Esimene puude, teine korrus ja julgus - neist oli vajaka
edit: ning pasunad võiks jah pooleks murda ja sinna pista
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-19 Koondis
Collapse
X
-
Inimesed, kes te täna valimatult terve mängu oma plastikpasunjunne puhusite- pistke need endale perse.
Aitäh tähelepanu eest.
Leave a comment:
-
Ütleb aga sina seda ei ütelnud, sama hästi oleksid võinud koppida selle rea mis rääkis publikurohkusest ja hetkeskoorist. Mis me vaidleme, OT anyways.Algselt postitas salajane33 Vaata postitustKas siis 7000 lugedes ei ütle, et see juba rekord on?
Leave a comment:
-
Kas siis 7000 lugedes ei ütle, et see juba rekord on?Algselt postitas suvakas555 Vaata postitustSa ei öelnud et mingi rekord vaid lihtsalt tegi oma laiv ülekande postituse
Leave a comment:
-
Sa ei öelnud et mingi rekord vaid lihtsalt tegi oma laiv ülekande postituseAlgselt postitas salajane33 Vaata postitustMa enne küll ei teadnud, et noortemängu rekordit ei või foorumis mainida, minuarust on see rekord küll väärt mainimist või ei ole siis w?
Leave a comment:
-
Ma enne küll ei teadnud, et noortemängu rekordit ei või foorumis mainida, minuarust on see rekord küll väärt mainimist või ei ole siis w?Algselt postitas suvakas555 Vaata postitustMa arvan et kõik oskavad live ülekannet ise ka jälgida.
Leave a comment:
-
mängu on jälgimas umbes täpsustatud andmeil 6860 pealtvaatajat.Algselt postitas NIRK Vaata postitustmõnedele numbritele leiab kinnitust ka siit http://jalgpall-ee.z131.zone.ee/news...ss&news_id=420
jajah.
Leave a comment:
-
mõnedele numbritele leiab kinnitust ka siit http://jalgpall-ee.z131.zone.ee/news...ss&news_id=420
Leave a comment:
-
Ma arvan et kõik oskavad live ülekannet ise ka jälgida.Algselt postitas salajane33 Vaata postitustHetkel 7000 inimest ja 2:0 meie kahjuks
Leave a comment:
-
Kadriorgu poleks näiteks neljapäevane rahvamass ära mahtunud..Algselt postitas aanvaller Vaata postitustlihtsalt minu arvamus, aga kas poleks olnud mõnusam pidada Eesti koondise mängud Kadriorus?
Leave a comment:
-
Suured tänud, olen kohalAlgselt postitas salajane33 Vaata postitust18:30 väravad, 19:30 hakkab mäng
Leave a comment:
-
18:30 väravad, 19:30 hakkab mängAlgselt postitas Nugisemees Vaata postitustTere oskab keegi öelda millal väravad avatakse? tuleks ka pärnust fännisektorisse.
E: Sain õigesti aru et 19.30 algab?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: