320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-19 Koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Fotod: U-19 Eliitring Eesti vs Hispaania

    Kommentaar


      Kas kuskil veel pilte peale soccerneti uudise ?

      Kommentaar


        Algselt postitas eika Vaata postitust
        See "väravad tulid tema äärest" on üsna suhteline. Näiteks Hispaanlased viisid ühe-kahe sööduga mängu ühelt äärelt teisele nii osavalt, et äärtele lihtsalt tekkis vastastele palju liikumis ja tsenderdamiruumi. Vabalt oleks võinud kõik väravad tulla ka Peitre äärelt, kui vastaste parempoolkaitsjal polnuks nii sitt päev olnud.

        Ja see Hispaanlaste tõmmu keskpoolik- Thiago Alcantara- oli ikka jube täkk. Hämmastav, kuidas Barca noortesüsteemist neid mängijaid tuleb.
        Vabalt ei oleks kohe kindlasti võinud Peitre äärelt need 3 väravat tulla, sest taseme vahe neil 2 äärekaitsjal on ikka suur, ja mitte vastase parempoolkaitsjal polnud iseenesest sitt päev, vaid tal lihtsalt rikuti seal äärel parema kaitsetööga võimalused rohkem ära kui Veis seda omal äärel suutis, Peitre poolt ei tulnud ju ühtegi masendavat eksimust 2 mängu jooksul, mis kindla väravani oleks viinud. Küll aga ei mõista, miks Frank ei kasuta ära Peitre kiirust äärel ja mängitab teda ainult kaitses, sest Tšegodajev on selgelt aeglasem, ometi mängib tema poolikut ja Peitre kaitset või mida üldsus arvab? Üldiselt ikka poisid tublid ja ehk tuleb ka õnn teisipäeval meie õuele

        Kommentaar


          Kõige rohkem närvi ajas mind üks väike tofoa, kes ei osanud muud teha, kui karjuda:"Andke pall number kahele!" ja oma pasunat puhuda.
          Veis oli suht pask muidugi, aga terve mäng ühte lauset karjuda on ikka eriti värdjaslik.
          Ojamaa ei longanud mitte ainult väljavahetamisel ja pärast mängu, vaid ka mängu ajal. Selgelt oli näha, kuidas ta ei saanud teha äkilisi pöördeid, mis tõttu jäi nii mõnigi võitlus lõpuni võitlemata.

          Kommentaar


            Nii tore ligi 7k pealtvaatajaid ja siin foorumis aina vingutakse kohaletulnud publiku üle.
            On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
            I don’t care what you think of me!
            Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

            Kommentaar


              Jansa, ma olin täpselt seal samas istumas ja mullegi käis ka täiesti närvidele, kuidas üks tütarlaps selges eesti keeles röökis "Löö värav!!!" kui hispaanlased ründasid. Häbi talle!

              Veis ei olnud üksi süüdi, meie nr 8 ei teinud oma tööd hästi ja seeläbi pidi Veis vaatama suht kogu aeg, kus ja keda katab. Üksinda kahte ikka ei suuda...
              Peitre. Peitre oli tõesti hea nendes mõlemas mängus. Tundub, et uus Piiroja hakkab välja kooruma. Stabiilsust mehel on.
              See lõputu võrrand..

              Kommentaar


                Me kõik sarjame äärekaitsjaid, kuid äkki mõtleme sellele,et miks mõlemad ääred nii kõrgel olid ja äärekaitsjatele kaks meest jätsid. Ehk siis Tsiki ja Anier. Anier on üks hunnik sitta olnud. Pole ta kunaig ju suur tagasitöötaja olnud ja temast äärepooliku tegemine on laus lollus. Samas tuelb tõdeda, et Saksa vennad polnud nii agressid kui hispaania poisid ja sealt ka vahe tuli.

                Aga üks mis mind rõigelt rõõmustab on, et meil ikka neid häid keskkaitsjaid tuleb. Väga super oleks kui saaksid need kaks poissi siit eesti kas siis sügisel või kohe suvel kuhugi tasemel satsi. Eriti võimas on minu arust Artjunin, ta on ikka ebaeestlaslikult tehniline ja jõle rahulik keskkaitses. Isegi viimase mehena otsib kaaslasi läheduses mitte ei tambi pikka. Tundub, et uued "piiroja ja stjopa on sündinud".

                Ja mis selgeks on saanud on see,et Ojamaa fenomen hakkab vaikselt kukkuma. Mind härib kõige rohkem see, et vennal pole oskust palliga koos kulgeda suurel kiirusel. Lükkab ikka masendavalt palju seda palli ette ja eilegi luhtas ühe hea võimaluse sel põhjusel ära. Tundus ka kuidagi väsinud eilses mängus.

                Taar oli ka kohati hea, kuid temalgi annab tunda see, et vähe kiirema tempoga mänge on saanud nagu meie enamus koondislasi, kuid ainet poisis on.

                Mis mind kahes mängus üllatanud on - Paponovi tehnika. See on ju olematu. Eeldasin et kui rändab slaavlaste juurde siis see peaksd paranema, kuid nüüd tundub, et see on lausa kehvemaks läind.

                Viimases mängus ootaks väravasse Toomi.

                Kommentaar


                  Jah, minu arust peaksite ikka rohkem mägu vaatama, mitte pealvaatajaid. Ojamaa sai laksu esimesel minutil, käis korraks platsi ääres ja selest hetkest lonkas koguaeg ja tegi grimasse ka. Ja mõlemad äärekaitsjad lahendasid ikka kaitses väga palju olukordi ka ära ja ma tõesti ei saa aru, miks nemad ette jäävad inimestele.

                  Kommentaar


                    Aramis, seeläbi, et Peitre lahendas need korralikult ära ja ei lasknud praaki läbi, kuid Veis teisel pool oli väga ebakindel ja aina ebakindlamaks muutus kui midagi metsa läks. Publik peaks rohkem toetama kui et vinguma kui miskit halvasti läheb.
                    See lõputu võrrand..

                    Kommentaar


                      Ojamaa puhul ei maksa siiski ka seda unustada, et tal on suht pikk ja intensiivne enesetõestamise hooaeg selja taga. Lisaks elati tal eile ikka üsna pidevalt mitme mehega seljas, ega vastased ka lollid pole, et ei teaks, milline mees kõige rohkem ohtu kujutab.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                      Kommentaar


                        Algselt postitas PraS Vaata postitust
                        Ja mis selgeks on saanud on see,et Ojamaa fenomen hakkab vaikselt kukkuma. Mind härib kõige rohkem see, et vennal pole oskust palliga koos kulgeda suurel kiirusel. Lükkab ikka masendavalt palju seda palli ette ja eilegi luhtas ühe hea võimaluse sel põhjusel ära. Tundus ka kuidagi väsinud eilses mängus.
                        Meh? Poiss ju selgelt lonkas eile. Saksa vastu oli konkreetselt ainus, kes palliga vastaseid ette võttis ja üritas söödumängu natuke käima lükata. Oskust palliga kulgeda on tal kindlasti oluliselt rohkem kui ülejäänud poistel meil sellel tasemel.

                        Mis fännidesse ja kurtmisse puutub, siis jah, imelik viriseda, kui 7k noorte mängu vaatab, kuid mis kasu on eesti jalgpallile rahvast, kes ainult ilusaid hispaania poisse vaatama tulevad - selline seltskond ei hakka ju iialgi regulaarselt Eesti jalgpalli toetama. Ja plastpasunate lärmi kohapealt tsiteeriks Butt-headi - this sucks more than anything that has ever sucked before. See ei ole ju atmosfäär. Tegemist on muidugi üldisema nähtusega Eesti spordiüritustel. Ülimalt positiivne oleks, kui nende junnide tootja otsustaks ka kindlustusraha välja võtta ja oma vabriku põlema pistaks. Aga üldiselt on rahvas siiski igati positiivne nähtus, loodetavasti osa sellest 'uuest' publikust viitsib kunagi ka külmal ja vihmasel hilissügisõhtul Eesti - San Marino madistamist vaatama tulla ja äkki eksib teinekord liigamängudelegi.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Taux007 Vaata postitust
                          Aramis, seeläbi, et Peitre lahendas need korralikult ära ja ei lasknud praaki läbi, kuid Veis teisel pool oli väga ebakindel ja aina ebakindlamaks muutus kui midagi metsa läks. Publik peaks rohkem toetama kui et vinguma kui miskit halvasti läheb.
                          Muidugi esimene värav polnd üldse tema süü? Vend oli isegi rohkem paremal kui keskkaitsjad ning lisaks sellele tema äärelt ju üldse palle ei viidud kasti?

                          Kommentaar


                            peab teie ees mütsi maha võtma, sest mina ei saa tõesti aru, kuidas te suudate eristada kelle süül väravad tulid, kui kõik sitalt mängivad.

                            see, et mõni vend paar ilusamat, paar koledamat liigutust teeb on juhus.
                            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

                            "joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

                            "Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

                            Kommentaar


                              PraS, kellest sa räägid praegu? Veisist või Peitrest?
                              See lõputu võrrand..

                              Kommentaar


                                No see konkreetne Veis oli teise poolaja mu nina all ja keegi ei tulnud sealt kordagi läbi va vravaolukord, aga sel ajal oli tal veel üks ääre pool mees keda võtta. Minu arust oli see äärekaitsja piisavalt kiire ja tast üritati mööda minna, aga ei saadud.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X