Algselt postitas JanK
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti-malta
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustLoodame et Lenna laulab normaalselt hümni!
Kommentaar
-
äkki saaks väikse kommentaari mängupildi kohta või nii... ehk saaks keegi väravaid kirjeldada vms. olen välismaal ja mängu ei näe. tõen mängu kokkuvõtet ka ei näe, sest etvsport ei lase olümpia ajal oma videoid välismaa ip-aadressidelt vaadata. (seega pole ma näinud kenteri kulleheidet ega muhvigi).
palun kommentaari
aitäh
Kommentaar
-
Algselt postitas ats-wiking Vaata postitustäkki saaks väikse kommentaari mängupildi kohta või nii... ehk saaks keegi väravaid kirjeldada vms. olen välismaal ja mängu ei näe. tõen mängu kokkuvõtet ka ei näe, sest etvsport ei lase olümpia ajal oma videoid välismaa ip-aadressidelt vaadata. (seega pole ma näinud kenteri kulleheidet ega muhvigi).
palun kommentaari
aitähСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas ats-wiking Vaata postitustäkki saaks väikse kommentaari mängupildi kohta või nii... ehk saaks keegi väravaid kirjeldada vms. olen välismaal ja mängu ei näe. tõen mängu kokkuvõtet ka ei näe, sest etvsport ei lase olümpia ajal oma videoid välismaa ip-aadressidelt vaadata. (seega pole ma näinud kenteri kulleheidet ega muhvigi).
palun kommentaari
aitäh
Meie värava lõi Purje aga ise magasin maha.
Hästi on praegu mäng kohanenud Zenjov ja ka Purje. Zenjov kasutab hästi kiirust ära ja mitu korda jooksnud äärekaitsjast mööda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKruglov on ikka täielik ruumitäide. Keegi peaks minema ja ütlema: löö veel pikka palli, I dare you, I double dare you, motherfucker!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustsama probleem
ise vaatan sealt mängu, kuna viasat äikesega tõrgub pisut, kuid Eesti värav sündis Lindpere ilusast söödust karistusala kasti äärele Zenjovile jooksu peale, kes ise peale löömis asemel söötis värava ette jooksnud Purjele, kes palli juba tühja väravasse lõi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar