Minu arust olid mõlemad ääreaitsjad ok.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-19 Koondis
Collapse
X
-
Ei saa küll nõus olla, eriti Veisi koha pealt. Ülielementaarsed vead oma tsooni katmisel ja lihtsalt tehnikas, kiirust ka eriti ei ole. Kohati oli üldse tunne, nagu oleks ilma äärekaitsjateta mängitud, absolutselt palliga mehele survet ei tehtud, oodati ja imetleti kolme meetri kaugusel, et kuhu ta nüüd tsenderdab. Piisas Peitrel korra esimese poolaja lõpus hispaanlasele korralikult keha anda, kui oli pall käes. Kogu aeg tuleks nii mängida. Teise poolaja kohta pole muidugi midagi öelda, ei meenu, et oleks palliga kastigi jõutud, pealelöökidest rääkimata. Kahju oli näha, et Ojamaa lonkas pärast väljavahetamist kergelt ja lõpuvile järel juba üsna tugevalt, loodetavasti tehakse Tšehhi mänguks ikka korda.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustInimesed, kes te täna valimatult terve mängu oma plastikpasunjunne puhusite- pistke need endale perse.
Aitäh tähelepanu eest.pane suu kinni ja kohe või muidu saad punase kaardi !!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas suvakas555 Vaata postitustNeed pasunad käivad ausalt pinda, Arenal tuleks keelata need ära. Eesti vist ainuke riik kus mingi pasundamine käib mängu ajal, fännisektor laulab, samal ajal teised nö. fännid, pasundavad üle.
Kommentaar
-
eks ole vaja ikka rohkem meeskonna tööd ja valjemat häält, siis pole vaja tilu-liludega õhku täita. sama kehtib ka nendele, kes seal platsi peal palli taga ajavad ja kätega üritavad ennast paremaks teha.
nb! minuarust oli fännilaulu külje peale kuulda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
ja mõned punktid sellele pool-paljale vennalesee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustlihtsalt minu arvamus, aga kas poleks olnud mõnusam pidada Eesti koondise mängud Kadriorus?
Mängu ei kommenteeri praegu aga see ,kui palju rahvast kohale tuli on ikka MEGA, MEGA, MEGA!!!!FCF Forever
Kommentaar
-
Paar sõna mängust kah siis. Taseme vahe on lihtsalt üüratu . Ausalt öeldes arvasin ,et mängime paremini aga noh .... parem ei hakkagi seletama.
Ja ikkagi jään oma vanade postituste juurde ,et Franki käe all on nad sel hooajal alla käinud. Eelmisel jah oli parem minek aga nüüd on ikka jumala kipsis mäng. Nüüd oleks huvitav näitek lätlastega mängida ja siis näha ,kas oleme üle või ei. Huvitav ,mis teistes alagruppides toimub .Vaatan kohe UEFA kodukalt.
Aga noh loodame ,et vähemalt Tsehhide vastu lööme äkki kolli.Võitu ei julge loota. Sakslased oleks täna peaaegu karistada saanud ,kui peale eilset kerget võitu lasid vist jala vähe sirgeks ja võitsid napikalt 1-0FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas lumivalgeke Vaata postitustIgale poole minna võiksid eelkõige need purupurjus idioodid fännisektoris, kes hispaanlasi ahvideks jms sõimasid ja siis isekeskis arutasid, et kumb pool nüüd ikka värava lõi ja kas peaks tähistama.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas lumivalgeke Vaata postitustIgale poole minna võiksid eelkõige need purupurjus idioodid fännisektoris, kes hispaanlasi ahvideks jms sõimasid ja siis isekeskis arutasid, et kumb pool nüüd ikka värava lõi ja kas peaks tähistama.
Ja putsi kui narvi ajab need pingi peal suitsetajad, tura palliliit votke midagi ette, tra seda suitsu uldse vaja on spordiuritusele...i don t like u u don t like me
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar