Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
need kolm taati on muidu igavesti lahedad, aga hetke tabamine ei paista just tugevaim külg olevat - mis mõttes te hakkate enne Fääride pennalt mängima "me tahame väravat"?? ja mingi grusiinide standardolukorra ajal oli täpselt sama pull. nii ei saa ju.
ja teine asi tõepoolest see, et kui mehed on viisi üles võtnud, siis ei ole nagu eriti viisakas hakata sinna vahele eesti-eesti karjuma või oma trummil muud rütmi peksma. tribüün niigi väike, katsuks ikka ühtsust säilitada.
Täna läks rahvas jah kohati 2 või isegi 3-eks. Aga no eks järgmine kord paremini.
Bändi koha seda,et vaheajal võib ju mängida aga seekord oli heli tõsiselt kõrvu lukustav.Ja hymni võiks laulda siiski publik mitte laulja yksi oma versiooni. (Gruusia mängul oli parem bänd, mõtlen vaheaja koha peal)
Ma ei tea, äkki ma meeldisin falcki turvale aga miks kurat mind 5 minutit läbi otsiti? Lisaks tekib küsimus ka Kotenko asjatamise kohta, no mida hullu mees, sa jooksed pallile vastu ja siis mõtled ringi ja jooksed joonele tagasi, seetõttu tekkis ründajale väga suur ruum kuhu lüüa. Ja teise värava puhul vist ei saanud püütud tsenderdust?. Kõigest hoolimata ütlen sjupär, must nimekiri on mu lemmik nüüd.
Häbi hakkas, kui mitte Gruusia vastu veel nii väga, siis nüüd küll! Olen EESTLANE ja tahan laulda EESTI hümni õigesti ja õige viisi ja rütmiga, mitte mingit kuradi Vabariigi hümnist kokku keeratud sitta. Perse, las need kuradi bändid mängivad poolajal, olen niikuinii siis peldikus või kus iganes, aga kurat, see hümni rüvetamine jätke palun ära. Rõve, vastik, tülgastav!!!
Lugupidamisega!
EDIT: sorri, ei lugenud, et keegi teine ka peale minu selle kohta midagi kirjutas siia juba. Tore, et teised ka aru saavad, ei olegi nii loll tunne.
Eesti Sa panid täna hästi!
sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Teise värava puhul hüppas Stepanov suure hooga palli järele. Hoog oli nii suur ja võimas, et seal seisnud jupatsist fäärisaarlane ja pallini ulatuv Morozov lihtsalt lendasid eest. Siiski oli plaanis viga, kuna Stjopa, endalegi üllatuseks, pallini ei ulatunud. Ja täiesti ootamatult, nagu ikka, kukkus pall üksi tühja värava ees seisnud fäärisaarlase ette, (keda Stjopa oleks pidanud katma) ning viimane ei jätnud võimalust kasutamata.
Zaho alias "puuhobune" (mõnede siinsete arvates) näitas oma klassi. See mees väärib kindlasti edaspidigi koondisekohta ja algrivistuses. Kui keegi siin tahtis Kinki ründes näha, siis minu arvates on Zaho ees igatahes ohtlikum kui Kink. Tema koht oleks rohkem koos Purjega ääri mööda siblida. Zaho pärast väga hea meel! Millal viimati keegi üldse duubeldas koondisesärgis?
"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Zaho alias "puuhobune" (mõnede siinsete arvates) näitas oma klassi. See mees väärib kindlasti edaspidigi koondisekohta ja algrivistuses. Kui keegi siin tahtis Kinki ründes näha, siis minu arvates on Zaho ees igatahes ohtlikum kui Kink. Tema koht oleks rohkem koos Purjega ääri mööda siblida. Zaho pärast väga hea meel! Millal viimati keegi üldse duubeldas koondisesärgis?
Zahho koht ei ole koondises.tänane sähvatus ei tee heaks seda palju mees on koondisele käkki keeranud.mina teda koondises küll näha ei soovi.ennem teever koos saagiga ees
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
einoo fucki hispaania liigalik mäng, ükskõik palju lüüakse lööme ikka rohkem, rüütli lubas väravaid, seda me saime, lubas võitu, seda me saime, ega 3:0 ees pole lihtne teist poolaega alustada, tean omast kogemusest, kerge uinumine aga vähemalt EESTI koondis suudab väravaid lüüa! positiivne mäng!
Kumb on parem, kas peksta 2 kolli Fääri Saartele või 2 kolli Sillamäe Kalevile? Muidugi olen ma nõus, et Teeverile tuleks anda võimalus koondises, kuid Zaho on hetkel kindlasti parem, kui Teever.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Zahho koht ei ole koondises.tänane sähvatus ei tee heaks seda palju mees on koondisele käkki keeranud.mina teda koondises küll näha ei soovi.ennem teever koos saagiga ees
Jumal tänatud, et sul midagi otsustada pole.
Algselt postitas budulojus
kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde
Kommentaar