka, Bosnialt tuleks vähemalt viik ära tuua. Muidu läheb jälle lepase reega allamäge kõik.
        Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Samas tuleks ära märkida, et väljak oli päris suur, mis oluliselt raskendab kaitsetegevust ning seetõttu ehk ka harjumuspärasest rohkem lolle vigu jne

ja vastupidiselt minu suurele hirmule, et teiseks poolajaks on meite meestel kops koos, seda siiski ei juhtunud, positiivne.
          olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
            Samas tuleks ära märkida, et väljak oli päris suur, mis oluliselt raskendab kaitsetegevust ning seetõttu ehk ka harjumuspärasest rohkem lolle vigu jne
            Vabandust, aga see on peaaegu sama hea kui Indrek Sei ja tema ühel olümpial kogetud krambieelne seisund vöi siis "Indrek Sei tõmbas puruks kaks kostüümi".

Kommentaar

oeh...

tõesti ei oska midagi muud kohe kosta :S
              olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

leebelt öeldes on eesti kaitsemängijate (v.a. Piiroja) positsiooni valik sitt... eriti tuleb see esile siis kui keskväli kuueteist kasti joonel koguaeg ei tiksu.
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Paraku on tõesti nii, et kui tahad kõrgemalt pressida, tuleb seda kõikide liinide koostöös teha ja siis hakkavad kaitsjate individuaalsed oskused, kogemus ning otsuste tegemise kiirus mängima. Nagu laupäevast näha, on sellisel puhul tõsised vajakajäämised. Samas pikemaajalise arengu tagamiseks on Rüütli taktikaline valik imo õige tee. Neid aegu, kus kõik 10 väljakumängijat oma poolel sitsisid ja alles keskjoonest suruma hakkasid Belgia klassist vastast, tagasi ei tahaks. Kodus võib sedasi juba praegu mõne keskmisest korralikuma skalbi saada.
                  Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Olgu lihtsalt niisama märgitud, et ründaja Mohammed Tchite, kes peaaegu BEL-EST mängus oma debüüdi oleks teinud, aga siiski lõpuks tribüünil istus ning nüüd läinud nädalavahetusel Valenciale 3 väravat lõi, Belgiat ikkagi esindada ei saa. Nimelt on mehel neli passi (Kongo DV, Ruanda, Burundi, Belgia) ning just ruandalaste nõudmisel mehe s(t)aatust kaalunud FIFA otsustas äsja, et kui ta tahab rahvuskoondist esindada, siis olgu lahke ning esindagu Ruandat.

Kommentaar

Algselt postitas Gaša Vaata postitust
                      Olgu lihtsalt niisama märgitud, et ründaja Mohammed Tchite, kes peaaegu BEL-EST mängus oma debüüdi oleks teinud, aga siiski lõpuks tribüünil istus ning nüüd läinud nädalavahetusel Valenciale 3 väravat lõi, Belgiat ikkagi esindada ei saa. Nimelt on mehel neli passi (Kongo DV, Ruanda, Burundi, Belgia) ning just ruandalaste nõudmisel mehe s(t)aatust kaalunud FIFA otsustas äsja, et kui ta tahab rahvuskoondist esindada, siis olgu lahke ning esindagu Ruandat.
                      ...mul on TÕELISELT kahju....
                      RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                        ...mul on TÕELISELT kahju....
                        Nutt tuleb lihtsalt peale.

Kommentaar

Kas Mohammed Tchite on hutu, tutsi või hoopis batva?
                          Sündis Burundis, mängima hakkas Ruandas, ema on Kongost = puhas belglane?
                          Õnneks jõudis tüüp raskel evolutsioonilisel teel tippu ehk belglasena ümbersündimist jõuda esindada U-20 Burundit ja otsustava ämbrina U-21 Ruandat.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                            Kas Mohammed Tchite on hutu, tutsi või hoopis batva?
                            Sündis Burundis, mängima hakkas Ruandas, ema on Kongost = puhas belglane?
                            Õnneks jõudis tüüp raskel evolutsioonilisel teel tippu ehk belglasena ümbersündimist jõuda esindada U-20 Burundit ja otsustava ämbrina U-21 Ruandat.
                            ...oi oi oi hr. Kesa - kuidas sa saad ikka nii kõlvatult ja mitte globaalselt küll mõelda.... see on ju nii tore kui chumba-wamba neegripoisid euroopa riikide eest väljakul siblavad (mõni on ju isegi esindatava riigi pinnal sündinud...no või siis mingi tühised paar aastat tagasi banaanilaevaga sisse tulnud). Meil nimetatakse seda veel ka integratsiooniks. Ja et olla ikka lääne demokraatia lipulaevade tuules teen ettepaneku ka Eesti koondisse paar pärdikut tuua!

P.S.
                            Juba tean ka kes siinsetest foorumlastest selle teemaarenduse jätkuks terava ülesse tõmbavad
                            RummaBastards!

Kommentaar

Working...
                            X